.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 41 от общо 41
    Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    Винаги ми е било много интересно колко много "разбират" хората, употребяващи наркотици, от химия (като наука).
    Някакви сложни имена,съединения,взаимодей ствия,ебало си майката.
    Plans are nothing; planning is everything.
    Dwight D. Eisenhower

Град
    Варна, морето, сините вълни...
    Цитирай Първоначално написано от RAWRRR
    Винаги ми е било много интересно колко много "разбират" хората, употребяващи наркотици, от химия (като наука).
    Някакви сложни имена,съединения,взаимодей ствия,ебало си майката.
    Хахаххаха... и тук се прилага мафиотското правило "Който знае много не живее дълго".

Град
    In a bathtub full of ether......
    Напротив, съвсем малко хора които употребяват наркотици разбират от тях и/или от химия......

Голям фен
    Град
    Нейде из Европа, по-точно Виена
    Цитирай Първоначално написано от Freeminded
    Цитирай Първоначално написано от IdiOtKa
    емм освен да се пробвам ..колко му е ...а иначе антибиотика се казва augmentin .....
    Еми самоубивай се, никой не ти пречи.

Повярвай ми , комбинацията Аugmentin с алкохол е убийствена. Аз бях ан Аугментин и пих може би около 3 чаши вино (като бях забравила за антибиотика) и после съжалявах ужасно много. НА другата сутин не знаех куде съм - гадеше ми се ужасно, повръщах сигурно над 10 пъти, главата ми беше замаяна и една след повече от 24 часа дойдох на себе си. Аугментина е много силен антибиотик с ретардно действие - т. е дори и да го спреш за 1-2 дена, той продължава да действа около седмица след това. С антибиотици и алкохол шега не бива. За наркотиците предполагам важи същото!
    "Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    емм нз , но към тревата действие няма, а ако има е много приятно ... ааа бтв ти за кво си го пила ? предполагам че е за подобно нещо нокакто и да е ... аз да питам ..

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Град
    Разбира се че няма взаимодействие с ТНС.....Колкото до алкохола,мисля че всеки знае че е адски противопоказно в комбинация с антибиотици......

Голям фен
    Град
    Нейде из Европа, по-точно Виена
    емм нз , но към тревата действие няма, а ако има е много приятно ... ааа бтв ти за кво си го пила ? предполагам че е за подобно нещо нокакто и да е ... аз да питам ..
    Ами имах бронхит, та затова го пих...
    "Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    Цитирай Първоначално написано от leti_cherry
    Ами имах бронхит, та затова го пих...
    ебаси филма аз го пия за друго .... офф дейба мразя лекарсвата, мразя и да съм болна ...ше полудея чесно !

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Супер фен Аватара на InitialD
    Град
    Източен Бейрут , Ливан

Re: антибиотик и наркотиците-взаимодействие?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Значи почнах от днес да пия антибиотик ,защото имам кожни проблеми.Знам че не е хубаво да се пие алкохол ,когато се приема антинбиотик.Интересува ме дали антибиотика може да взаимодейства с бонбоните и тревата и някакси да му се спре действието ? и дали не трябва да се употребяват ,както е с алкохола
    Ти какво попита???
    Аз на бала си бях на антиобиотик и направих грешката да пия .. не питай какво ми беше после!
    Направи си сама изводите как ще ти е с бонбони,джамове и всякакви други боклуци!
    И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.

Град
    Повярвай ми разликата е голяма.......Докато с бонбони и джамове ще минеш с алкохол ще се споминеш.......

Град
    Източен Бейрут , Ливан
    Цитирай Първоначално написано от Special K
    Повярвай ми разликата е голяма.......Докато с бонбони и джамове ще минеш с алкохол ще се споминеш.......
    Добре казано!
    И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.

Град
    Разбира се това не значи че бонбоните и джамовете са съвместими със всеки антибиотик.....

Град
    Източен Бейрут , Ливан
    Разбира се това не значи че бонбоните и джамовете са съвместими със всеки антибиотик.....
    Особено с Augmentin!

Град
    dobrich

Цитирай Първоначално написано от InitialD
    Особено с Augmentin!
    а какво е противодействието ?

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    ок.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си