.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Сгафихх... ;(

Значи имам нещо катооо проблем така да се каже Значи снощи аз и моето бонбонче ходихме в 1 парк . Беше адски яко и интимно на тъмно . Чуствахме се върховно да сме сами в парка и да дишаме чист въздух и спокойно да си говорим по различни теми . Проблема беше там , че нали ние там сядаме на 1 скамейка и започнахме да се целуваме и се възбудихме много . Аз първо започнах да и полижа малко , нали много си я обичкам просто нямаше как да не и предоставя това удоволствие и след това тя реши да ми лапа . Аз се съгласих . Тя почна да лапа и на мен ми стана адски готино , обаче забелязах , че наблизо минават хора и не знам какво ми стана и хванах главата и я дръпнах силно , за да спре да ми лапа Знам че можех просто да и кажа , но се панирах хората да не ни видят ... Тя май го прие спокойно това рязко отдръпване ( не съм сигурен дали тя видя онези хора ) , но съм почти сигурен , че и е станало кофти заради мен , че направих така Чуствам се просто ужасно . Искам да и се извиня ... просто не знам как . Ако може да ми дадете някой , друг съвет , за да се оправя . Ако сте попадали в подобна ситуация или т.н. просто дайте съвет моля ви . Тук забелязвам , че е форума където най-много мога да споделям щото е пълен с добри хора , които биха ме разбрали . Благодаря предварително на всички !

Re: Сгафихх... ;(

Цитирай Първоначално написано от X-Zibit
    Значи имам нещо катооо проблем така да се каже Значи снощи аз и моето бонбонче ходихме в 1 парк . Беше адски яко и интимно на тъмно . Чуствахме се върховно да сме сами в парка и да дишаме чист въздух и спокойно да си говорим по различни теми . Проблема беше там , че нали ние там сядаме на 1 скамейка и започнахме да се целуваме и се възбудихме много . Аз първо започнах да и полижа малко , нали много си я обичкам просто нямаше как да не и предоставя това удоволствие и след това тя реши да ми лапа . Аз се съгласих . Тя почна да лапа и на мен ми стана адски готино , обаче забелязах , че наблизо минават хора и не знам какво ми стана и хванах главата и я дръпнах силно , за да спре да ми лапа Знам че можех просто да и кажа , но се панирах хората да не ни видят ... Тя май го прие спокойно това рязко отдръпване ( не съм сигурен дали тя видя онези хора ) , но съм почти сигурен , че и е станало кофти заради мен , че направих така Чуствам се просто ужасно . Искам да и се извиня ... просто не знам как . Ако може да ми дадете някой , друг съвет , за да се оправя . Ако сте попадали в подобна ситуация или т.н. просто дайте съвет моля ви . Тук забелязвам , че е форума където най-много мога да споделям щото е пълен с добри хора , които биха ме разбрали . Благодаря предварително на всички !
    Да ти имам проблема...

Град
    #mainatown
    Просто и обясни,че си бил в паника и и се извини.
    Обичам само един човек и това съм аз.

Ами просто й кажи"бонбонче снощи не исках така да стане,беше ми приятно,но отстрани идваха хора и аз се панирах,не исках да ни видят и затова така реагирах,беше невероятно,прости ми...нали не ми се сърдиш ?и една две целувчици,говори й по-така тъжничко и ще те изяде направо При мен това би подействало страхотно

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Голям фен Аватара на Maimunche_f
    Град
    Дълбоката провинция....
    Май няма друг вариант освен да й се извиниш и да й обесниш какво е станало и защо си постъпил така....можи би е трябвало още снощи да го направиш...
    Айде успех и следващия път по-нежно

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    Цитирай Първоначално написано от sladkish_14
    Ами просто й кажи"бонбонче снощи не исках така да стане,беше ми приятно,но отстрани идваха хора и аз се панирах,не исках да ни видят и затова така реагирах,беше невероятно,прости ми...нали не ми се сърдиш ?и една две целувчици,говори й по-така тъжничко и ще те изяде направо При мен това би подействало страхотно
    +1.Успех!
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Град
    Село.София
    Просто говори с нея и кажи че си се паникиосал кфо толкос..
    h1
    asl?
    wanna Fuck ?
    E незнаех , че съм толкова известен че в форума фейк профили да ми правят... това е единсвения и оригинален профил мой тук : Митко Рацов . Благодаря за "Ф"ниманието ...

Не е трябвало да и дърпаш главата..... Защо не я удари със бокс да я вкараш у кома

Еми..както казаха преди мен-извини и се и и обясни че си видял хората и си се панирал

Повече от фен Аватара на mp3f
    Град
    V hrastite otlqvo
    Обясни и реакцията си сигурна съм че ще те разбере

Момиче съм ! ! !

Цитирай Първоначално написано от sladkish_14
    +1
    SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!

Ох много ви благодаря на всички . Ами поговорих с нея и после и обясних защо го направих . Тя каза , че наистина и е станало кофти , защото не ги е видяла и си е помислила , че не ми харесва как го прави . Сега тя се успокои и аз се чуствам по-добре като и се извиних и и обясних . Благодаря отново . Всичко мина както трябва \/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си