- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Забременяване без полов контакт
zna4i bqh gledala film predi vreme za muj i jena koito jiveeha zaedno i si obshtuvaha no ne pravat sex i jenata zabremenq vazmojno li etova naistina ili e izmislica ... i ako e vazmojno ot kakvo hormoni li ....![]()
![]()
![]()
Moderated by krem4et0
т.7 от Правилата на форума!
За да забременее човек има едно единствено изискване: Сперматозоид да се слее с яйцеклетка и това да стане по възможност някъде в яйцепроводите на жената. Този процес с общуване не става, но когато жената хойка по чужди мъже нещатата изглеждат, като непорочното зачатие на майката на Исус, а такова нещо няма, няма и да има. Така, че спокойно, говори си с който искаш, общувай си - няма опасност.
Първоначално написано от alex
10xxxx
ima takova ne6to i to se kazva invitro ;]
invitroto predstavlva savsem drugo ne6to nqma kak da si govori6 s nqkoi i da e invitro ili da se gu6kate i celuvateПървоначално написано от Анонимко
da de ... ama imam predvid 4e moje da se zabremenee i bez polov kontakt ;]
aaПървоначално написано от Анонимко
razbira se de
![]()
:}
kak 6e e izmislica be... mnogo qsno 4e e vuzmogno, nali ti sama kaza, 4e sa giveeli zaedno!Първоначално написано от Анонимко
![]()
Testis unus,testis nullus...
Много филми гледаш.
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
Не си говори с момчета ще забременееш!![]()
Първоначално написано от alex
![]()
ЛГБТ
http://www.youtube.com/watch?v=iNYooAWX_RY
"Секс. В Америка фиксидея.В останалите части на света - факт." Марлене Дитрих
kak sa kazva filma?
"zabremenqvane bez polov kontakt"
Оххх,стига те бе,МОЛЯ ВИ СЕ!На колко си??10??![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Първоначално написано от bEbsI
ахахахимаше една сапунка дето едно момиче забременява и е девствена
![]()
![]()
![]()
![]()
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
podigravai seПървоначално написано от sladkish_14
tfa da ne si gledala onq film chudoto na huana![]()
za sajalenie ne pomnqПървоначално написано от Анонимко
![]()
pfuuuuu
jalko 4e nemoga da dokaja na oneq deto ne vqrvat
теоритично е възможно ако има сперма по дрехите, най-вече бельото и тя някак попадне във влагалището, но честно казано не съм сигурна дали се получава и на практика.
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com
daje i im vqrva6Първоначално написано от bEbsI
![]()
![]()
.. na kolko si vsy6tnost za da zadava6 takiva vyprosi ?
vij sa kakvo mu e na vaprosa na 16 sam i 6te pitam kakvoto me interesuva i kakvoto si iskam a tuka sme si4ki za da pitame i otgovarqme ne se zaqjdai ako obi4a6Първоначално написано от glezan4e
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
za kfo se zaqjda6 .. vyprosa ti e super typ ... no kakto i da e .. pitai ...Първоначално написано от Анонимко
Не може лиПървоначално написано от Анонимко
....НЕ се подигравам,А СЕ СМЕЯ,защото въпроса е прекалено глупав,както и автора!!!Все едно казваш,вчера бях гладен/а и си помислих,че ям картофки и после не бях гладен....Как можеш да се наядеш само с мисли,И КАК МОЖЕ ДА ЗАБРЕМЕНЕЕШ БЕЗ СПЕРМАТОЗОИДИ????Как да не се смея,че то вапроса е малоумен
![]()
![]()
![]()
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.