Цитирай Първоначално написано от ssssladkaaa
i taka vsi4ko dobre i kato mu kajaa neshty milo useshtam kak po4va da se nadiga i da si misli 4e moje da si pravi kfoto iska i togava po4vam da se darja mn gadno
Абе ти кво, мислиш си, че момчето ти е длъжно с нещо ли? Не те познавам, но от това което си написала си правя извода, че си ужасен човек! Надута, високомерна... Чудя се как те търпи и досега не ти е теглил една майна. Бахти диктаторката си. "Надигал се и почвал да прави, к'вото си иска", ами естествено, че ще си прави, каквото иска, и каква си ти, че да му държиш сметка. Като не ти изнася, край - оставяш момчето на мира, ще му направиш голяма услуга според мен.

Цитирай Първоначално написано от ssssladkaaa
edi si v skype sqkash ne me vijda.. i 4aka az da mu 4atq za da se sdobrim otnovo.. no ne e poznal.. zashto mi e pak da se sdobrqvam kato znam 4e sled min sme se skarali.. a toi vmesto da kaje.. haide da izlezem da si pogovorim i da sprem s tiq karanici..ohh neznam.. NE GI razbiram tiq mom4etaa.. nikoi ne znae kakvo iskat.. hem iska da e s teb.. hem ne smee da ti dokaje..
Май ти си тази, която не знае, какво иска. Хем не искаш да се сдобряваш с него, защото пак ще се скарате, хем чакаш да те покани на среща. Може пък да не желае да с теб, не бих се учудила!