Цитирай Първоначално написано от Анонимко
Ehh,lo6o e tova,4e ste v edna kompaniq i go vijda6 postoqnno,a nqma kak da bude6 s nego,az ne bih izdarjala na tova polojenie
A pri4inite poradi,koito ste skasali IMAT zna4enie,ako gi spodeli6 6te moga da dam po kompetentno mnenie.Za sega mi se struva,4e ti si se hvanala za nego kato udavnik za slamka i ima6 4uvstvoto,4e ako ne e toi,nqma da bude nikoi drug!Tova oba4e ne e taka,i ima6 dva varianta:
1-da probva6 pak da bude6 s nego,da znae6 4e si opitala vsi4ko vazmojno (no ne razs4itai mn na nomera sas zabivkata,4e 6te go prieme6 taka,sega taka ti se struva,6toto mn ti se iska da si s nego,no ako stane ne6to 6te se vlubi6 o6te pove4e i savsem nqma da moje6 da go zabravi6,i 6te sajalqva6 za tazi "zabivka")
2-da se primiri6,4e nqma da bude s teb i da prodalji6 napred!

P.S:Spodeli ako iska6 za6to ste skasali,pak kazvam ima zna4enie
Сега ще ти разкажа накратко защо скъсахме.....Ми нарича се Омръзване, рутина. Мин год август се забихме на една вила. Беше адски романтично и стана спонтанно. Аз страшно мн му се изкефих и той на мен. После започнахме да излизаме, да се опознаваме ( дотогава се бяхме виждали 2 пъти, в единия от който пак имаше ). но за жалост започна даскало. Ние сме от различно училища и не се виждахме всеки ден ( въпреки това беше странно защото живеем на 10 мин път ).Аз бях обсебена от него и мн му се кефих и си казвах че трябва да съм търпелива, за да може и той да ми отвърне истински......Какво ли не правих. Аз знаех че той е бил мн влюбен в старото си гадже и че може би не може д я забрави ( споменаваше я често) а и все пак са от един клас.....Премълчавах си, не му правех сцени на ревност, правих компромиси и какво ли не....Мина месец, два....Вече бяхме изчерпали темите, говорихме си по скайп, вместо да с е виждаме....Всички романтични преживявания, които планувахме не се оосъществяваха.....И той бше някак студен към мен. Държеше се мило, но все по радко се целувахме . Той ме отблъскваше със своята студенина. Започна да оменя срещи , д ане ми звъни вс ден....И ние изобщо не иглеждахме като гаджета. Единственото, което правихме ( почти) беше да ходим по кафета 2 пъти в седмицата. Аз започнах да ревнувам от старото му гадже ( но не му го показвах). И един ден аз случайно го попитах " мислиш ли че между нас вс е наред" и той отговори отрицатвлно.....Следващите два дни се видяхме и той ми каза че между нас няма страст и че не сме на една вълна.....аз се опитах да го убедя че не може да се предава и т.н, но той явно не желаеше това да продължи и за него щеше да е насила. И точно когато скъсахме зънна старото му гадже ( те се срещат вс ден, за да ходят заедно на даскало)......Дори общите ни приятели не спомогнаха да останем заедно....