.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39
    Guest
    nikoi ne e savar6en v kraina smetka!A ti tapa li si?Sled kato go poznava6 moje6 da preceni6 kakav 4ovek e toi

Guest
    Цитирай Първоначално написано от sLadkaTa_LoRi
    Различни момчета няма ... всички са еднакви Но според мен ако изобщо искаш да си с това момче,трябва да се държиш по-добре с него! Все пак е вярно,че момчетата понякога са доста егуистични и ни нараняват ... но пък без тях не можем ...
    eto o6te 1 tapa4ka,ama tapa4ka v palniq smisal na dumata!Naprotiv MOM4ETATA NE SA EDNAKVI!Mnogo sa razli4ni daje!!!

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Различни момчета няма ... всички са еднакви Но според мен ако изобщо искаш да си с това момче,трябва да се държиш по-добре с него! Все пак е вярно,че момчетата понякога са доста егуистични и ни нараняват ... но пък без тях не можем ...
    eto o6te 1 tapa4ka,ama tapa4ka v palniq smisal na dumata!Naprotiv MOM4ETATA NE SA EDNAKVI!Mnogo sa razli4ni daje!!!
    Daaaaaaaaaa

Цитирай Първоначално написано от heartless*charm
    дам...
    ти го третираш като изтривалка и той още не те е поканил на среща? СТИГА БЕ!
    Изясни си душевните проблеми преди да се занимаваш с него. Спри да се държиш като усойница...
    Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!

Цитирай Първоначално написано от cherinka
    Нее, маце, това, че се заяждаш с него за щяло и нещяло е нещо като твоя си изградена защитна стена, която почти не позволява някой да те нарани.
    Девойката изобщо не е лигла. Това си е често срещан феномен при всички хора.
    А ти ако искаш да излезете заедно да се видите и да си поговорите, спокойно можеш да му предложиш нещо.
    Примерно, като се събирате компанията заяждай си се с него, едно друго, ала бала, и по някое време му кажи "Бързо ела с мен ей в оная градинка да се разберем!!!"
    хаха.
    И тогава вече му пей, квото имаш да му пееш.
    ХАхаха, Смешна си !

На 15 съм и това е моята гледна точка ...
    МДААААА ДОСТА СИ ПРЕЖИВЯЛА ЗА ТЕЗИ 15г.АЗ СЪМ НА 11 И МОЯТА ГЛЕДНА ТОЧКА Е ЧЕ И ТИ И АВТОРКАТА ИДЕЯ СИ НЯМАТА КФО ИСКАТЕ !!! И АВТОРКАТА МОЖЕ ЛИ ДА МИ ДАДЕШ СКАЙПА НА МОМЧЕТО ДА МУ КАЖА ДА ТИ ТЕГЛИ ЕДНА !!!!

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив

Re: УпС

Цитирай Първоначално написано от Sinner
    да се смея или да плача,то е очевидно че няма да посмее да те покани на среща защото се държиш гадно с него и няма да преживее да го резнеш отново ,опитай се да спреш да си гадна ако той е пич ,може би виждаш някой бивш в него и затова се държиш като (ай да не казвам :Р) Тва е от мен за сега

az ne se darja prosto ei taka gadno s nego.. toi sam me predizvikva.. kogato se darja dobre samo povtarq kolko me haresva kolko iska da mi dokaje 4e me obicha.. i az vse mu kazvam .. ti samo si govorish nishto ne praish i toi kazva ti si vinovna za tova .. i togavaa az pobesnqvam i po4vam da mu otg gadnoo.. i toi pobesnqvaa i se skarvame gadnoo.. i taka ne si govorim nqkolko dena.. sled tfa kato se sdobrim sled nqkolko minuti starata pesen na nov glas.. prosto ne pravi nishto za da opravi neshtata.. a i az nz kakfo da napravq.. i ne vijdam bivsh v nego.. prosto kakto kazah 4e mi se e sluchvalo da me naranqt mnogo gadno i ot togava nqmam nikakva vqra na dumite na mom4etata.. no na nego vsqkash tova ne go interesuva shtom ne pravi nishto.. a samo si govori ..
    Е да де.. лигла. Казах им го, ти само им затвърди мнението, както и моето.
    - Всички авто-части на едно място!

Re: Харесвам едно момче, а се държа гадно с него?

Цитирай Първоначално написано от ssssladkaaa
    lele haresvam si mnogo edno mom4e no se darja adski gadno s nego.. neznam kakfo mi stava? prosto mi e pisnalo da me naranqvat i zatova se darja taka s vsi4ki ! no toi nqkaksi mi e mnogo milichak i vse mislq za nego no kogato si govorim az po4vam da se darja mnogo gadno i toi pobesnqva i mi se razsardva i az kato go pitam zashto mi se sardish toi samo kazva taka ! i az se qdosvam i mu kazvam 4ao .. i taka nqkolko dena ne si govorim.. posle kato se sdobrim pak stava taka.. naposledak 4esto me pita.. kak da ti dokaja 4e sam dostoen da sam s teb? i az vse mu kazvam mi ti trqbva da znaesh ! i toi kazva mi trqbva lice v lice da se vidim no ne mi predlaga da izlezem zaedno? neznamm ponqkoga si mislq 4e e razli4en ot drygite mom4eta s koito sam bila.. no drug pat mnogo me qdosvaa i se pitam kvo se zanimavam s nego.. deto dori nemoje da me pokani na sreshta...

Модерирано по т.7 от Правилника!
    коалка
    Аве ти изобщо имаш ли някаква идея какво искаш и за какво се бориш? Ако ти е трудно да говориш с него, го целуни и виж как ще се стекат нещата. Може да нямате връзка, но поне ще си намериш свестен тъпкач. Другият вариант е да пораснеш...
    Know the smallest things and the biggest things, the shallowest things and the deepest things. These things cannot be explained in detail. When you attain the Way of strategy there will not be one thing you cannot see.

i taka vsi4ko dobre i kato mu kajaa neshty milo useshtam kak po4va da se nadiga i da si misli 4e moje da si pravi kfoto iska i togava po4vam da se darja mn gadno
    Абе ти кво, мислиш си, че момчето ти е длъжно с нещо ли? Не те познавам, но от това което си написала си правя извода, че си ужасен човек! Надута, високомерна... Чудя се как те търпи и досега не ти е теглил една майна. Бахти диктаторката си. "Надигал се и почвал да прави, к'вото си иска", ами естествено, че ще си прави, каквото иска, и каква си ти, че да му държиш сметка. Като не ти изнася, край - оставяш момчето на мира, ще му направиш голяма услуга според мен.

edi si v skype sqkash ne me vijda.. i 4aka az da mu 4atq za da se sdobrim otnovo.. no ne e poznal.. zashto mi e pak da se sdobrqvam kato znam 4e sled min sme se skarali.. a toi vmesto da kaje.. haide da izlezem da si pogovorim i da sprem s tiq karanici..ohh neznam.. NE GI razbiram tiq mom4etaa.. nikoi ne znae kakvo iskat.. hem iska da e s teb.. hem ne smee da ti dokaje..
    Май ти си тази, която не знае, какво иска. Хем не искаш да се сдобряваш с него, защото пак ще се скарате, хем чакаш да те покани на среща. Може пък да не желае да с теб, не бих се учудила!
    Едва, когато нещо си отиде, едва, когато с нещо се простиш,
    разбираш колко много ти е нужно... и започваш да тъжиш.
    И знаеш, че не ще се върне вече, и празното местенце те боли.
    Дори светът надолу да обърнеш, пак не ще го върнеш ти.

Guest
    Я, моята ситуация
    Изобщо няма да казвам, че си лигла - на мен ми се случва същото, а съм на 18 и характерът ми страни от всичко сладникаво.
    И двамата сте инати.
    И двамата (предполагам) сте си имали челен сблъсък с гадостта на индивиди от противоположния пол.
    И двамата се харесвате, но ви е страх, та знае ли се...Страх да не ви отблъсне другия, да не се окажете глупаци...
    И двамата сте доста горди.
    И, не на последно място, и двамата сте донякъде инфантилни. Което изобщо не означава, че сте лигави - то тук зависи и на колко сте, и какъв опит имате...
    Ако наистина искаш този човек, моят съвет е следният - следващият път, като си пишете или говорите, му кажи, че не искаш да се караш с него, че не искаш да реагираш остро, но понякога неговото държание те кара да правиш така, че не искаш повече да си повод за безсмислени караници и - най-важното - че всъщност много го харесваш и той няма нужда да ти се "доказва", а го приемаш такъв, какъвто е.
    Ако не избяга в паника при майка си, е твой

ssssladkaaa
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Out Of Love`f
    i taka vsi4ko dobre i kato mu kajaa neshty milo useshtam kak po4va da se nadiga i da si misli 4e moje da si pravi kfoto iska i togava po4vam da se darja mn gadno
    Абе ти кво, мислиш си, че момчето ти е длъжно с нещо ли? Не те познавам, но от това което си написала си правя извода, че си ужасен човек! Надута, високомерна... Чудя се как те търпи и досега не ти е теглил една майна. Бахти диктаторката си. "Надигал се и почвал да прави, к'вото си иска", ами естествено, че ще си прави, каквото иска, и каква си ти, че да му държиш сметка. Като не ти изнася, край - оставяш момчето на мира, ще му направиш голяма услуга според мен.

edi si v skype sqkash ne me vijda.. i 4aka az da mu 4atq za da se sdobrim otnovo.. no ne e poznal.. zashto mi e pak da se sdobrqvam kato znam 4e sled min sme se skarali.. a toi vmesto da kaje.. haide da izlezem da si pogovorim i da sprem s tiq karanici..ohh neznam.. NE GI razbiram tiq mom4etaa.. nikoi ne znae kakvo iskat.. hem iska da e s teb.. hem ne smee da ti dokaje..
    Май ти си тази, която не знае, какво иска. Хем не искаш да се сдобряваш с него, защото пак ще се скарате, хем чакаш да те покани на среща. Може пък да не желае да с теб, не бих се учудила!

off prava si ne me poznavash i zatova po hubavo ne si pravi izvodi za men qsno?? i kak pyk razbra 4e sam naduta .. viskomerna i 4ak pyk ujasen 4ovek.. nqmam dumi.. Ako iskash da znaesh ti si parviq 4ovek koito mi kazva 4e sym ujasen 4ovek i to bez dori da me poznavash.. taka 4e spesti si smeshnite izkazvaniq.. I kato ne si sigurna v neshto po dobre ne si davai 'kompetentnoto' mnenie. Az mnogo dobre si znam kfo iskam.. a i Ne mi e teglil edna maina kakto kazvash.. shtoto toi ne vijda v men ujasen 4ovek kakto kazvash.. sq razbra li??

ssssladkaaa
    Guest
    Я, моята ситуация
    Изобщо няма да казвам, че си лигла - на мен ми се случва същото, а съм на 18 и характерът ми страни от всичко сладникаво.
    И двамата сте инати.
    И двамата (предполагам) сте си имали челен сблъсък с гадостта на индивиди от противоположния пол.
    И двамата се харесвате, но ви е страх, та знае ли се...Страх да не ви отблъсне другия, да не се окажете глупаци...
    И двамата сте доста горди.
    И, не на последно място, и двамата сте донякъде инфантилни. Което изобщо не означава, че сте лигави - то тук зависи и на колко сте, и какъв опит имате...
    Ако наистина искаш този човек, моят съвет е следният - следващият път, като си пишете или говорите, му кажи, че не искаш да се караш с него, че не искаш да реагираш остро, но понякога неговото държание те кара да правиш така, че не искаш повече да си повод за безсмислени караници и - най-важното - че всъщност много го харесваш и той няма нужда да ти се "доказва", а го приемаш такъв, какъвто е.
    Ако не избяга в паника при майка си, е твой

Mersi Za Saveta Eto Edin Chovek S Mozak Ima Tuka...

off prava si ne me poznavash i zatova po hubavo ne si pravi izvodi za men qsno?? i kak pyk razbra 4e sam naduta .. viskomerna i 4ak pyk ujasen 4ovek.. nqmam dumi.. Ako iskash da znaesh ti si parviq 4ovek koito mi kazva 4e sym ujasen 4ovek i to bez dori da me poznavash.. taka 4e spesti si smeshnite izkazvaniq.. I kato ne si sigurna v neshto po dobre ne si davai 'kompetentnoto' mnenie. Az mnogo dobre si znam kfo iskam.. a i Ne mi e teglil edna maina kakto kazvash.. shtoto toi ne vijda v men ujasen 4ovek kakto kazvash.. sq razbra li??
    Честно да ти кажа, въобще не ми интересува какъв човек си, кой какво мисли за теб и какво ти е казвал. Дреме мииииииии ... А не е ли надут и високомерен човек, който изисква да му бъде доказано, че друг човек е достоен за него?! Ти май си мислиш, че си нещо повече от момчето, което харесваш, а? Много грешиш! Твърдиш, че не си лигла, но се държиш като такава, така че по-добре се стегни малко и престани да се превземаш!
    Едва, когато нещо си отиде, едва, когато с нещо се простиш,
    разбираш колко много ти е нужно... и започваш да тъжиш.
    И знаеш, че не ще се върне вече, и празното местенце те боли.
    Дори светът надолу да обърнеш, пак не ще го върнеш ти.

Голям фен
    Град
    софия
    от си тъпа , ходи си набии една тъпанарка

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си