Ето как стоят нещата.Дълго страдах за него.Плаках,защото много го оби4ах.Бяхме заедно няколко месеца...и какво?За мен те може да са озна4авали вси4ко,а той сигурно ги е забравил,защото съм му била поредната Е това е,осъзнах се!Край!Отна4ало болката беше много силна,но какво от това!Ще я притъпя някак си!Не си струва да се страда за 4овек,който не заслужава!Казвам го на вси4ки,които малко или много сте наранени!Гледайте напред!
Та аз смятам,4е днескашния ден е нещо кат ново на4ало.Няма да пла4а пове4е за него,нито ще го мисля!Било каквото било!От утре ще го виждам много 4есто.Е и?Край!Искам ново мом4е.Наистина съм се решила,4е няма да си пропилявам времето с него!Не си струва.Искам нова любов....и да не я намеря какво от това!Живота ми е пълен със смисъл.Нищо не ми липсва.Имам страхотни родители и приятели.Това не е ли достатъ4но за да живея пълноценно!?За мен е и аз го ценя!Затова не страдайте ако сте загубили някой,който с лека ръка е казал край и на следващия ден е бил с друг/а.Той/тя не го заслужава!Радвайте се на това,което имате.