- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- нещо за по-добра памет
чувала съм,че някои хора като учат за изпити взимат някакви неща за засилване на паметта като Гинко прим и тем подобни.аз тая година трябва да уча за кандидат-студентски изпити и се чудя дали да си купя нещо такова.някой ползвал ли е нещо подобно?мислите ли,че помага и изобщо имате ли някакви начини за бързо и лесно запомняне на нещо?![]()
Попитай в някоя аптека.![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
мне.има си хора ,които без много учене помнят от едно прочитане....и мога да ти кажа от личен опит ,че тия хора не са много умни ,но правят такова впечатление със заучени фрази и мнооого повторения на едно и също нещо казано по различен начин....нз как ,но даскалите се хващатПървоначално написано от Анонимко
,а от това дето искаш да пиеш на твойта възраст без да имаш проблем най -много да не помниш нищо накрая
![]()
За хапчетата...незнам!Но съм чувала,че орехите и шоколадът стимулират дейността на мозъка(нали си чувала, че на изпит може да си вземеш шоколад - ами с тази цел е)...но дали е така..хмм![]()
аа да верно ,преди изпитите частната ми учителка ме караше да ям шоколадПървоначално написано от sweet_f4e88
![]()
яжте риба,орехи ,ябълки и пиите гинко билоба за добра памет.
![]()
![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Ти правиш ли ги тези неща?Първоначално написано от namina
![]()
колко струваше?Първоначално написано от meri88
![]()
Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
before the morning takes you away ...
Риба...скумрия, например. ...ама да не й махаш кожата.![]()
ох сериозно ли тези неща помаагат? за по добра памет се съсредоточаваи повече!
аз съм чула за орехи и шоколад. :P
Орехи на мен ми помагат наистина.
Освен орехите, моркови. Поне на мен ми помагат (или е просто внушение, не знам) :P
аз ли4но не знам и не се интересувам ама ли4ното ми мнение е 4е най добре е да се справи6 без лекарства и други глупости,колкото и да е скъпо и колкото и "ефективно" да е,по добре да седне6 да по зубри6 пове4е а да не зима6 тия боклуци...
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Абе, ей Гинко билоба се пие от хора в по-напреднала възраст и помага да не ги хване склероза. Наистина действа много добре, но това не означава, че на един млад човек, ще му помогне![]()
Ти ако разчиташ на това....
Съгласна!Първоначално написано от monityY
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Еми аз винаги преди състезание,олимпиада или изпит пия кола сутрин и по време на въпросното мероприятие ям шоколад.По-добре не използвай лекарства.Не го смятам за много полезно.Пък и може да се пристрастиш.
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
Ъъъъъ?Първоначално написано от find_m3
Абе дебилс, има си хапчета които спомагат за орусяването на мозъка и съответно да помниш по-добре. Ако някой от вас може да яде по 3 килограма риба на ден с люспите ( не кожата мамка му, рибата няма кожа... ) то тогава ще го черпя бира. Ако пие и ако не се е пръснал преди това.
И аз съм чувала за орехи и шоколад.![]()
При мене шоколада помага.
За хапчетата незнам не съм пила няма познати който са използвали доколто знам май Кинккоприн действало незнам.Иначе всеки има период да забравя малко или много аз имах такъв период и си хапвах шоколд и много помагаше.Такаче за мен шоколада е най-ефикасното средство срещу забравяне .