.
Затворена тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Тема: Pobesnqvam...

Hybrid View

hshsdhsdhssd
    Guest

Pobesnqvam...

Lelele Neznam Kvo sTava S Men Naposledak Vsqkash vsi4k0 losho mi se strupa na Glavata .. napravo Pobesnqvam ot 2 sedmici nAsam mi se sluchvat samo gadni neshta i to edno sled drygo bez pochivka dori a horata kazvat , 4e sled loshite neshta idvat hubavite ! E Da no eto pri men taka stana 4e sled vsqko losho idva vse po loshoooooo...... parvo kucheto mi umrq a mi beshe mnogo skapo i mi e mn ma4no prejivqh go adski trudno ...... dori oshte go prejivqvam Kato 4e li ne mi stigashe tozi udar a i mom4eto koeto haresvam mi se sardi vapreki 4e ot 4asti toi e vinoven ! no az sam inat i nqma da go potarsq parva kvoto i da stavaaaa a pak taka se izmachvam kato ne me tarsi lelelee ..........................

Супер фен Аватара на Anf3tamin4o
    Град
    От =МърЗеЛаНдИя=
    Той ако те обича според мене ще те потърси
    Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
    My Face

1во - това за кучето го разбирам аз цял живот съм имал кучета и те стават като част от семейството ти...
    2ро като си инат ще страдаш бе не знаеш ли че като имаш връзка с някой трябва да се правят компромиси от време на време...потърси го 1ва докажи му че дуржиш на него (САМО АКО ДЪРЖИШ) и ако наричаш това само лоши неща нямаш представа кфо е лошо...

Re: Pobesnqvam...

Цитирай Първоначално написано от hshsdhsdhssd
    Lelele Neznam Kvo sTava S Men Naposledak Vsqkash vsi4k0 losho mi se strupa na Glavata .. napravo Pobesnqvam ot 2 sedmici nAsam mi se sluchvat samo gadni neshta i to edno sled drygo bez pochivka dori a horata kazvat , 4e sled loshite neshta idvat hubavite ! E Da no eto pri men taka stana 4e sled vsqko losho idva vse po loshoooooo...... parvo kucheto mi umrq a mi beshe mnogo skapo i mi e mn ma4no prejivqh go adski trudno ...... dori oshte go prejivqvam Kato 4e li ne mi stigashe tozi udar a i mom4eto koeto haresvam mi se sardi vapreki 4e ot 4asti toi e vinoven ! no az sam inat i nqma da go potarsq parva kvoto i da stavaaaa a pak taka se izmachvam kato ne me tarsi lelelee ..........................
    И големият въпрос е: "Защо, по дяволите си си помислила, че това трябва да ни заинтересува?"
    Нях нях нях нях нях!

Мега фен Аватара на sasha_90
    От любов не се умира.-доказано е.

Guest
    mi tova e problema 4e do sega ne sme si priznavali 4e ispitvame neshto edin kam dryg a i dvamata znaem 4e e takaa i sq tfa i stana oshte po nelovko dvama inati na edno mqsto i nikoi ne otstapvaaaa

Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    Дои и да имаше връзка с темата, пак щеше да звучи тъпо...
    Нях нях нях нях нях!

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    mi tova e problema 4e do sega ne sme si priznavali 4e ispitvame neshto edin kam dryg a i dvamata znaem 4e e takaa i sq tfa i stana oshte po nelovko dvama inati na edno mqsto i nikoi ne otstapvaaaa
    Ти кфо не мойш да четеш ли ?! Обади му се мамка му ! Кфо чакаш ако държиш на шибаното си его повече отколкото на него по добре остави момчето но в случей че не вдигаш скайп/тел/мирк/icq/водомер (опа тва май не беше от тука) и му казваш че не можеш така и просто не си засложава да сте раделени заради егото си ! Из ит со хард ?!

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Ти кфо не мойш да четеш ли ?! Обади му се мамка му ! Кфо чакаш ако държиш на шибаното си его повече отколкото на него по добре остави момчето но в случей че не вдигаш скайп/тел/мирк/icq/водомер (опа тва май не беше от тука) и му казваш че не можеш така и просто не си засложава да сте раделени заради егото си ! Из ит со хард ?!
    =D> +1.

П.П.Това за водомера ме съсипа
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}

Re: Pobesnqvam...

Цитирай Първоначално написано от hshsdhsdhssd
    Е да, но хората казват също така, че злото никога не идва само! И стига си се инатила! Човек не трябва да е нито инат, нито мекошав, а да е гъвкав! Т.е. да е инат, когато и колкото е необходимо и по същия начин да е мекошав когато и колкото е необходимо... В случая необходимо е второто!
    The reasons of love... <3

всеки човек има такива периоди , но след време вс се оправя та за кучето ти мн съжелявам а за момчето какво да ти кажа нз недеи да бъдеш такъв инат ако наистена го харесваш потърси го няма да ти стани нищо
    SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!

Супер фен
    Град
    Панацея
    Цитирай Първоначално написано от Актрис х.Х
    vijdam te, che si nqkakyv g0lqm expert, p0syvetvai ti t0gava nesht0 momicheto ?
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

Цитирай Първоначално написано от comics
    Цитирай Първоначално написано от Актрис х.Х
    p0syvetvai ti t0gava nesht0 momicheto ?
    Не виждам причина да се занимавам с баналните й проблеми...
    Бтв, това, което бях цитирал не беше съвет.
    Нях нях нях нях нях!

Град
    Там, където е сърцето...
    Ами знам какво е да си инат, но просто трябва да се преодолее по някакъв начин. Трудно е да се пребориш с гордостта си, но щом толкова държиш на него, ще се наложи. А пък ако неискаш ще си седиш сама докато осъзнаеш, че за една връзка трябват компромиси. Неможе да става винаги това което ти искаш. Обаждаш му се или се свързваш с него по някакъв начин и говориш с него.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си