Аз съм момче на 13 и още даже не съм се целувал![]()
eeee tolkova li si grozen?![]()
Опитай с някоя кака на монитора пусни някой Пикчър на декстопа и целувай колкото си поискаш![]()
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
ми немога да прецена амам просто немога да си намеря гадже сичките ми фр ся някфи.... такиа lame![]()
change y0ur friends..
Първоначално написано от Say It Right
Не разбирам къф е проблема.Разбирам да си на 20,ама то имаш още жълто около устата,споко за сичко има време!
Позволи ми да се докосна до твоето сърце, позволи ми да го завладея, да бъда единственото нещо от което има нужда то!
Олееееее,толко си голям и не си се целувалай стига бе,те на 14(И МОМЧЕТАТА)прават....някой работи ти на 13 не си се целувал
![]()
лелеее вместо да ни питаш бремена ли е
може ли такава излагация
![]()
...НЕ се излагай няма нищо лошо,още не ти е дошло времето![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
И какво като не си се целувал - има време - на 13 си, и аз като бях колкото тебе не се бях целувала още, ма се случи в крайна сметка, пък ако бързаш и мн искаш да се целуваш - отиваш на дискотека, забиваш се с някоя и пробваш дали ше иска да те целуне ако не се дръпне се целувате и готово
prosto ne gi deli na lame grozna tapa itn hwastah i .........
ama mnogo si zadristen ..... are
Върви по курви, но побързай защото времето нечака никой !Първоначално написано от лпгфдхйсдгпйдфхипй
Абе кво ти пука ,че си на 13 и не си се целувал ?! Не е важно колко по рано си се целувал , а дали е било с точно човек![]()
+1.На 13.Първоначално написано от otka4ena
![]()
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
Цункай майка си за лека нощ.Първоначално написано от лпгфдхйсдгпйдфхипй
![]()
си намериш има време ...
h1
asl?
wanna Fuck ?
E незнаех , че съм толкова известен че в форума фейк профили да ми правят... това е единсвения и оригинален профил мой тук : Митко Рацов . Благодаря за "Ф"ниманието ...
омгЪ.....аз бях на 14 ама стана случайно така че нее се пуашиш не си престарял...даже си лапе
Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.