- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как е по-секси?
Със спусната коса, според мен.И само по потник-определено ще ти е студено.Горнището си сложи.
Пък аз като ти чета постовете съм сигурен че си на 12-13,а в случей че не си на толкова това значи че акъла ти е спрял да се развива тогава...Първоначално написано от heartless*charm
Благодаря ви за съветите.
Az bih zalojila na pusnatata kosa.Nqma da e losho shtom ti e chupliva da i slojish pqna i da q namachkash ili da q izpravish. Kolkoto do gornishteto az bih go porazkochala ako imam golqm bust, ako ne...nqma golqmo znachenieAide uspeh i spodeli posle kak e minala sreshtata
![]()
Ayudame olvidarte si te vas!
Мина добре и не беше среща.Първоначално написано от morenita
И какво ще рече мина добре...? Какво стана говорихте ли ко?!
Ами да,говорихме си.Обще неща.Нищо особено.И както винаги успя да ме разсмее.Първоначално написано от FEN_NA_MOTORI
той сигурно е некав веселяк щом е успял да те разсмее...Първоначално написано от Анонимко
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Заради едната коса няма да те хареса. Нагласи се така, както се харесваш. Или попитай някой познат.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Ако толкова искаш да излезете защо не му кажеш че искаш да идете да пиете нещо? Защо чакаш той да те покани? Ти малка ли си? А общите неща включваха ли много си сладка, толкова си красива, няма нищо по красиво от теб и някви такива?Първоначално написано от Анонимко
![]()
Не но знам че харесва как изглеждам.Казвал ми е че не ме харесва като повече от приятелка.Първоначално написано от FEN_NA_MOTORI
и циците, и циците...Първоначално написано от GregoryHouse
Know the smallest things and the biggest things, the shallowest things and the deepest things. These things cannot be explained in detail. When you attain the Way of strategy there will not be one thing you cannot see.
Оф,днес за втори път като чета темите и се възмущавам на това какви въпроси задавате!!!!!!!!!!!
До авторката-ако щеш и чувал си сложи или пък и налъми,ако той те харесва найстина ,"проблема" как изглеждаш ще бъде най-малкия.Въобще визията е важно,но не е ВСИЧКОО![]()
![]()
МИСЛИ ЗА ПО-СЕРИОЗНИ НЕЩА КАТО ЗА ХАРАКТЕРА ТИ,НАВИЦИТЕ ТИ И САМАТА ТИ ,дали ще мъ допаднеш.........![]()