- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Един много важен за мен въпрос...който изисква отговор
Сега ще ти разкажа накратко защо скъсахме.....Ми нарича се Омръзване, рутина. Мин год август се забихме на една вила. Беше адски романтично и стана спонтанно. Аз страшно мн му се изкефих и той на мен. После започнахме да излизаме, да се опознаваме ( дотогава се бяхме виждали 2 пъти, в единия от който пак имашеПървоначално написано от Анонимко
). но за жалост започна даскало. Ние сме от различно училища и не се виждахме всеки ден ( въпреки това беше странно защото живеем на 10 мин път
).Аз бях обсебена от него и мн му се кефих и си казвах че трябва да съм търпелива, за да може и той да ми отвърне истински......Какво ли не правих. Аз знаех че той е бил мн влюбен в старото си гадже и че може би не може д я забрави ( споменаваше я често) а и все пак са от един клас.....Премълчавах си, не му правех сцени на ревност, правих компромиси и какво ли не....Мина месец, два....Вече бяхме изчерпали темите, говорихме си по скайп, вместо да с е виждаме....Всички романтични преживявания, които планувахме не се оосъществяваха.....И той бше някак студен към мен. Държеше се мило, но все по радко се целувахме
. Той ме отблъскваше със своята студенина. Започна да оменя срещи , д ане ми звъни вс ден....И ние изобщо не иглеждахме като гаджета. Единственото, което правихме ( почти) беше да ходим по кафета 2 пъти в седмицата. Аз започнах да ревнувам от старото му гадже ( но не му го показвах). И един ден аз случайно го попитах " мислиш ли че между нас вс е наред" и той отговори отрицатвлно.....Следващите два дни се видяхме и той ми каза че между нас няма страст и че не сме на една вълна.....аз се опитах да го убедя че не може да се предава и т.н, но той явно не желаеше това да продължи и за него щеше да е насила. И точно когато скъсахме зънна старото му гадже ( те се срещат вс ден, за да ходят заедно на даскало)......Дори общите ни приятели не спомогнаха да останем заедно....