- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- "На Тъмно"
Моля ви обяснете ми къде точно се намира "На тъмно" във Варна.Не съм от там,а скоро ще ходя до Варна и искам да отида в този магазин!Ако може обяснете подробно къде се намира,за да имам по голям шанс да го намеря! Благодаря предварително!
най-лесното е да питаш някого там![]()
![]()
![]()
![]()
Trygvash 0t shadravanite kum Sevastopol (h0tel Cherno more) i na polovinata pyt gore-dolu e "na tymno", do neg0 ak0 ne se lyja ima 0shte 1 podoben magazin "ozz"![]()
Първоначално написано от Say It Right
Като стигнеш до Валентина(под шадраваните) пътя се разклонява на три.Тръгваш на ляво(посока хотел Черно море).По пътя ще подминеш един голям магзин,казва се Фавола,продължаваш напред,ше стигнеш до часовника.И там пътя се разклонява на четири(срещу теб ще видиш магзина на Теранова).Отново завиваш най в ляво.От там няма как да не го намериш,той е втория или третия в улицата,а и пред него вечно има хора,които са редовни посетители,няма как да го объркаш![]()
Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.
ул. Воден 19
Адреси на магазини
"На тъмно"
Варна, ул. Воден 19
София, ул. Иван Вазов 13
В. Търново, ул. Ст. Стамболов 57
Ст. Загора, ул. Цар Симеон 112
Добрич, пл. Независимост 1
Плевен, ул. Дойран 144
Русе, ул. Г. Раковски 13
mda e ma toi nee na mn lesno mqsto t.e. ne mn vidimo nai dobre trugva6 ot sevastopol nadoly i tam trqa pita6 nqkoi da ti obqsni po podrobno
CuKk <~ m0lq glasuvaite za t0va momiche![]()
a kakvo ima v tozi magazin?
![]()
Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))
Щом аз дето не съм от Варна попаднах пред На тъмно съвсем случайно при прехода си м/у автогарата и Обсерватория...начи не е и много скритоПървоначално написано от r3al_l0ff
![]()
http://www.natamno.com/Първоначално написано от gazarka