.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 61 от общо 61
    Фен
    Град
    Vkyshti
    Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    АКО НЯКОЙ НАИСТИНА УСПЕЕ ДА ГО ЗАБРАВИ ЗНАЧИ НИКОГА НЕ ГО Е ОБИЧАЛ СЪС ЦЯЛОТО СИ СЪРЦЕ !!! НИКОГА НЯМА ДА ГО ЗАБРАВИШ АКО ИСТИНСКИ СИ ГО ОБИЧАЛ/А !!!
    Точно така е.А тука както е тръгнало и 2 живота няма да ми стигнат....
    ~VyRnI RaDosTTa mI~{PiQNiCi TeAm} `[!ЧаЛгА`ФеНоВе!]`

Цитирай Първоначално написано от summer flower
    Цитирай Първоначално написано от sexy_for_you
    АКО НЯКОЙ НАИСТИНА УСПЕЕ ДА ГО ЗАБРАВИ ЗНАЧИ НИКОГА НЕ ГО Е ОБИЧАЛ СЪС ЦЯЛОТО СИ СЪРЦЕ !!! НИКОГА НЯМА ДА ГО ЗАБРАВИШ АКО ИСТИНСКИ СИ ГО ОБИЧАЛ/А !!!
    Напълно вярно!
    Съгласна съм
    +1 mina ve4e mesec i o6te ne sam go zabravila makar 4e be6e mnogo kratko samo 3 dni,6tot toi zamina za 4ujbina ,no nqma kak

Guest
    hmmm.... tranno no 2 godini

почти 3 години,но в началото не съм мислила да го забравям,просто един ден като се видяхме и разбрах,че вече нищо не изпитвам към него
    ''Живеят само влюбените, останалите просто съществуват." Уилям Шекспир

ти може да си го обичал много,ама ако те е наранил и сте се разделили?

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Ами, чесно да ти кажа, неусетно ми идва забравянето.
    Не знам, примерно, в известен период от време не мога да спирам да мисля за някой бифш, и примерно, няколко месеца след това дори и не си го спомням.
    Само за един помня, че около 7-8 месеца след раздялата постоянно ми беше в съзнанието, ама е на', срещнах друг и всичко се промени.
    ЛялялЯЛлаялял.

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    po4ti 6 meseca sled razdqlata..dori i sega pak se se6tam za nego i mi e kofti
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Мега фен Аватара на koalka
    Ами то с нас стана така, че с времето нещата отслабваха и в момента нищо не изпитвам към него, това е.

Guest
    почти 1 година стана и все още немога да го забравя..........1вата любов никога не се забравя ;(;(;(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

Град
    (: Русе :)
    Цитирай Първоначално написано от Актрис х.Х
    Цитирай Първоначално написано от Бай Гроздан
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    [quote:50752c3730="Анонимко"]3 години стана, още не мога.
    Туй бях аз..
    ... не че някой го интересува...
    Защо само да се заяждаш с хората?
    Ами главно, за да избиваме комплекси. Не знам вече за кой път го обяснявам....
    Ти обясняваш,но аз защо да чета И без това повечето мнения,които пишеш са пълни тъпотий...
    Нормално е някой, с твоето ниво на умствено развитие, да мисли така.
    И какво е умното на твоите мнения ? Заяждането ли ? То тогава ти си много тъп човек с голямо непокрито самочувствие...
    Добре че не е заяждането... Иначе би се оказало, че имам голямо непокрито самочувствие, но това дали съм тъп не би могло да следва от там.
    Не схващаш нали? Не пишеш нищо умно => си тъп (кой умен човек ще пише само глупави неща).Като си тъп с непокрито самочувствие ще си МИСЛИШ че си умен.
    Да прав си, че не съм написал нищо умно в сравнение с експерт по ядрена физика... Но пък от друга страна пиша двайсет пъти по-умно от 99,99% от другите потребители на форума.
    Единственото нещо, което не мога да разбера е защо всички идиоти започват да обвиняват хората, без да имат никакви доказателства и освен това повтарят обвинението си по няколко пъти с надеждата да е истина....[/quote:50752c3730]
    пожелавам на теб и на оня там xixi1.9 много скоро да изядете НАААЙ-ГОЛЕМИЯТ бан на света ....
    по темата: докторчето е прав ако наистина си обичал някого няма как да го забравиш ....
    So free

Цитирай Първоначално написано от mechtaq_za_teb
    Прав си,че няма смисъл.Но все пак не е толкова лесно да кажеш:Айде майната му!
    Изобщо не е лесно...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си