- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Mnogo vajen vapros
Pravih sex za kratko bez prezerwatiw i toi ne svarshi v men.Trqbva da mi doide drugata sedmica ama dnes sutrinta kato stanah i imashe malko krav no ne kato ot cikal.I do kraia na denia ne sa povtori.Dali tova e sintom na bremenost?Molia vi sa,kajete
Може да ти е потекло кръв в следствие от акта.А и щом не е свършил в теб е невъзможно да си бременна.
Дам това е първият синдром....... Бременна си![]()
Loshoto e che tova se slucva dni sled sexa
dano si bremenna ,4e w BG razdaemostta namalqwa
Umolqvam vi,podhodete seriozno
Добре де как така като се е изпразнил навънка щте си бременна замисли се.НЕ си бременна![]()
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
НЕ СИ БРЕМЕННА БЕ!![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
каквито са въпросите такива са отговоритеПървоначално написано от Анонимко
Не си бременна!
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
v1zmojno e pro4eti 1000 ta podobni v1prosa no e malko veroqtno
pp nau4i se da polzva6 predpazni sredstva 4e nqkoi p1t moje i da ne ti se razmine!
Да сперматозоидчетата има крака и като са излезнали навънка са тръгнали към оная ти работа..![]()
h1
asl?
wanna Fuck ?
E незнаех , че съм толкова известен че в форума фейк профили да ми правят... това е единсвения и оригинален профил мой тук : Митко Рацов . Благодаря за "Ф"ниманието ...
A moje li da pitam i az ne6to?Na 16 sum i pravih sex s gajeto,toi svur6i i sled tova mu go lapah.Sled tova mi go vkara bez gumi4ka.Dali sum bremenna?ne svur6i v mene.koga da si napravq test?