.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Hybrid View

Who cares?!
    Guest

От утре ще я виждам всеки ден..

Моята история е адски сложна и задълбана, но сега не е времето да я разказвам..Истината е, че момичето, което обичам ме остави преди 2 месеца..Нямаше особено добро оправдание..било и омръзнало от караници и т.н...Уж беше временно, а май стана постоянно, а и тя е голям инат и дори и да и мине едва ли ще се върне при мен..Бяхме заедно почти година и половина..Не съм я виждал повече от месец..И сега почваме училище, една смяна сме, аз още я обичам, а тя ме направи на идиот..Несъм такъв, че да забравя голямата си любов просто хей така..Немога да я заменя с друга поради простия факт, че всяка сравнявам с нея. А тя твърди, че не ме обича...Проблема е, че наистина бяхме адски щастливи..беше истинско, не ме е лъгала за чувствата си, и дори в момента, в който ме остави съм 100% сигурен, че още ме обичаше..И се надявам и сега да е така..Но не сме се виждали от мн време..Незнам как ще реагира..Аз направих всичко възможно в рамките на месец, за да й покажа какво значи за мен, но за съжаление не се получи..тя просто продължаваше да се подиграва с мен..Как ще я гледам всеки ден!? Какво ще виждам...немога да я забравя подяволите.. Мислих какво ли не...приятелите ми казват, че като ме вижда и на нея ще и е гадно, макар и много умело да го крие и че може и да не издържи и нещата да се оправят..Но аз незная дали го искам..Страх ме е да не бъда отново прецакан..А и доколкото я познавам едва ли би ме приела отново..Някакви идеи как да го преодолея?

Супер фен
    Град
    Панацея
    probval li si s ecstasy ? ;]
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

abe spoko shtom ste se obichali edva li te e zabravila .. taka li se zabravqt lubimite hora ? Moje pak i da se opravite shtom shte ste seki den zaedno i t.n. ... Shte ti kaja samo che sichko se postiga s mn tyrpenie... taka che izchakai i shte vidish kakvo shte stane pak moje i da ti izleze kysmeta otnovo .. Uspeh :P
    Любовта е като песен да пееш , но няма песен без край...

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    и аз мисля, че единственото което ти остава е да чакаш...

Лошо се е получило-в едно даскало сте,което е още по-гадно само мога да ти кажа,че ако тя не иска да сте заедно колкото и да ти е трудно сега ще трябва да го преудолееш.И аз съм в твоето положение ама ние сме в един клас-винаги остава нещо и в двамата,колкото и да го отрича тя а в един момент и ти,но след време,когато срещнеш друг човек,ще разбереш,че тя не е единствена както си си мислил и ще продължиш напред!Искрено ти желая успех!!!

Град
    СофиЯ
    Цитирай Първоначално написано от comics
    probval li si s ecstasy ? ;]

Who cares?!
    Guest
    Probvah da..Opredeleno pomaga, samo 4e mi izliza skypi4ko..Nekfi po-evtini i smisleni idei molq

никой не забравя голямата си любов просто така...
    въпросът е колко добър актъор си... и сега е времето да започнеш своя театър
    а аз ти обещавам, че по някое време почти ще си повярваш
    I love the way you love, but I hate the way I'm supposed to love you back.

Град
    Благоевград
    Остави всичко в ръцете на съдбата! А пък и не вярвам,че тя те е забравила! Може би има друга причина ...

Град
    Своге
    Цитирай Първоначално написано от heartless*charm
    Точно така!Аз съм страдала много!Но на никога не го показвам!Просто съм ужасно горделива и добре се преструвам...
    Nothing's gonna change my love for you!
    You ought know by now how much I love you!
    One thing you can be sure of
    I'll never ask for more than your love!

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Цитирай Първоначално написано от super macka
    Цитирай Първоначално написано от heartless*charm
    Точно така!Аз съм страдала много!Но на никога не го показвам!Просто съм ужасно горделива и добре се преструвам...

podkrepqm
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Град
    in ur dreams
    Трудно е да се разделиш с човека който обичаш. Примиряването със ситуацията ти изглежда невазможно и дори болезнено. Покажи, че можеш без нея. Преструвай се, както споменаха по горе. Нищо друго не ти остава. Сигурна съм, че няма да ти е лесно,никога не е-остави нещата да се развиват от самосебе си. Времето ще покаже..

Мега фен Аватара на koalka
    Не живей с миналото, това само може да ти навреди.Било, каквото било... И отделно, че такава раздяла за малко няма, ако е искала да се разделите, значи има проблем и то голям.
    Нормално е да не я забравиш, обичаш я, но трябва да се примириш.Нещата така и така няма да се получат, а и предполагам, че ще учите още време заедно и трябва да го преодолееш.Направила те е на луд, не заслужава любовта ти.

Цитирай Първоначално написано от koalka
    Не живей с миналото, това само може да ти навреди.Било, каквото било... И отделно, че такава раздяла за малко няма, ако е искала да се разделите, значи има проблем и то голям.
    Нормално е да не я забравиш, обичаш я, но трябва да се примириш.Нещата така и така няма да се получат, а и предполагам, че ще учите още време заедно и трябва да го преодолееш.Направила те е на луд, не заслужава любовта ти.
    +1 =D> =D> =D>

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Guest
    единственото по жалко от момиче което реве за момче е момче което реве заради момиче ( или момче то последно стана модерно да си гей )

Повече от фен Аватара на FEN_NA_MOTORI
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    +1

Щом не те обича, какво се занимаваш,има и други момичета,хвани си някоя и ако има някакви чуства ще си проличи,ще почне да ревнува и със самото поведение ще разбереш дали те обича...

Супер фен Аватара на kofti_nick
    Град
    там където дъгата се допира до небето, мястото където ангелите се учат да летят...
    Студена Coca-Cola 2l. + 1 комп + 100кила и Малчо - Свивам на макс + Counter-Strike в някоя масака ... помага
    Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
    Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
    Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си