.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23
    мда мда
    Guest

за бившите

ревнувате ли старите си гаджета?аз преди малко чух неккви такиа работи за моя бивш и ми стана мега тъпо...е аз и още изпитвам чувства към него,,,, а вие примерно дори ако сте го забравили,,,не ви ли става некво тъпо като го видите с друг/друга,,,..

Ами зависи...бившото ми гадже не го обичах много и за това ако го видя сега с друга няма да ми е гадно.Но имах едно предишно,което много много си го обичках и сега все още и ако го видя с друга ще ми е СУУПЕр тъпо и гадно!

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    Може би ще ми стане гадно.Не знам.Не ми се е случвало.
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

ам не мисля,всеки има правото да продължи живота си който както сметне за редно
    Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?

ми... зависи от бившия ако примерно не съм го обичала а той мен да и мн е страдал и сега е с друга и е мн щастлив мн ще се зарадвам но ако разбера за мой бивш който мн съм обичала и още обичам адски тъпо ще ми стане и ще равнувам за това защо сега е с друга а не с мен
    SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!

Ako oshte imam chuvstva kum choveka mi stava kofti. No ako da rechem az sum go zarqzala (redovniq mi nomer) se radvam za tova che me e zabravil i che e shtastliv s druga.
    Ayudame olvidarte si te vas!

Guest
    аз по принцип не ревнувам. може би много рядко и при основание, но от бивши - не, определено не.

Супер фен Аватара на flowerlina
    Град
    Plovdiv
    Само един,защото него наистина го обичах

Guest
    Цитирай Първоначално написано от summer flower
    ще направя една вметка: деца, ревността не е любов, тя е егоизъм. пък, заблуждавайте се както си решите, де.

Мега фен Аватара на koalka
    До сега не съм го виждала с друга, но определено ще ми стане тъпо сега, защото още изпитвам нещо към него.

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    v na4aloto mi be6e gadno,za6toto skoro bqhme skasali..no sega ako vidq-edva li
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Мега фен Аватара на sasha_90
    Понеже много го обичах,го ревнувам понякога въпреки,че няма смисъл.Не успяхме да се направим щастливи,но дано това стане когато се разделихме.Разделихме се преди 2 години и нещо,но искам да е щастлив с друга.

аз не мога да кажа,че съм обичала истински някого от бившите си...
    но ги ревнувам.
    имам някакво чувство за собственост...
    и всичко тва идва от скапаното его
    I love the way you love, but I hate the way I'm supposed to love you back.

чувствата не се изпаряват ей така... ако пък и е вярно твърдението, че "старата любов ръжда не хваща", то най-нормалното би било да ти стане малко гадно... чак същинска ревност каквато можеш да изпитваш докато си със съответния човек, надали, но че може да ти стане неприятно, като го видиш с др, е напълно възможно...
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Оооо случвало ми се е...мамка му...гадно ми е защото много държах на този човек...Ако наистина си го обичала ще го ревнуваш в един момент ще го мразиш а в следващия ще го искаш...отвратително гадно е...

angel_of_darks
    Guest
    moje da vi prozvuchi vse edno sym nqkakva psiharka,no kato go vida s druga napravo otkacham.imam chustvoto che ako ne e s men ne trqbva da e s nikoq druga. chustvam se taka za pryv pyt.po pr ne mi puka s koi shte e ama s towa momche napravo otkacham.razdelih me se predi mesec i oshte si mislq za nego

Ми в такъв случай е хубаво да избягваш да го виждаш, ако е възможно... затова и като скъсам с някое момиче гледам опцията да си останем приятели да я няма ... (приятели - ако случайно се видиме да си кажеме здрасти, а не да продължаваме да се виждаме)

Град
    Благоевград
    Да,със сигурност бих се почувтвала малко тъпо ако видя бившото си гадже с друга,макар,че вече нямам чувтва към него. Но не знам защо така се получава ...

Guest
    При някои не ми срава тъпо....Но при други с ечувствам ужасно. Преди време чух един мой бивш да споменава за някаво мимиче което харесва.....направо се побърках

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Зависи какви са ми били чувствата към него.Ако е било нещо несериозно едва ли ще ми пука.Но ако съм го смятала за нещо по-сериозно едва ли ще ми е безразлично.Казвам го,защото тези дни видях едно от момчетата,което съм харесвала доста време.Не казвам,че съм го обичала,но изпитвах нещо по-сериозно към него.Та видях го с друго момиче и ми стана малко кофти.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Ами те като ги гледам сега ходят с някви убитачки нищо не изпитвам .. даже ми е смешно

Град
    in ur dreams
    Цитирай Първоначално написано от Deus ex machina
    Цитирай Първоначално написано от summer flower
    ще направя една вметка: деца, ревността не е любов, тя е егоизъм. пък, заблуждавайте се както си решите, де.
    Абсолутно съм съгласна с теб! Бивши не ревнувам! Каквото било, било! Предпочитам да гледам напред.

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Ми... честно казано не съм ги виждала с други. Всъщност само веднъж, но той го направи, за да ми отмъсти и наистина успя да ме накара да страдам. Иначе бих се радвала да са щастливи.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си