.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20
    Guest

оголвам си главичката само до средата !!

значи не мога да си оголя главичката до края КОГАТО МИ Е НАДЪРВЕНА(стига до средата и по надолу ме боли малко!!),а когато не ми е НАДЪРВЕНА...мога!!! .... незнам дали е фиомоза или ...нещо друго,но се интересувам дали при полов контакт може да се оправи !!!

Супер фен Аватара на Anf3tamin4o
    Град
    От =МърЗеЛаНдИя=
    Напъни я малко де
    не вярвам от полов контакт така от самосебеси да се оправи
    Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
    My Face

Guest
    добре ако я напъна малко..може ли да стане нещо...по сериозно

Град
    Село.София
    охх еми като за първи път си пипаш пишката и не си я барал до сега е така напани нищо няма ти стане след редовно галене няма те боли
    h1
    asl?
    wanna Fuck ?
    E незнаех , че съм толкова известен че в форума фейк профили да ми правят... това е единсвения и оригинален профил мой тук : Митко Рацов . Благодаря за "Ф"ниманието ...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от sexita
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    добре ако я напъна малко..може ли да стане нещо...по сериозно
    може да не можеш да я върнеш после,х*я ти да поинее и да се стигне до умиране на тъкан...ампутация...
    стресна ме!!!

Град
    Село.София
    Спокойно това и по филмите не стаа дето ти го разправя
    h1
    asl?
    wanna Fuck ?
    E незнаех , че съм толкова известен че в форума фейк профили да ми правят... това е единсвения и оригинален профил мой тук : Митко Рацов . Благодаря за "Ф"ниманието ...

Guest
    значи последно да се пробвам самичак ....да знам че няма опастност

Град
    Село.София
    Едно ще те попитам на колко си години и за кой път си бараш оная работа ?!
    h1
    asl?
    wanna Fuck ?

Guest
    levane на 13 съм .... и спокс барам си пишката редовно..просто преди време бях пуснал почти същата тема ама sexyta почна да ми пише някви сложни работи .. и ме наплаши се пак благодаря

Guest
    sexita като гледам картинките моето не е същото състояние

Guest
    Цитирай Първоначално написано от sexita
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    sexita като гледам картинките моето не е същото състояние
    такова ще бъде ако си прехвърлиш кожичката...

Чувал съм ,че тази болест ако мога така да го нарека се развива за 1-2 дена след "прехвърлянето на кожичката" ,но незнам .. sexita ще каже гледам ,че е запозната с проблема

След загубата 7:1 от Ман. Юнайтед от Рома изпратили официален факс до ЦСКА с текст: НЕ СТЕ САМИ! И разбира се най-новата оферта от Вивател плащате за 90 минути а говорите още 6 БЕЗПЛАТНИ!!!

ми не съм пробвал кажи след колко ... не случайно написах ,че не съм сигурен в това което написах

След загубата 7:1 от Ман. Юнайтед от Рома изпратили официален факс до ЦСКА с текст: НЕ СТЕ САМИ! И разбира се най-новата оферта от Вивател плащате за 90 минути а говорите още 6 БЕЗПЛАТНИ!!!

възможно

не изгарям от желание да си представям

Голям фен Аватара на petet
    Град
    Къде ли не
    aaaaaaaaaaaaaa

айде отивай на уролог бе, 30 мин е операцията и въобще не боли..

П.С.:ама послеее и ще ходиш като патица поне 1 седмица

Голям фен Аватара на petet
    Град
    Къде ли не
    НАПРОТИВ

По-малко от 15 мин е.

Абе в началото е странно нз на колко си но и на мен преди години пак така стана ама преди доста бях още малак но с малко усилия и стана сега дори в ерекция мога да го забеля мн под главата

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си