- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- антибиотик и наркотиците-взаимодействие?
Винаги ми е било много интересно колко много "разбират" хората, употребяващи наркотици, от химия (като наука).
Някакви сложни имена,съединения,взаимодей ствия,ебало си майката.
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Хахаххаха... и тук се прилага мафиотското правило "Който знае много не живее дълго".Първоначално написано от RAWRRR
![]()
Напротив, съвсем малко хора които употребяват наркотици разбират от тях и/или от химия......
Първоначално написано от Freeminded
Повярвай ми , комбинацията Аugmentin с алкохол е убийствена. Аз бях ан Аугментин и пих може би около 3 чаши вино (като бях забравила за антибиотика) и после съжалявах ужасно много. НА другата сутин не знаех куде съм - гадеше ми се ужасно, повръщах сигурно над 10 пъти, главата ми беше замаяна и една след повече от 24 часа дойдох на себе си. Аугментина е много силен антибиотик с ретардно действие - т. е дори и да го спреш за 1-2 дена, той продължава да действа около седмица след това. С антибиотици и алкохол шега не бива. За наркотиците предполагам важи същото!
"Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."
емм нз , но към тревата действие няма, а ако има е много приятно ... ааа бтв ти за кво си го пила ? предполагам че е за подобно нещо нокакто и да е ... аз да питам ..
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Разбира се че няма взаимодействие с ТНС.....Колкото до алкохола,мисля че всеки знае че е адски противопоказно в комбинация с антибиотици......
Ами имах бронхит, та затова го пих...Първоначално написано от IdiOtKa
![]()
"Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."
ебаси филма аз го пия за друго .... офф дейба мразя лекарсвата, мразя и да съм болна ...ше полудея чесно !Първоначално написано от leti_cherry
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Ти какво попита???Първоначално написано от Анонимко
![]()
Аз на бала си бях на антиобиотик и направих грешката да пия .. не питай какво ми беше после!
Направи си сама изводите как ще ти е с бонбони,джамове и всякакви други боклуци!![]()
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Повярвай ми разликата е голяма.......Докато с бонбони и джамове ще минеш с алкохол ще се споминеш.......![]()
Добре казано!Първоначално написано от Special K
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Разбира се това не значи че бонбоните и джамовете са съвместими със всеки антибиотик.....
Особено с Augmentin!Първоначално написано от Special K
а какво е противодействието ?Първоначално написано от InitialD