Имаше купон. Доста фрс бяхме-с някои се запознахме на момента. Всичко беше много яко-пихме,веселихме се. По едно време отидох и си легнах защото ми се спеше адски много и едно приятелче легна до мене и лампите бяха изгасени...Аз уж заспивах обаче той тръгна да ме целува и не му се дръпнах...Бях си в съзнание и си усищах всичко,което се случва. Проблема е там,че обичам друго момче-бяхме дълго време зяедно,скъсахме и сега сме в нещо като период на сдобряване и той ме предупреди излишно да внимавам... Само че..стана квато стана... Докато другото момче ме целуваше аз го бутнах и произнесох името на момчето,което обичам...И др момче почна да ме пита там някви глупости-вече не ги помня,но накрая ме зави уж да не настина и ми каза "Поне целувка за лека нощ няма ли да ми дадеш" и аз нищо ни казах..Той пак тръгна да ме целува и аз пак не се дръпнах (((( След това се разсъних и не знаех какво да правя и казах,че не помня нищо... Уф, не знам какво ми става... Искам и обичам бившото си гадже,искам да се съберем,но не си обеснявам защо отвърнах на целувките на другото момче... Не знам какво да правя.Да кажа ли на бившия за случилото се или да си го премълча? Супер объркана съм.Искам да си го върна,но се едно искам да съм и с другителлсе едно искам да съм с всички едновременно... Моля ви дайте съвет какво да правя