Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
Цитирай Първоначално написано от maybelline
Момчето постъпва много отговорно и разумно като не ти дава напразни надежди и най-вече разбира какво изпитваш и се опитва да го промени.
Как да си го върнеш?Това е много трудно,но ако толкова искаш,има какво да направиш,за да се получи.
Първо - трябва много да поработиш върху себе си. Момиче,което се напива (имам редвид ефектът на алкохола върху теб) е неприятна,дори грозна гледка.Твърде далеч от представата,която искаш да създадеш у това момче,а и у хората като цяло.Да се напиеш е най-просташкото нещо,което за съжаление много хора правят,но това по никакъв начин няма да те върне при момчето.Другото е с емциите и най-вече депресиите.Момчето ти липсва,това е ясно,но ако след напиване (или без напиване дори) изпадаш в депресия,няма да породиш чувство на любов или привличане,а най-много съжаление.Не е добре.Хората усещат отвращение от пияни депресирани тийнейджърки (както и от много други неща,по-сериозни от това).Не падай дотам.Трябва също да контролираш по-добре чувствата си към него - не да ги ограничаваш,а да не позволяваш те да контролират действията ти - ако работиш усърдно и има кой да те насочва как точно да го направиш,за няколко седмици ще се справиш и ще го правиш по-лесно.
Следващата стъпка,след като си се научила да се контролираш и си прекратила с алкохола и депресиите,е да се сближиш с момчето.Най-добрият вариянт е да го видиш докато си говори с твой приятел от компанията и се доближиш да ги попиташ нещо (например "Кой отговаря за музиката на партито?" или "Къде са безалкохолните напитки?" или "Къде има тоалетна?" като започнеш с нещо учтиво - "Извинете,че ви прекъсвам,но..." или "Малко се обърках.Бихте ли ми казали...").При тази намеса,не гледай към момчето,което харесваш,а към другото и се постарай да изглеждаш разумен, отговорен и свестен човек (а не пияна лигла).Направи това (или нещо подобно,за да не се набива на очи,че "не знаеш нищо къде е и питаш все едни и същи хора",а и задавай различни въпроси - "Като стана дума за музика,харесвате ли тази песен/този стил?", "Като стана дума за безалкохолните,познайте какво са купили - безалкохолна бира/чай с марихуана" и т.н.).Постарай се постепенно да се включваш в разговорите,които момчето води с останалите ти приятели.Ако говорят за компютри,включи се,като зададеш въпрос за компютъра си и обясниш,че "аз съм толкова зле с компютрите,че даже незнам как да разкарам вируса от снощи.Бихте ли ми препоръчали добра антивирусна програма?",а ако говорят за някоя друга тема,използвай въображението си и задавай адекватни въпроси (може да ме попиташ,ако не се сещаш за някоя определена тема).
След като свикнат с честото ти присъствие в разговорите им (прави това поне 2-3 седмици без никакви доълнителни контакти с момчето,за което говорим),започни постепенно да ги приобщаваш в своите разговори с другите.Това най-добре става в конферентни чатове в Skype,където присъстват 4-5 души,не повече,не по-малко.Внимавай - през цялото време никой не бива да подхваща темата "А вие нали бяхте гаджета?".Говорете по някакви общи теми,важно е на момчето да не му е скучно и ти да пишеш честичко,най-добре една от 4 реплики да бъде твоя,но да не са "Хахахаха" или "Да" или "Не".Важно е да не се набива на очи,че се стремиш да се сближиш с момчето.Следващата стъпка е да го помолиш за помощ,например - "Извинявай,би ли ми подал колата от съседната маса?" или "Не мога да намеря (нещо,което не се вижда от пръв поглед),виждал ли си го?",като след това попиташ още 2 души,за да не помисли момчето,че се опитваш да му привлече вниманието 9което е така,но той не трябва да го знае).Това с моленето за помощ не трябва да става натрапчиво,а съвсем "случайно",не повече от веднъж на 2 дни и всеки път да става въпрос за съвсем различно нещо.Ако не се сещаш,питай ме и ще ти дам няколко идеи,които можеш да използваш.Докато момчето ти помага за нещо или ти обяснява нещо,което си го помолила (от предишните "упражнения",попитай го нещо странично,за което знаеш от много време,но не си чула развитието по ситуацията,например "Онзи учител още ли се заяжда с теб"(след като по време на връзката ви,ти се е оплакал,че има много заядлив учител) или "Сестра ти/майка ти/баба ти/друг справи ли се с (проблемът,който е имал/а)?" или "Още ли тренираш/ходиш на карате/уроци по английски/китара?".Заговори го по някакъв въпрос и си говорете спокойно,като го питаш и му отговаряш,ако те пита,само гледай да си ненатрапчива и с нищо не показвай,че ти липсва времето когато сте били заедно.Все едно гледаш на него като на хубав,но ненужен спомен.Гледай честичко да си говорите на такива теми и така постепенно да се сближавате.Обсъждайте и общи приятели (не казвай нищо лошо или клюкарско за никой от тях) и не допускай той да клюкари - дори да ти се струва смешно.Освен това в подходящия момент ако се налага,направи му забележка "Не е възпитано/учтиво/правилно да (правиш нещо - тук ще запълниш с това,което е направил и си сметнала за неправилно,например "да си хвърляш хартийката на улицата,при положение,че коша за боклук е а 2 метра" или "да се блъскаш така в автобуса" или "да обиждаш приятеля си,само защото е направил това и това").Също така ако в някой момент усетиш неуважение към теб,веднага му дай да разбере,че няма да търпиш това.Говори му любезно и твърдо.
След като постигнеш това сближаване,можеш да започнеш с по-напредналата фаза,но няма да я описвам тук,че постът стана много дълъг.Направи първо това (ако имаш сили, търпение и желание) и ако решиш,че ще искаш да си с момчето,пиши ми ЛС,ще ти помогна и по-нататък,ако имаш нужда.Засега ти пожелавам успех и не забравяй - първо се научи да се контролираш (описано е в началото) и след това продължи към следващите стъпки.Не забравяй,че не си заслужава да "живееш ЗАРАДИ момче".Успех!

Ебах маа му и отговор имаш нерви кат корабни бъжета за да напишеш такф дълъг и изчерпателен отговор! БРАВО!
ole mene me murzi da iz4eta otg pak kaomoli da go pi6aa xax braos i ot men =D> =D> =D>