- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- За хора от Ловеч
mi edna fr vlezna v eg i e mn dovolna
МГ-то е тъпооопо - добре ЕГ
Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
before the morning takes you away ...
Емии аз уча в Мг -то и на мен си ми е супер там.Ти сама трябва да избереш каде искаш да учиш,кое училище те влече повече.Все пак това си е лично твои избор...Във Ег единственното гадно нещо е че първата година учиш от 8 до 5 плътно защото занималята е задължителна,но ако искаш да учиш там една година ще я избуташ как как...пак казвам твой избор![]()
Информатика с Английскиsweet_unhappy Пуснато на: Пон Сеп 17, 2007 9:51 pm Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
maLkO_LudO_F написа:
Емии аз уча в Мг -то и на мен си ми е супер там.Ти сама трябва да избереш каде искаш да учиш,кое училище те влече повече.Все пак това си е лично твои избор...Във Ег единственното гадно нещо е че първата година учиш от 8 до 5 плътно защото занималята е задължителна,но ако искаш да учиш там една година ще я избуташ как как...пак казвам твой избор
Ти в каква паралелка си?![]()
първо, английски с биология МГ пък, ако не можеш да влезеш, не знам къде си тръгнала... второ в ЕГ нямаме профилиращ английски с втори френски аккто ти си го написала...
Моят съвет е , ако зикараш под 5, да не влизаш в ЕГтва е място за алкохолици, не за глупаци..хаха
![]()
аз съм в ЕГ, английски с френски няма....има английски с немски, немски с английски, френски с английски...училището напоследък съкс...но МГ съкс още повече....
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....