- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Garnier Pure 3 in 1(употреба?)
Здравейте!Търсих много, но не намерих същата тема..
Ще ми кажете ли дали веднъж, или два пъти на ден трябва да го използвам като почистващ и ексфолиращ продукт? За маската разбрах, че ведъж в седмицата..![]()
Хайде де... Никой ли не го ползва?![]()
ako si si go kupila prepolagam 4e na opakovkata trqbva da pi6e ako ne si si go kupila kvo me pita6 mene be momi4e az otkade da znam![]()
No matter where you go, there they are...
Аз днес си го купих.
Най-отдолу пише
"Може да бъде използван 2 или 3 пъти седмично"
И аз си реших 2 пъти да го ползвам за ексфолант и един път за маска!![]()
ае човек близко е до ума....Първоначално написано от Анонимко
като "пчиствщ" продукт може да се ползва 2 пъти на ден! като ексфолиант 3-4 пъти седмично, а като маска 1-2 пъти седмично.... със вс продукти е така!!!
![]()
Аз го ползвах веднъж в седмицата и ми изсушаваше супер мн кожата ..и спрях да го ползвам ...но може би зависи от кожата... нз![]()
ami da ne bi da e po-dobre da ti e mazna tctctcttПървоначално написано от Allthatshewant
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Анонимко
kolkoto po-suha kojata tolkova poveche brychki
i az mislq da si go kupq,moje li da mi kajete na kakva cena e gore-dolu
ДЕВЕТ ЛЕВА И ДЕВЕДЕСЕТ СТОТИНКИ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
Ти май български не разбирашПървоначално написано от Анонимко
казвам че ми се изсушава кожата а не че предпочитам мазна кожа ... пуууу аман от разбиратели
![]()
Ами как да се ползва,то си пише на опаковката.А попринцип е сутрин и вечер с тоалета(демек с миенето на зъби,лице и т.н)Голямата философия,намерила си кой да питаш.
а нали става и за момчета
И нали това 3 в 1 на гарниер е крем с който тряя се мажеш секи ден
и какво значат тези ексфолан и маска и нали става за момчета
Става эа момчета естествено.Но не е крем.Може да се иэпоэва като иэмиващ се гел или като маска.Първоначално написано от _Toi_
Прекалено голям размер на картинката!
.: machoka :.
каква е разликата между двете и кога се слага едното и кога другото и по колко пъти седмично плс кажете
Тцтцтцт, ае в предните постове го пише това всичкото!Първоначално написано от _Toi_
Първо чети и после питай... Бахти простотията начи..![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
ае човек близко е до ума.... като "пчиствщ" продукт може да се ползва 2 пъти на ден! като ексфолиант 3-4 пъти седмично, а като маска 1-2 пъти седмично.... със вс продукти е така!!!
ами аз не разбрах начи нали е един продукт как така се ползва като 3 продукта - като почистващ , като ексфолиант и като маска
Как сичкото това в 1 продукт
И последно какво значат тези 3 работи