.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 41 от общо 41
    Мега фен Аватара на koalka
    Със спусната коса, според мен.И само по потник-определено ще ти е студено.Горнището си сложи.

Цитирай Първоначално написано от heartless*charm

явно и с българската граматика си кръгла нула, щом не си разбрала, че глаголите, които използвах, са в бъдеще време
    Пък аз като ти чета постовете съм сигурен че си на 12-13,а в случей че не си на толкова това значи че акъла ти е спрял да се развива тогава...

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Hodi si sas spusnata kosa i neka potnika da ti se vijda

Guest
    Благодаря ви за съветите.

Град
    Русе
    Пусната коса !! за дрехите който ти отиват най-много !

Az bih zalojila na pusnatata kosa.Nqma da e losho shtom ti e chupliva da i slojish pqna i da q namachkash ili da q izpravish. Kolkoto do gornishteto az bih go porazkochala ako imam golqm bust, ako ne...nqma golqmo znachenie Aide uspeh i spodeli posle kak e minala sreshtata
    Ayudame olvidarte si te vas!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от morenita
    Az bih zalojila na pusnatata kosa.Nqma da e losho shtom ti e chupliva da i slojish pqna i da q namachkash ili da q izpravish. Kolkoto do gornishteto az bih go porazkochala ako imam golqm bust, ako ne...nqma golqmo znachenie Aide uspeh i spodeli posle kak e minala sreshtata
    Мина добре и не беше среща.

Повече от фен Аватара на FEN_NA_MOTORI
    И какво ще рече мина добре...? Какво стана говорихте ли ко?!

Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    Цитирай Първоначално написано от heartless*charm

явно и с българската граматика си кръгла нула, щом не си разбрала, че глаголите, които използвах, са в бъдеще време
    Пък аз като ти чета постовете съм сигурен че си на 12-13,а в случей че не си на толкова това значи че акъла ти е спрял да се развива тогава...
    +1

Guest
    Цитирай Първоначално написано от FEN_NA_MOTORI
    Ами да,говорихме си.Обще неща.Нищо особено.И както винаги успя да ме разсмее.

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    той сигурно е некав веселяк щом е успял да те разсмее...
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Заради едната коса няма да те хареса. Нагласи се така, както се харесваш. Или попитай някой познат.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Ако толкова искаш да излезете защо не му кажеш че искаш да идете да пиете нещо? Защо чакаш той да те покани? Ти малка ли си? А общите неща включваха ли много си сладка, толкова си красива, няма нищо по красиво от теб и някви такива?

Guest
    Ако толкова искаш да излезете защо не му кажеш че искаш да идете да пиете нещо? Защо чакаш той да те покани? Ти малка ли си? А общите неща включваха ли много си сладка, толкова си красива, няма нищо по красиво от теб и някви такива?

Не но знам че харесва как изглеждам.Казвал ми е че не ме харесва като повече от приятелка.

Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    За него най секси ше си гола на задна... .А по твоя въпрос пускай косите и нема значение толкова потника вижда ли се или не той нема ти гледа дрехите толкова него го интересува кфо има в главата ти и между краката ти дрехите са последната му грижа.
    и циците, и циците...
    Know the smallest things and the biggest things, the shallowest things and the deepest things. These things cannot be explained in detail. When you attain the Way of strategy there will not be one thing you cannot see.

Оф,днес за втори път като чета темите и се възмущавам на това какви въпроси задавате!!!!!!!!!!!
    До авторката-ако щеш и чувал си сложи или пък и налъми,ако той те харесва найстина ,"проблема" как изглеждаш ще бъде най-малкия.Въобще визията е важно,но не е ВСИЧКОО
    МИСЛИ ЗА ПО-СЕРИОЗНИ НЕЩА КАТО ЗА ХАРАКТЕРА ТИ,НАВИЦИТЕ ТИ И САМАТА ТИ ,дали ще мъ допаднеш.........

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си