- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Тя иска само анален!
И двамата сме на 17 г. заедно сме от близо три месеца-сладка мадама е направо бонбон и си пасваме в секса чудесно. Раздаваме се. Има нещо обаче, което ме озадачава независимо, че сме си говорили много пъти по този въпрос и аз вярвам в това, което ми казва. Правим само анален секс, няма ограничения колкото-толкова това ми харесва адски много. Но тя не желае вагинален, защото я е страх и никога не е правила. Първият и път е бил, когато е била на 14 г. и оттогава го прави само отзад. Казва, че я е страх от болката при вагиналният секс. И двамата знаем, че идва един момент, когато трябва да превъзмогне този страх, но аз не бързам и не искам да я насилвам. Просто ако споделите подобен опит или ситуация ще бъда благодарен.
хах а може би иска да е девствена![]()
To the world you're just one person but to one person you could mean the world Love isn't about finding a perfect person it's about seeing an imperfect person perfectly
скайп: flight_of_the_phoenix
Ми ще правите анален,докато тя се престраши!![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Но тя не желае вагинален, защото я е страх и никога не е правила.![]()
To the world you're just one person but to one person you could mean the world Love isn't about finding a perfect person it's about seeing an imperfect person perfectly
скайп: flight_of_the_phoenix
дай дай е на сам![]()
демек ти си тъпа ... на 14 е правила аналенПървоначално написано от hforce
карай де .. тъп тъпа все в гъзПървоначално написано от hforce
![]()
![]()
не се засягай .... аз викам да и направим една групво оргия на тая в дупето и няма как да не се съгласи да дава путка
![]()
иска да и зарастне ципата и отново да еПървоначално написано от sexita
тва ще да е
![]()
Джони, моето момче, прочете ми мислите.Първоначално написано от johnny_depp
Събираме се всеки с квот си донесе (кой пишк@ кой с дилд@) и работата гоова![]()
E kat e pravila analen za parvi pat zer ne q e bolqlo...![]()
Koi q e napla6il tolko ne se umira ot taq bolka...I az misleh 4e 6e me boli mnogo no ne me bolq i krav ne te4e....Trqbva da se prestra6i...au predstavqm si kakvo li i e dupeto...
![]()
pffff mi taka e kato se e naebala na 14 i sa i govori li gluposti 6te q strah eto za tova ne triabva ot 14 godi6ni da se ebat bojeee![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pi6e se O4uden
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!