- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Колко време ви отне....?
Точно така е.А тука както е тръгнало и 2 живота няма да ми стигнат....Първоначално написано от GregoryHouse
![]()
~VyRnI RaDosTTa mI~{PiQNiCi TeAm} `[!ЧаЛгА`ФеНоВе!]`
+1 mina ve4e mesec i o6te ne sam go zabravila makar 4e be6e mnogo kratko samo 3 dni,6tot toi zamina za 4ujbina ,no nqma kakПървоначално написано от summer flower
hmmm.... tranno no 2 godini![]()
![]()
![]()
почти 3 години,но в началото не съм мислила да го забравям,просто един ден като се видяхме и разбрах,че вече нищо не изпитвам към него
''Живеят само влюбените, останалите просто съществуват." Уилям Шекспир
ти може да си го обичал много,ама ако те е наранил и сте се разделили?Първоначално написано от GregoryHouse
Ами, чесно да ти кажа, неусетно ми идва забравянето.
Не знам, примерно, в известен период от време не мога да спирам да мисля за някой бифш, и примерно, няколко месеца след това дори и не си го спомням.
Само за един помня, че около 7-8 месеца след раздялата постоянно ми беше в съзнанието, ама е на', срещнах друг и всичко се промени.
ЛялялЯЛлаялял.
po4ti 6 meseca sled razdqlata..dori i sega pak se se6tam za nego i mi e kofti![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Ами то с нас стана така, че с времето нещата отслабваха и в момента нищо не изпитвам към него, това е.![]()
почти 1 година стана и все още немога да го забравя..........1вата любов никога не се забравя ;(;(;(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
Да прав си, че не съм написал нищо умно в сравнение с експерт по ядрена физика... Но пък от друга страна пиша двайсет пъти по-умно от 99,99% от другите потребители на форума.Първоначално написано от Актрис х.Х
Единственото нещо, което не мога да разбера е защо всички идиоти започват да обвиняват хората, без да имат никакви доказателства и освен това повтарят обвинението си по няколко пъти с надеждата да е истина....[/quote:50752c3730]
пожелавам на теб и на оня там xixi1.9 много скоро да изядете НАААЙ-ГОЛЕМИЯТ бан на света ....
по темата: докторчето е прав ако наистина си обичал някого няма как да го забравиш ....
So free
Изобщо не е лесно...Първоначално написано от mechtaq_za_teb
![]()