- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Прическа с ластички
Можете ли да ми предложите някаква прическа с ластички, нещо от сорта на това:
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=3983111 (такъв тип, но да е нещо по различно и оригинално)
Ще се много благодарна ако сложите и снимков материал. Разчитам на вассс [-o<
Хмм тази прическа дето си показала се нарича "кошничка"или поне аз така я знам,а за др подобна ми може да си разделиш косата на 2 нали като 2 опашки,но кат връзваш с ластика да не е точно в началото на опашката а около 5 см. по надолу и след като си я вурзала така онова място нагоре от ластичката го хвани и го раздели на 2 и самата опашка я хващаш и я премяташ прз тези 2 половини.Абе много гадно го обясних знам,но за съжаление нямам снимка за да ме разбереш по добре незнам дали ще ти стой ако я направиш правилно но все пак не е лоша.
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
mi zna4i az zn edna no nqmam snimka za sujalenie,6te se opitam da obqsnq:
zna4i tq e podobna na tazi na snimkata:
hva6ta6 edno malko ki4ur4e i go vruzva6 s tasti4e sled tova hva6ta6 edno nad nego i go razdelq6 na 2 taka 4e 1 da premine prez negoi sled tova vruzva6 2 lasti4e no ne zahva6ta6 purviq ki4ur dokato ne ostane suvsem malko i t.n. nadqvam se da si me razbrala,a i propusnah da ti kaja - sled kato si vurzala 2 lasti4e razdelq6 kosata na 2 i q pribavq6 kum dr plit4ici
sori za gadnoto obqsnenie no nqma snimka i ne moga da go obqsnq po hubavo