- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Pobesnqvam...
Lelele Neznam Kvo sTava S Men NaposledakVsqkash vsi4k0 losho mi se strupa na Glavata .. napravo Pobesnqvam
ot 2 sedmici nAsam mi se sluchvat samo gadni neshta i to edno sled drygo bez pochivka dori
a horata kazvat , 4e sled loshite neshta idvat hubavite ! E Da no eto pri men taka stana 4e sled vsqko losho idva vse po loshoooooo......
parvo kucheto mi umrq a mi beshe mnogo skapo i mi e mn ma4no prejivqh go adski trudno ...... dori oshte go prejivqvam
![]()
![]()
![]()
Kato 4e li ne mi stigashe tozi udar a i mom4eto koeto haresvam mi se sardi vapreki 4e ot 4asti toi e vinoven ! no az sam inat i nqma da go potarsq parva kvoto i da stavaaaa a pak taka se izmachvam kato ne me tarsi lelelee ..........................
Той ако те обича според мене ще те потърси![]()
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
1во - това за кучето го разбирам аз цял живот съм имал кучета и те стават като част от семейството ти...
2ро като си инат ще страдаш бе не знаеш ли че като имаш връзка с някой трябва да се правят компромиси от време на време...потърси го 1ва докажи му че дуржиш на него (САМО АКО ДЪРЖИШ) и ако наричаш това само лоши неща нямаш представа кфо е лошо...
И големият въпрос е: "Защо, по дяволите си си помислила, че това трябва да ни заинтересува?"Първоначално написано от hshsdhsdhssd
Нях нях нях нях нях!
mi tova e problema 4e do sega ne sme si priznavali 4e ispitvame neshto edin kam dryg a i dvamata znaem 4e e takaa i sq tfa i stana oshte po nelovkodvama inati na edno mqsto i nikoi ne otstapvaaaa
Дои и да имаше връзка с темата, пак щеше да звучи тъпо...Първоначално написано от sasha_90
Нях нях нях нях нях!
Ти кфо не мойш да четеш ли ?! Обади му се мамка му ! Кфо чакаш ако държиш на шибаното си его повече отколкото на него по добре остави момчето но в случей че не вдигаш скайп/тел/мирк/icq/водомер (опа тва май не беше от тука) и му казваш че не можеш така и просто не си засложава да сте раделени заради егото си ! Из ит со хард ?!Първоначално написано от Анонимко
=D> +1.Първоначално написано от GregoryHouse
П.П.Това за водомера ме съсипа![]()
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
Е да, но хората казват също така, че злото никога не идва само! И стига си се инатила! Човек не трябва да е нито инат, нито мекошав, а да е гъвкав! Т.е. да е инат, когато и колкото е необходимо и по същия начин да е мекошав когато и колкото е необходимо... В случая необходимо е второто!Първоначално написано от hshsdhsdhssd
![]()
всеки човек има такива периоди , но след време вс се оправя та за кучето ти мн съжелявам а за момчето какво да ти кажа нз недеи да бъдеш такъв инат ако наистена го харесваш потърси го няма да ти стани нищо
SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!
vijdam te, che si nqkakyv g0lqm expert, p0syvetvai ti t0gava nesht0 momicheto ?Първоначално написано от Актрис х.Х
Първоначално написано от Say It Right
Не виждам причина да се занимавам с баналните й проблеми...Първоначално написано от comics
Бтв, това, което бях цитирал не беше съвет.
Нях нях нях нях нях!
Ами знам какво е да си инат, но просто трябва да се преодолее по някакъв начин. Трудно е да се пребориш с гордостта си, но щом толкова държиш на него, ще се наложи. А пък ако неискаш ще си седиш сама докато осъзнаеш, че за една връзка трябват компромиси. Неможе да става винаги това което ти искаш. Обаждаш му се или се свързваш с него по някакъв начин и говориш с него.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!