.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Голям фен
    Нещо не ми се вързва... имал си билетче до тук добре , но не си го продупчил и тъкмо искаш да го продупчиш и те хващат. Защо контрольора ще се заяжда като вижда , че отиваш да го дупчиш ? Също вижда , че имаш и билетче? Или историята е измислица или момчето е нямало билет , ако си нямал билет и аз бих ти взела телефон или каквото имаш !!! Трябва да се научите на ред .. било то и с бой , а ще се оплаквате от побой едва тогава когато се научите на ред .. вярно е че рейсовете са боклуци , но имате крака няма да се качвате !!!!!!!!!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от ArTanDra
    Нещо не ми се вързва... имал си билетче до тук добре , но не си го продупчил и тъкмо искаш да го продупчиш и те хващат. Защо контрольора ще се заяжда като вижда , че отиваш да го дупчиш ? Също вижда , че имаш и билетче? Или историята е измислица или момчето е нямало билет , ако си нямал билет и аз бих ти взела телефон или каквото имаш !!! Трябва да се научите на ред .. било то и с бой , а ще се оплаквате от побой едва тогава когато се научите на ред .. вярно е че рейсовете са боклуци , но имате крака няма да се качвате !!!!!!!!!
    Тъкмо се качвам, ровя за билет, откривам че нямам, отивам до шофьора да си купя, купувам, отивам да го продупча и контрольора без да е облечен с елече си сложи ръката на перфоратора. Това е в детайл - връзва ли се сега, а? Той много добре видя всичко, но видя и че съм ученик и си помисли че е улучил джакпота. Много по-лесно е да вземеш яке или маратонки или GSM от дете. Я да пробва да някой възрастен да ги вземе, ще му посегне на бой ама оня може да се защити. А аз какъв шанс имам срещу някакъв 140-килограмов дебелак.

hcb
    Guest
    за да подадеш залба ти трябват доказателсва : свидетели, телесни повреждения белези по тялото зафиксирани в мед. узреждение , също скъсаните дрехи /но е косвено/,видео от телефона,запис на разговор. Доколкото рабрах с доказателсва не разполагаш ,така че залба няма да мине.

Ако всички ще се борят с контрольорите в крайна сметка мже те а стана по либерални.

асен
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от ArTanDra

Ако така ще се учим на ред... Тогава , който краде да му режат ръцете, който лъже езика, .......
    Големи глупости пишеш. Контрольора е нарушил закона, много повече от ученика. Според мен трябва да се наказват такива строго.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от hcb
    за да подадеш залба ти трябват доказателсва : свидетели, телесни повреждения белези по тялото зафиксирани в мед. узреждение , също скъсаните дрехи /но е косвено/,видео от телефона,запис на разговор. Доколкото рабрах с доказателсва не разполагаш ,така че залба няма да мине.

Ако всички ще се борят с контрольорите в крайна сметка мже те а стана по либерални.
    Да вярно да подам жалба ми трябват доказателства. Само едно не ми е ясно, с контрольора имахме спор - той твърдеше че не съм се качил на тази спирка и съм бил по-преди в рейса и съм тръгнал да перфорирам като съм го видял. Както казах по-горе той ми попречи да си продупча преди да си е сложил контрольорския елек, т.е. аз или е трябвало да го познавам лично или да съм някакъв вид врачка. Аз твърдях обратното - че съм се качил на същата спирка на която и той и той нарочно не ми е предоставил достатъчно време да си купя билет за да може да ме глоби. Не е важно дали аз съм правият или той - важно е че изходът от един такъв спор е ясен - контрольорът винаги е прав и като доказателство за своята правота използва физическото насилие. Я не му платиш глоба, я си останал без зъби. Какво доказателство имаше контрольора, за да подкрепи своята версия? Никакво! Ако беше викнал полицай, както се заканваше отначало, аз щях да изложа моята версия пред полицая, той своята. Но той така и не викна полицай а започна да ме джоби и т.н.
    Вчера гледах по новините за някакви контрольори които напръскали със спрей нередовен пътник в лицето и даже някаква случайна жена е пострадала. Май както го виждам градския транспорт ще фалира, защото хората ще спрат да пътуват поради съображения за личната им безопасност.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си