- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Харесвам едно момче, а се държа гадно с него?
nikoi ne e savar6en v kraina smetka!A ti tapa li si?Sled kato go poznava6 moje6 da preceni6 kakav 4ovek e toi
eto o6te 1 tapa4ka,ama tapa4ka v palniq smisal na dumata!Naprotiv MOM4ETATA NE SA EDNAKVI!Mnogo sa razli4ni daje!!!Първоначално написано от sLadkaTa_LoRi
DaaaaaaaaaaПървоначално написано от Анонимко
![]()
Първоначално написано от heartless*charm
![]()
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!
ХАхаха, Смешна си !Първоначално написано от cherinka
МДААААА ДОСТА СИ ПРЕЖИВЯЛА ЗА ТЕЗИ 15г.АЗ СЪМ НА 11 И МОЯТА ГЛЕДНА ТОЧКА Е ЧЕ И ТИ И АВТОРКАТА ИДЕЯ СИ НЯМАТА КФО ИСКАТЕ !!! И АВТОРКАТА МОЖЕ ЛИ ДА МИ ДАДЕШ СКАЙПА НА МОМЧЕТО ДА МУ КАЖА ДА ТИ ТЕГЛИ ЕДНА !!!!Първоначално написано от sLadkaTa_LoRi
Аве ти изобщо имаш ли някаква идея какво искаш и за какво се бориш? Ако ти е трудно да говориш с него, го целуни и виж как ще се стекат нещата. Може да нямате връзка, но поне ще си намериш свестен тъпкач. Другият вариант е да пораснеш...Първоначално написано от ssssladkaaa
Know the smallest things and the biggest things, the shallowest things and the deepest things. These things cannot be explained in detail. When you attain the Way of strategy there will not be one thing you cannot see.
Абе ти кво, мислиш си, че момчето ти е длъжно с нещо ли?Първоначално написано от ssssladkaaa
Не те познавам, но от това което си написала си правя извода, че си ужасен човек! Надута, високомерна... Чудя се как те търпи и досега не ти е теглил една майна.
Бахти диктаторката си. "Надигал се и почвал да прави, к'вото си иска", ами естествено, че ще си прави, каквото иска, и каква си ти, че да му държиш сметка. Като не ти изнася, край - оставяш момчето на мира, ще му направиш голяма услуга според мен.
Май ти си тази, която не знае, какво иска. Хем не искаш да се сдобряваш с него, защото пак ще се скарате, хем чакаш да те покани на среща. Може пък да не желае да с теб, не бих се учудила!Първоначално написано от ssssladkaaa
Едва, когато нещо си отиде, едва, когато с нещо се простиш,
разбираш колко много ти е нужно... и започваш да тъжиш.
И знаеш, че не ще се върне вече, и празното местенце те боли.
Дори светът надолу да обърнеш, пак не ще го върнеш ти.
Я, моята ситуация![]()
Изобщо няма да казвам, че си лигла - на мен ми се случва същото, а съм на 18 и характерът ми страни от всичко сладникаво.
И двамата сте инати.
И двамата (предполагам) сте си имали челен сблъсък с гадостта на индивиди от противоположния пол.
И двамата се харесвате, но ви е страх, та знае ли се...Страх да не ви отблъсне другия, да не се окажете глупаци...
И двамата сте доста горди.
И, не на последно място, и двамата сте донякъде инфантилни. Което изобщо не означава, че сте лигави - то тук зависи и на колко сте, и какъв опит имате...
Ако наистина искаш този човек, моят съвет е следният - следващият път, като си пишете или говорите, му кажи, че не искаш да се караш с него, че не искаш да реагираш остро, но понякога неговото държание те кара да правиш така, че не искаш повече да си повод за безсмислени караници и - най-важното - че всъщност много го харесваш и той няма нужда да ти се "доказва", а го приемаш такъв, какъвто е.
Ако не избяга в паника при майка си, е твой![]()
Първоначално написано от Out Of Love`f
off prava si ne me poznavash i zatova po hubavo ne si pravi izvodi za men qsno?? i kak pyk razbra 4e sam naduta .. viskomerna i 4ak pyk ujasen 4ovek.. nqmam dumi.. Ako iskash da znaesh ti si parviq 4ovek koito mi kazva 4e sym ujasen 4ovek i to bez dori da me poznavash.. taka 4e spesti si smeshnite izkazvaniq.. I kato ne si sigurna v neshto po dobre ne si davai 'kompetentnoto' mnenie. Az mnogo dobre si znam kfo iskam.. a i Ne mi e teglil edna maina kakto kazvash.. shtoto toi ne vijda v men ujasen 4ovek kakto kazvash.. sq razbra li??
Първоначално написано от Анонимко
Mersi Za SavetaEto Edin Chovek S Mozak Ima Tuka...
Честно да ти кажа, въобще не ми интересува какъв човек си, кой какво мисли за теб и какво ти е казвал. Дреме мииииииии ...Първоначално написано от ssssladkaaa
А не е ли надут и високомерен човек, който изисква да му бъде доказано, че друг човек е достоен за него?!
Ти май си мислиш, че си нещо повече от момчето, което харесваш, а? Много грешиш! Твърдиш, че не си лигла, но се държиш като такава, така че по-добре се стегни малко и престани да се превземаш!
![]()
Едва, когато нещо си отиде, едва, когато с нещо се простиш,
разбираш колко много ти е нужно... и започваш да тъжиш.
И знаеш, че не ще се върне вече, и празното местенце те боли.
Дори светът надолу да обърнеш, пак не ще го върнеш ти.
от си тъпа , ходи си набии една тъпанарка