- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- На първия учебен ден?
Здравейте!Днес е 13 и остават само 2 дни до училището!Искам да ви попитам ще носите ли цветя на класния/класната си?И ако може да уточнявате кой клас сте.
П.С.Аз сега ще съм 9ти клас и се чудя дали да нося букет.Не знам коя ще ни е класна (знам как се казва,но не я знам коя е,т.к. съм за 2ра год. в това у-ще).Миналата година не носих,но тогава ни беше мъж.
Та,ще носите ли на 15ти цветя или не и кой клас сте?![]()
9 клас ще съм и не мисля да нося![]()
не....за ко са им![]()
пп:ако искаш моиж да дадеш едно цвете на класната ама....ти си знаеш
Ще съм 10 клас и няма да нося, класния е мъж. Може да взема за г-жата по бг, ама на 15 ще му мисля, сложно решение е все пак![]()
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
аз ще съм 8ми и ще нося няма как...
Тази, която бе егоистка...
Тази, която бе жестока към другите,
която нямаше душа,
нямаше срам,
остана без мечти и разруши света.
Но тази, която беше себе си...
без лъжи, без лицемерие.
Просто беше себе си...
Май имаше подобна темаНяма значение... Аз няма да нося цвете на класната,не защото не заслужава или ми е антипатична,а просто защото не виждам смисъл, в това да се подаряват цветя на първия учебен ден сякаш е някакъв празник.Но обикновено за празниците винаги й зимаме подарък.
Ти дали ще й подариш или не си решаваш само ти.Не трябва да се влияеш от мнението на хора от някакъв форум.
![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
8 клас ще съм и задължително ще нося (както всяка година)![]()
![]()
Имаше тема за зайците дали носят цветя!А доколкото това дали се влиая,исках да попитам,за да видя повечето какво ще правят,защото на мен ми е все едно-така или иначе не познавам класната си и не мога да предценя!Във всички случай ще реша на 15ти в последния момент !Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
![]()
Разбира се, реших да е Орхидя, но ненамерих снимка на точният вид за да кача .
1.има такава тема
2.няма да нося цветя,имам класен![]()
3.10кл съм![]()
10 клас съм. Класния е мъж и няма да нося. То не че ако беше жена щях де...
Sa she sam 8 klas i nema nosa za ko![]()
![]()
Според мен няма значение дали си 1-ви,8-ми,10-ти
или 12-ти клас-уважението към учителя е едно!Аз ще нося цвете!
![]()
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!
неее не заслувюжават тормозят ма цяла година и аз цвете ще им нося а де бе пт къде на каде
SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!
Ми чудя се...ама нямам намерение и желание особено![]()
Аз ще съм 8 клас и ще нося цвете! Утре ще ходя да го купувам!
9 клас ще съм и няма да нося...От 4 клас досега не съм носила,а преди това не помня![]()
Аз тази година ще съм 9 клас и ще съм в ново даскало, но нямам намерение да подарявам цветя. През изминалите 8 години всяка година съм подарявала, но тази година ми се струва, че съм малко големичка да подарявам букети.
You only see what your eyes want to see
How can life be what you want it to be?
You're frozen, when your heart's not open!!!
9-ти клас, ама нямам абсолютно никакво намерение нямам да купувам цветя на класната ми. Тя е толкоз убита милата![]()
Аз от 3-ти клас нагоре не съм носила изобщо цветя на даскалите :/
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
ще бъда 9ти и на оная пача класната ми и умряла мишка няма да й подаря...ебати злобната девствена кучка дето е
пари за глупости недавам !!!
За 10 клас съм и няма да нося![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...