- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как е по-секси?
Утре ще ходя на място където ще срещна човека,когото харесвам.Та да ви питам как е по-секси-с пусната или вързана коса(косата ми е дълга,леко чуплива и светло кестенява)и ще си обуя новите дънки.Но се колебая и за друго.Щ бъда с потник и ако е студено с горнище.Ако съм с горнище да го закупчея до горе,да се вижда потникът или така все едно нямам нищо отдолу.Е,как е по секси?
Мила,то зависи от твоя си външен вид и как ти отива.На някои не им отива с пусната коса,на други обратно.За косата не знам.Но за горнището-по-добре да е предизвикателно разкопчане.Айде успех!
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
за първи път ли ше излизаш с момче?
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
За него най секси ше си гола на задна....А по твоя въпрос пускай косите и нема значение толкова потника вижда ли се или не той нема ти гледа дрехите толкова него го интересува кфо има в главата ти и между краката ти дрехите са последната му грижа.
А за какво изобщо ще взимаш горнище и новите дънки ?![]()
Както на теб най-много ти отива.Ние от къде да знаем каква фигура имаш и какво ти стои добре... И наистина,ако утре е студено, моля те закОпчей се, защото ако се разболееш няма да може за нататък да се виждаш c човека, когото харесваш, а и здравето е пред всичко!Първоначално написано от Анонимко
С пусната коса ще е по хубаво сигурно.Утре го дават слънчев ден![]()
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
Ние няма да излизаме заедно,макар вече да сме излизали.Просто ще отида на мяста където 99 % ще се видим.Първоначално написано от tuzaro
С пусната коса \/
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
Ми какво тяло имам?!?!Спортна фигура...Първоначално написано от yuyuto
най добре по къса пола идиПървоначално написано от Анонимко
(ако може и без гащи)
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
\Първоначално написано от GregoryHouse
/
=D>
няма любов
ако той те харесва няма да гледа как си облечена а каква си по характер и т.н. облеклото не е най-важното а ти не можеш да питаш нас как да се облечеш и как да ти е косата ти тряя да зн как ти отива
SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!
мисля,че прекалено се тревожиш за една среща просто.вярно,че първото впечатление е важно,но повечето момчета не забелязват малките детайли.Облечи се както на теб ти харесва.Ако се чувстваш красива ще изглеждаш красива независимо дали си с пусната или вързана коса,закопчана или не...![]()
We have wonderful and strange relationship...I'm wonderful and u are...strange!
Абе както ти е удобно за дрехите, а за косата прецени кое повече ти ходи...
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Эависи от външността ти.Огледай се и прецени как повече ти отива.Аэ попринцип обаче повече обичам пуснати косиИ мойта постоянно е пусната
А эа горнището ...де да энам,ти реши.Глупаво е да питаш нас.Имаш огледало предполагам,иэполэвай го.
[size=7][b][u]fosse cos
Едва ли ще се интересува чак толкова от външния ти вид![]()
Докато четях това се посмях честно!Та да те питам и като го срещнеш какво?! Няма да излизате доколкото разбрах, а само ще го видиш! Е че що не го заговориш и да му кажеш да идете някаде да пиете по нещо?
П.П. Айде пиши какво е станало че ми стана интересно![]()
![]()
![]()
![]()
Ами ние вече излизахме заедно 1 път.Беше ни приятно и на двамата.Той каза,че може някой ден пак да излезем.Но още не е предложил да излизаме пак.Първоначално написано от FEN_NA_MOTORI
slaga6 novite dunki,puska6 kosata i kusmet!
Ооо, с пусната коса е по-добре, а горнището и потника ти не ги знам как изглеждат, за да ти кажа![]()
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
ще се разплача вече, ей!!!
един ден същата ти, която пуска теми с ква коса и дрехи да е , ще пусне километрова тема с paste-нати разговори от скайп, издаващи,че си кръгла нула с мъжете!
![]()
I love the way you love, but I hate the way I'm supposed to love you back.
Не съм пускала други теми.Само тази.Първоначално написано от heartless*charm
![]()
![]()
![]()
явно и с българската граматика си кръгла нула, щом не си разбрала, че глаголите, които използвах, са в бъдеще време
I love the way you love, but I hate the way I'm supposed to love you back.