- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- оголвам си главичката само до средата !!
значи не мога да си оголя главичката до края КОГАТО МИ Е НАДЪРВЕНА(стига до средата и по надолу ме боли малко!!),а когато не ми е НАДЪРВЕНА...мога!!! ....незнам дали е фиомоза или ...нещо друго,но се интересувам дали при полов контакт може да се оправи !!!
Напъни я малко де![]()
не вярвам от полов контакт така от самосебеси да се оправи
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
добре ако я напъна малко..може ли да стане нещо...по сериозно![]()
охх еми като за първи път си пипаш пишката и не си я барал до сега е така напани нищо няма ти стане след редовно галене няма те боли![]()
h1
asl?
wanna Fuck ?
E незнаех , че съм толкова известен че в форума фейк профили да ми правят... това е единсвения и оригинален профил мой тук : Митко Рацов . Благодаря за "Ф"ниманието ...
стресна ме!!!Първоначално написано от sexita
![]()
Спокойно това и по филмите не стаа дето ти го разправя![]()
h1
asl?
wanna Fuck ?
E незнаех , че съм толкова известен че в форума фейк профили да ми правят... това е единсвения и оригинален профил мой тук : Митко Рацов . Благодаря за "Ф"ниманието ...
значи последно да се пробвам самичак....да знам че няма опастност
![]()
Едно ще те попитам на колко си години и за кой път си бараш оная работа ?!
h1
asl?
wanna Fuck ?
levane на 13 съм .... и споксбарам си пишката редовно..просто преди време бях пуснал почти същата тема ама sexyta почна да ми пише някви сложни работи .. и ме наплаши
се пак благодаря
![]()
sexita като гледам картинките моето не е същото състояние![]()
Първоначално написано от sexita
![]()
![]()
![]()
Чувал съм ,че тази болест ако мога така да го нарека се развива за 1-2 дена след "прехвърлянето на кожичката" ,но незнам .. sexita ще каже гледам ,че е запозната с проблема![]()
![]()
След загубата 7:1 от Ман. Юнайтед от Рома изпратили официален факс до ЦСКА с текст: НЕ СТЕ САМИ! И разбира се най-новата оферта от Вивател плащате за 90 минути а говорите още 6 БЕЗПЛАТНИ!!!
ми не съм пробвалкажи след колко ... не случайно написах ,че не съм сигурен в това което написах
![]()
След загубата 7:1 от Ман. Юнайтед от Рома изпратили официален факс до ЦСКА с текст: НЕ СТЕ САМИ! И разбира се най-новата оферта от Вивател плащате за 90 минути а говорите още 6 БЕЗПЛАТНИ!!!
възможно![]()
не изгарям от желание да си представям![]()
![]()
айде отивай на уролог бе, 30 мин е операцията и въобще не боли..
П.С.:ама послеее![]()
и ще ходиш като патица поне 1 седмица
![]()
![]()
Абе в началото е странно нз на колко си но и на мен преди години пак така стана ама преди доста бях още малак но с малко усилия и станасега дори в ерекция мога да го забеля мн под главата
![]()