.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 37

Как се отваря дебела девстена ципа?

Извинете за малко по-грубото определение.
    Често в статите се говори за момичета с по дебела и еластична девствена ципа. Ок хубаво е че се говори, но никъде не се казва какво се прави при таква ситуация, понеже стандартните методи не действат.
    И преди съм бил с девествено момиче и всичко винаги е било наред. Боли я, но малко. Докато сега ситуацията не е такава. Много си обичам приятелката обаче този проблем е на път да съсипе връзката ни. МОля ви кажете как да се справим с проблема!

Guest
    s prust

и това я боли много. По скоро нкакъв начин да я накрам да я боли по малко. предразполагам я и то предостатъчно при нормална ципа дори да не усети че влизам, но при нея не е достатъчно

Чувала сем ,че при жени с по-дебела девствена ципа се налага оперативна намеса за махането на ципата.

Град
    СофиЯ
    Цитирай Първоначално написано от Dark_Angel_F
    Чувала сем ,че при жени с по-дебела девствена ципа се налага оперативна намеса за махането на ципата.
    Така ли ????!!!

Цитирай Първоначално написано от Sweet__baby
    Цитирай Първоначално написано от Dark_Angel_F
    Така ли ????!!!
    М да някъде бях чела , че има жени който дори се разждаат без ципа , а иам и такива при който тя е мн дебела и се налага оперативна намеса , а да може жената да осъществи полов акт.

Ми къса се с "Дебел мазен х у и" и повечко повер.

Град
    Sofia
    Може да звочи малко грубо и тъпо,но нъпания и ще стане тя не е от титан п'тката и така,че ще стане малко се помъчи
    Свободен тръгнал по своят път никой не може да ме изпревари.

TANAJUTSU

Guest
    доста съм напъвал обаче нея страшно много я боли и веднага се дърпа. абе това си е баси и шитавата ситуация. а тези недицински процедури някой знае ли какво представляват? тоест освен направо я отварят или правят разрези които да спомогнат този първи път?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    доста съм напъвал обаче нея страшно много я боли и веднага се дърпа. абе това си е баси и шитавата ситуация.
    а тези недицински процедури някой знае ли какво представляват? тоест освен направо я отварят или правят разрези които да спомогнат този първи път?
    горното мнение е моето

Голям фен Аватара на Quasar
    Град
    Намайнатасистан
    Не се занимавай с глупости а си купи дрелка
    Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.

Супер фен
    Град
    Венера
    Със скалплел

Понякога сте много несериозни [/quote]
    People Allways Leave !!!

Guest
    s krik

Guest
    със сонда за нефт

а уе хора тва хич не е смешно.според мен трябва да се обсъди с гинеколог.така ще е най-добре.

Град
    варна
    Ami az sam momi4e i moga da kaja 4e ako i go vkara6 malko po silno po grubi4ko moje i da stane 6tot ne vqrvam da e 4ak tolkova debela 4e 4ak do operativna namesa da se stigne taka 4e e mn seriozen problema a moje li da pitam kolko santimetra i go vkarva6 ... pitam da ti otgovorq po-to4no

Guest
    С макетно ножче.

Град
    blaa
    s debel twurd K*R REZKO i sledwashtiq pat po nejno :P
    www.flipsider.com
    http://tinyurl.com/yomc5q

FootBaGinG All The Time ( FreeStyle)

em nai huu ruga6 vutre nekva krastavica i si4ko e to4no

Guest
    ВИЕ СТЕ ИДИОТИ !
    По темата : Пробвай с лубрикант (Овлажняващ гел), намажи я добре отвън и вътре дори, би трябвало това да намали болката ..
    Наскоро на пазара излезе Durex Play - мисля че ще ти свърши работа, има и по-евтини .

I nakraq da ne zabravi6 i s otverka da probva6

Нож и Вилица
    Е ти знаеш...се ше разбереш... някога... може би...едва ли не :/

CrazyBearF
    Guest
    S lubrikant po gore kazaha za Durex Play
    moga da kaja 4e e strahoten lubrikant daje ima vkus na ne6to kato sladko kato komfitiur4e...
    i po smelo da i go...butne6...no moje da q boli pove4ko ako si po gryb...
    Nali ne se ymira ot taq bolka....kvo se pla6ite tolko!
    Drygoto koeto e 4e nqma specialni na4ini pri koito momi4eto da ne q boli mnogo...ako e po tqsna otdolu i s po elasti4na cipa...sry kolkoto i da q lij6 i t.n. tva malko 6te ulesni pronikvaneto no pak 6te q boli....
    NE SE UMIRA OT TVA SPOKO

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Генеколог
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си