- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Колко време ви отне....?
И какво е умното на твоите мнения ? Заяждането ли ? То тогава ти си много тъп човек с голямо непокрито самочувствие...Първоначално написано от Актрис х.Х
Добре че не е заяждането... Иначе би се оказало, че имам голямо непокрито самочувствие, но това дали съм тъп не би могло да следва от там.Първоначално написано от Бай Гроздан
Нях нях нях нях нях!
Не схващаш нали? Не пишеш нищо умно => си тъп (кой умен човек ще пише само глупави неща).Като си тъп с непокрито самочувствие ще си МИСЛИШ че си умен.Първоначално написано от Актрис х.Х
Да прав си, че не съм написал нищо умно в сравнение с експерт по ядрена физика... Но пък от друга страна пиша двайсет пъти по-умно от 99,99% от другите потребители на форума.Първоначално написано от Бай Гроздан
Единственото нещо, което не мога да разбера е защо всички идиоти започват да обвиняват хората, без да имат никакви доказателства и освен това повтарят обвинението си по няколко пъти с надеждата да е истина....
Нях нях нях нях нях!
Bay Gozdan e va6 TZAR ! POD4INQVAI TE SE IZRODI ! XIXI = AKTRIS x.X SA PEDALI !Първоначално написано от Бай Гроздан
А! Ето го и поредният идиот. \Първоначално написано от Анонимко
/
Нях нях нях нях нях!
Първоначално написано от Анонимко
Един от аргументираните постове.
В това си прав че пишеш 99,9 % от другите потребители.Какво му е умното на "Бременна ли съм?","Той ме обича,но ходи с друга" и тн...= И една псувня ще бъде по-умна дори от цялата тема![]()
2 години и половина до момента .. и още не съм ..
ми казано честно минаха години,а аз още не съм го забравила.преудолях го,но винаги ми трепва нещо като го видя...какво да се прави,такъв е живота!![]()
We have wonderful and strange relationship...I'm wonderful and u are...strange!
Тфа пък бях аз ..Първоначално написано от Анонимко
...s0 L3T m3 b3 Fr33...
Абсолютно вярно.Първоначално написано от GregoryHouse
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Какво ще рече силни чуства? Аз май май не съм изпитвал такива ааа не излъгах !![]()
Абе да кажем 1-2 седмици докато се намери друга кандидатка![]()
Все още не ми се налага да го забравям, защото е с мен. Но знам, че няма да е никак малко, ако се разделим.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
vremeto lekuva vsi4ko nezavisimo kolko si obichala
Тяло за ГРЯХ и глава за БИЗНЕС
Все още го забравям.![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Ае за какво циврите? Има ли смисъл рев рев рев... и край, защо трябва да тънеш в сълзи вместо да дигнеш главата и поемеш напред неможел ли да кажеш, какъв е той че да седна да рева за него ! А ти да не мислиш, че той плаче аре моля ти се ... Я дай по веселата стига с тея циганий... Има ли смисъл? Правилно НЯМА, само дето си загрозяваш красивото лице, а и от друга страна погледни излизат бръчкиПървоначално написано от mechtaq_za_teb
![]()
Прав си,че няма смисъл.Но все пак не е толкова лесно да кажеш:Айде майната му!Първоначално написано от FEN_NA_MOTORI
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
В момента имам много силни чувства към моето момче и никога няма да се променят..но пък, ако стане така, че трябва да го забравя... ооо не няма да го понесаа...да не дава Господ да ми се случи такова нещо ...да се разделя с него...
![]()
te4e purvata god i o6te ne sam go zabravila...i nadali skoro 6te moga
Ех аз нямам сърце.Първоначално написано от GregoryHouse
Съгласна съмПървоначално написано от sexy_for_you
еми има нещо вярно... но този факт определено не пречи да се забавляваш и да имаш много др връзки...пречи ти единствено да бъдеш истински щастливПървоначално написано от summer flower
пф...
![]()
I love the way you love, but I hate the way I'm supposed to love you back.