- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Сгафихх... ;(
Значи имам нещо катооо проблем така да се кажеЗначи снощи аз и моето бонбонче ходихме в 1 парк . Беше адски яко и интимно на тъмно . Чуствахме се върховно да сме сами в парка и да дишаме чист въздух и спокойно да си говорим по различни теми . Проблема беше там , че нали ние там сядаме на 1 скамейка и започнахме да се целуваме и се възбудихме много . Аз първо започнах да и полижа малко , нали много си я обичкам просто нямаше как да не и предоставя това удоволствие и след това тя реши да ми лапа . Аз се съгласих . Тя почна да лапа и на мен ми стана адски готино , обаче забелязах , че наблизо минават хора и не знам какво ми стана и хванах главата и я дръпнах силно , за да спре да ми лапа
Знам че можех просто да и кажа , но се панирах хората да не ни видят ... Тя май го прие спокойно това рязко отдръпване ( не съм сигурен дали тя видя онези хора ) , но съм почти сигурен , че и е станало кофти заради мен , че направих така
![]()
Чуствам се просто ужасно . Искам да и се извиня ... просто не знам как . Ако може да ми дадете някой , друг съвет , за да се оправя . Ако сте попадали в подобна ситуация или т.н. просто дайте съвет моля ви . Тук забелязвам , че е форума където най-много мога да споделям щото е пълен с добри хора , които биха ме разбрали . Благодаря предварително на всички
!
Да ти имам проблема...Първоначално написано от X-Zibit
![]()
Просто и обясни,че си бил в паника и и се извини.
Обичам само един човек и това съм аз.
Ами просто й кажи"бонбонче снощи не исках така да стане,беше ми приятно,но отстрани идваха хора и аз се панирах,не исках да ни видят и затова така реагирах,беше невероятно,прости ми...нали не ми се сърдиш?и една две целувчици,говори й по-така тъжничко и ще те изяде направо
При мен това би подействало страхотно
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Май няма друг вариант освен да й се извиниш и да й обесниш какво е станало и защо си постъпил така....можи би е трябвало още снощи да го направиш...![]()
Айде успех и следващия път по-нежно![]()
+1.Успех!Първоначално написано от sladkish_14
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
Просто говори с нея и кажи че си се паникиосал кфо толкос..
h1
asl?
wanna Fuck ?
E незнаех , че съм толкова известен че в форума фейк профили да ми правят... това е единсвения и оригинален профил мой тук : Митко Рацов . Благодаря за "Ф"ниманието ...
Не е трябвало да и дърпаш главата.....Защо не я удари със бокс да я вкараш у кома
![]()
Еми..както казаха преди мен-извини и се и и обясни че си видял хората и си се панирал![]()
Обясни и реакцията си сигурна съм че ще те разбере![]()
Момиче съм ! ! !
+1Първоначално написано от sladkish_14
SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!
Ох много ви благодаря на всички . Ами поговорих с нея и после и обясних защо го направих . Тя каза , че наистина и е станало кофти , защото не ги е видяла и си е помислила , че не ми харесва как го прави . Сега тя се успокои и аз се чуствам по-добре като и се извиних и и обясних . Благодаря отново . Всичко мина както трябва \/