.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30
    Мега фен
    Град
    Utopia..

А мога ли да попитам..

Мога ли да попитам с какво темата за баницата е по-несериозна от темата за форум-срещата, която е нищо повече от един невероятен флууд?
    или пък от темата, която пусна един модератор за една модераторка, в която той признава, че просто му е скучно..
    темата за баницата беше безобидна, без риск да се превърне в караница
    това, че я е пуснал юзър, който не одобряват богоизбраните, не значи, че трябва да се изтрие ?

Супер фен Аватара на aniezina
    Град
    Някъде там....
    Няма нищо лошо в това да попиташ нещо, друг е въпроса дали ще получиш отговор.
    Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
    http://bgpentagram.bulboard.com

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Това е вече безобразие...

Шкембе-чорба, баница или каквото и да било е чист спам. Ако в една тема има текст, и той е нормален това може да се приеме за тема. Но не и когато някой напише просто "баница". Така можем да направим тема с всяка дума от българския (и не само) език и да се дискутира думата. Има хора, които искат да ползват сайта и да няма спамери, които да разводняват темите им, да не ги псуват, когато имат проблем и т.н. Ако искате ще направим категоря Храна и там ще се обсъждат такива теми.

Град
    Някъде там....
    и закво я изтрихте?! Значи за мусаката още си се размята някъде а за баницата неможе еми не е честно! Е тука вече ще има детски плачи скърцане на биберони!
    Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...

Мега фен
    Град
    Utopia..
    е критерият не може ли да е еднакъв?..
    другата тема, която споменах е повече от несъстоятелна, ама както и да е
    да не говорим за темата "Харесвате ли метъли и пънкари" в "Музика и ТВ" , която стоя повече от година с над 3000 мнения вътре в нея, ама нея никой не я триеше, макар, че се пишеше за компоти и какво ли още не

аре стига сте разводнявали
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Има разлика между темите. Всяка се гледа индивидуално. Ако имате желанеи дадена тема да бъде наблюдавана повече, или да се изтрие нещо пишете тук (в този форум). Наистина има теми, които са били изпускани през годините и са ставали бълвоч, но това ще се постараем да не се случва за вбъдеще :)

Мега фен
    Град
    Utopia..
    Цитирай Първоначално написано от Skullbreaker
    Идеята ми Жорка беше друга , щото видях точно 1 минута предит тва Ник как вкарва пълнителя обратно...После нещо говорих с аксел и понеже мислех те *обезоръжа* .. мани мани....
    КОПЕЛЕ КАК МОЖЕ ДА НАТИСНЕШ СПУСЪКА БЕ! Можеше е зареден ,без да знаеш!
    Да , Диди мн бързо ме изкара от прогресивния шок :Р .

*Бети , ти па ако си мислиш , че ше я пусна тая снимка...Тц,тц...
    за мен темата си заслужава да бъде изтрита

Град
    тук там
    гoрката бани4ка

Град
    Някъде там....
    а аз си разкрих душата в тая тема
    абе закво не ми бачкат емотиконите?????!!!!!!

Град
    Варна, морето, сините вълни...
    Цитирай Първоначално написано от OtherDimension
    другата тема, която споменах е повече от несъстоятелна, ама както и да е
    да не говорим за темата "Харесвате ли метъли и пънкари" в "Музика и ТВ" , която стоя повече от година с над 3000 мнения вътре в нея, ама нея никой не я триеше, макар, че се пишеше за компоти и какво ли още не
    В случая тази тема обираше всички останали теми за метъл и т.н. Преди да се беше появила постоянно се появявяваха отделнси теми за метъла и запълваха изцяло форума, а пък сега повечето отива в тази тема.

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    А аз пък питам за темата за хрупанките. Човекът каза, че не е виждал вече и ние му казвахме къде има, какво й беше по различното от тези "Къде в София се продават кецове на еди коя си марка". Много хора, които не са от София, питаха как изглеждат и щях даже да им снимам пакетче, за да разберат И ако сте смятали, че темата е несериозна защо поне не беше заключена, за да може въпросният човек като реши да си търси, да си влезне в темата и да провери. А и какво й е на темата, не е ли важно на нас потребителите да ни харесва и да ни е интересна/изключвам случаите, когато има спам или простотии/.

Темата за баницата не съм я виждяла, така че там нямада взимам отношение. И един последен въпрос, ако такива теми ги пускаме просто във Фън, пак ли ще ги триете?

Баницата
    Guest
    Не само, че ми изтриха темата, която не беше с цел да обижда никой ами и ме баннаха. Повече едва ли ще посещавам този форум.

Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Баницата
    Не само, че ми изтриха темата, която не беше с цел да обижда никой ами и ме баннаха. Повече едва ли ще посещавам този форум.

за една баница баннахте човека ама за хиляди теми спам не ги баннахте онея хитлеровци, сталиновци, монкета...?!
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    А кой е "баницата", че вече нали няма БАН списъци и да знам кой е баннат?

Мега фен
    Град
    Извън границите
    Ebati prostotiqta shte e ako e bannat...

Тази вечер тръгвам на лов...
    Като хищник доближавам те
    Ти си жертва - подчини се
    и прави каквото искам аз...
    Хайде, драскай и хапи ме!

Баницата
    Guest
    Аз съм баница - вчера се регнах и днес вече имам бан, едва ли съм известен, тъй като имах 3 мнения. Няма значение, просто няма да се вясвям вече.

Мега фен Аватара на machoka
    Теми тип 'диня vs пъпеш', 'кебаче vs кюфте' и други подобни се трият директно. Ако някой не знае причината - значи не е за този форум.

Останалите теми са по преценка всяка индивидуално, що се отнася до строго определено..нещо, ястие в случая. Когато се изразява лично мнение - заключва се. Тема: "Аз харесвам баница' - заключва се. Какво го интересува форума, че ти харесваш баница? Ако всеки пусне тема, какво обича да яде, на какво ще заприлича форума?
    "аз харесвам папя и манго" - лок.

ТЕма: "Какво мислите за .. еди какво си" е по-допустима, изисква се мнението на останалите потребители.. когато се отнася за нещо несериозно, най-вероятно ще бъде заключена. Както казах - въпрос на индивидуално решение.

Гореспоменатите действия са лична преценка, не твърдя, че всички колеги действат на този принцип.

Мега фен
    Град
    Utopia..
    значи ако темата е озаглавена : Какво мислиш за баницата? .. става?

и не ми казвайте, че не става и пак ще е несериозна, защото ще е точно толкова несериозна, колкото и "Какво мислите за sh3_is_the_one

СЕга заяждаш ли се?

Във фън раздела се оставят доста крайни и плоски теми. ОТ мен ако зависеше - целият раздел нямаше да го има

Дори темата да е 'какво мислиш за баницата' - ако конкретен модератор прецени, че темата 'не става' - значи ще я заключи. Преценката е субективно нещо, а на модераторите се гласува доверието да имат 'властта' да преценяват в подобни случаи

А вие вместо да се състезавате кой ще пусне по-безмислена тема, можете да вложите свободното си време в нещо по-стойностно.

Мега фен
    Град
    Utopia..
    не се заяждам..
    точно това исках да прочета - че преценката на модератора е субективно нещо, дори доста бих добавил...

лека вечер.

Супер фен
    Ох,ужас

Преценката като цяло винаги е субективно нещо, не на модераторът като такъв, и не на всеки отделен човек от екипа

Супер фен Аватара на FelisDirus
    хм, нека и аз се намеся

по този повод ще попитам темата "зодия лъв!" защо стои още? няма никакъв смисъл от нея или някой от модераторите е лъвче?
    Собственост на Canis_Dirus

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си