.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Тема: test za bremennost

Guest

test za bremennost

iskam da pitam zna4i kato sam pravila sex sno6ti sega ako si kupq test shte pokaje li dali sam bremennna ili ne ... zna4i minala e edna no6t samo

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Няма да покаже. Тест се прави 14 дни след рисков полов акт или на първия ден от закъснението на менструацията.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Guest
    zna4i sega ako mi doide teq dni ne sam bremenna nali

Ми ри не рискувай , а по д-бре пий спешни контрацептиви.......

Guest
    nz za teq kontraceptivi smisal sexa si be6e s prezervativ

Ако след секс не е бил скъсан няма защо да се притесняваш о да шиеш хапчета.

Guest
    nz dali e bil skusan tfa e problema i nz dori kaf be6e prezervativa ako e ot 20st tez evtinite bokluci li sa

С мой прители сме си праивли опити с презервативи . ено момче си апъха ръката е един от 20 ст и той мн лесно се скъса..... а пък един приятел го напъхаха в Дюрекв почти целия и презерватива така н есе скъса. Ако не си сигърна дали е бил здрав по добре се подсигури с хапчета.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Dark_Angel_F
    С мой прители сме си праивли опити с презервативи . ено момче си апъха ръката е един от 20 ст и той мн лесно се скъса..... а пък един приятел го напъхаха в Дюрекв почти целия и презерватива така н есе скъса. Ако не си сигърна дали е бил здрав по добре се подсигури с хапчета.
    olel mace napla6i me ama puk i nie ne sme go razteglqli xax lele maiko ako e stanalo ne6to

Ам спокойно........Вие че не сте го разстягали не сте , ама тези опити показват качеството и на двата презерватива. Ама трябваше да провериш по- рано презерватива сега се успокой и изчакай да видиш дали ще ти дойде цикъла ако закъснее си направи тест. А ако искаш да си по спокойна и имаш излишни 30 лева си вземи Ескапел.

Абе кво се паникьосвате толкова?Тия презервативи да не се късат кат хартийка от мазна баничка? Ако беше скъсан вероятно щеше да е празен след като сте приключили и да тече. Но прави каквото смяташ за добре.

Guest
    ahmm cikul trqbva da mi doide tezi dni a pari nqma otkade tolko xaxx abe a i tezi lekarstva ne sa sig polezni da gi piq bez pri4ina ako ni6to ne e stanalo .. ami az ne sam sigurna moje da sa bili durex posle 6te popitam mom4eto......i nz ina4e she se nadqvam cikula da doideeeeeeee [-o<

Град
    Асеновград, България
    Тест се прави, 14 дни след рисковия полов акт, или на първия ден след закъснението.
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Guest
    Момиче, ти дори не си видяла скъсан презервативв, а хапчета ще ми пие! Не съм ползвала презервативи от 20 ст., но съм чувала, че били мн здрави! А и най- вайното е, презервативът да е поставен правилно. И все пак- ако се беше скъсал, щяхте да разберете. Щом цикълът ти ще идва тези дни, значи опасността от забременяване в тези дни е най- малка по принцип. Не пий никакви хапчета, а тест се рави най- рано на първи ден от закъснението, или при нередовен цикъл на 14 ден от акта! Късмет

Супер фен Аватара на bEbsI
    Добре де тестът не се ли правеше най-рано седмица след акта или аз съм в грешка?
    Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.

гаргата
    Guest
    според въпроса на авторката е направо абсурден, тест се прави при закъснение на цикъла, дори при закъснение от няколко дни пак мож е да бъде отрицателен.има бременни, чийто тест става положителен дори след втория месец.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Момиче, ти дори не си видяла скъсан презервативв, а хапчета ще ми пие! Не съм ползвала презервативи от 20 ст., но съм чувала, че били мн здрави! А и най- вайното е, презервативът да е поставен правилно. И все пак- ако се беше скъсал, щяхте да разберете. Щом цикълът ти ще идва тези дни, значи опасността от забременяване в тези дни е най- малка по принцип. Не пий никакви хапчета, а тест се рави най- рано на първи ден от закъснението, или при нередовен цикъл на 14 ден от акта! Късмет
    e zna4i she praa sled 14dni 6toto cikala mi ne idva na edna data seki mesec a primerno idva kam sredata kam 16-17-18-19 zna4i ne e redoven to4no

Мега фен Аватара на sasha_90

Re: test za bremennost

iskam da pitam zna4i kato sam pravila sex sno6ti sega ako si kupq test shte pokaje li dali sam bremennna ili ne ... zna4i minala e edna no6t samo
    Много е рано да си правиш още.

Guest

Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    no sled 14dni ako sam bremennaaa

A,аз си мислех че може на другия ден

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Няма бе,ще стискаме палци...спокойно само,нищо ти няма недей се плаши така сама...По-спкойно всичко ще е наред!На колко си?

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Guest

Цитирай Първоначално написано от sladkish_14
    Няма бе,ще стискаме палци...спокойно само,нищо ти няма недей се плаши така сама...По-спкойно всичко ще е наред!На колко си?
    lele blagodarq za podkrepata na 15 sam

Guest
    a hora ako mi doide cikul ne sam bremenna nali

Guest
    а, бе, момиче, спокойно бе, щом не си видяла скъсан презерватив, не си бременна, не мисли отсега за тестове, щото ор тревога ще ти закъснее!

Повече от фен Аватара на mp3f
    Град
    V hrastite otlqvo
    Тест за бременност се прави поне 2 седмици след това,ако сегаси направиш...незнам дали ще има смисъл

Момиче съм ! ! !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си