.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Hybrid View

emi_az
    Guest

Най-комичната ситуация у дома

Moderated by krem4et0
    т.7 от Правилата на форума!

Guest
    mqstoto ti e v 4-ti kilometur

Guest
    xahajxahxajh

Град
    София
    много са

Голям фен Аватара на CaSsIe
    хаха ами супер много са в нас постоянно нещо се лигавят наще и правят некфи глупости

Супер фен
    Ми бяхме в леля ми.И сме се сабрали на масата и всички ме нападнали да ми дават съвети(това след един купон,на който се бях нафиркала и идваха да ме прибират) и аз само седя и са чудя кого да слушам.Кака ми ме защитава и по едно време се развиках и те млъкнаха.И както си мълчим всички баща ми се изцепва "Ами ти спала ли си с момче?смисал .. правила ли си секс?".И аз туш.Умрях от срам.И свако ми се обади "това не е тема на разговор за маса!" и баща ми толкова пиян,че ми вика "Слизай под масата!" .... бях се шашнала и умрях от срам.После не мога да ги погледна в очите ....
    Обичам те <3 !!!

Дам сещам се бяхме на гости на едни приятели в Созопол на масата бяхме и разговаряхме нещо аз си говорех с френдките и братовчед им де .Брад ми нали е фен на Ливерпул гледаше ШЛ финала и така аз измислих че ако той ме бие на кендкупе ще кажа три пъти силно-"Аз мразя Ливерпул" разбрахме се играта започна играхме и попедих Когато излезнахме на терасата брат ми заяви че няма да кажа нищо ние го хванахме и казахме че ако не го кажа ще го хвърлим през тересата-Той заяви"какво искате да кажа че мразя ливерпул ето казах го"тва го направи без да иска и като схвана кво е направил почна да крещи като ненормален

Guest
    Веднъж се прибрах мъртвопияна у нас(то не е ставало само веднъж,ма ся подробности.. )и само наще кат ме видяха и почнаха да ми пляскат.След това баща ми ми изля една дамаджана вода на главата и усили до дупка компата..музиката де,пусна Dope-Die MF,die..аз бях много зле и само главата ми гърми,но докато се усетя и почнах да си я клатя в такт.Баща ми не обича много такава музика,ама и по едно време и той почна там да се кефи.След тва ми направи едно силно кафенце и аз малко се пооправих

Супер фен Аватара на BlueAvalanche
    Град
    Delije sever
    Абе много съм се излагал пред нашите, ама това с баба беше много е весело.

Лятото съм на село, при баба ми.... та една вечер си лягам и си пускам ФЕН ТВ и съвсем забравям, че след 12 часа ФЕН ТВ става ФЪК ТВ И съм си заспал ама съм надул музиката яко, по едно време баба ми влиза в стаята и гледа некфи лесбота пищят и като ми се развика ... " поне като гледаш перверзии ги гледай без да надуваш телевизора " сутринта ме беше срам да я гледам
    Jebem te u usta, jebem te u oko

хаха смях
    аз не се сещам за нищо такова

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    Хаха това едва ли много пасва на темата,но все пак за нас с брат ми си беше смешно....Значи аз и Мартин сме на село и с него се опитваме да обясним на баба ми възможно най-просто какво е компютър.Итака значи аз казвам:-"Babo комп.е от 2 'части' монитор и самия си компютър,значи монитора е горе-долу като телевизорче,а компютъра нещо като куфарче."И баба понеже си нема представа к'во е това компютър изведнъжсе изцепва:
    -"Е па тоа компютор се у куфара ли си седи"

А пък ние всички смяях...
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

Град
    Русе
    Не се сещам защото са супер мн

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си