- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Обичам яяя . . .
имам бивша съученичка вече бивша . . . тя дойде миналата година в кл ми и мн я харесах станахме приятели през тази цяла една календарна и учебна година постоянно имаше някфи намеци от двете страни . . . преди месец и предложих и тя каза НЕ какво да правя даваите съвети защото вече ще полудея . . .
ходи по к*рви
I love the way you love, but I hate the way I'm supposed to love you back.
pi4 qvno ti se prai na interesna probvai tri puti i ako te odrezva na tretiq put i kaji ako razbira6 kolko mnogo te haresvam i ako ti iam6 nqkakvi podobni 4ustva ela pri men,ako li ne prosto ili e mnogo**** (s izvinenie) ili si razbral namecite pogre6no (moje bi sa priqtelski)
Поеми във вярната посока
Примиряваш се, няма какво да направиш.![]()
Явно намеците от нейна страна не са били нищо сериозно и не са достатъчни симпатиите й, за да тръгне с теб.
абе къде ше пробва три пъти бе...
тя работата е ясна от самото начало.
to the left, to the left
Пробвай се още веднъж и ако те отреже пак и кажи: Само като си представя как сереш, направо се отвръщавам от тебе. Пък има и по хубави момичета от тебе!!
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от 11
![]()
![]()
откъде ги измисляте тия не ви знам
Ето това е кофти страната на приятелство м/у момче и момиче особено през ученическите години ..
Нима не си заслужава след като толкова силно я желая,помисли и ме разбери какво имам предвид ми ако найстина я обича,нея си я харесал не се излагай публичноПървоначално написано от heartless*charm
![]()
Поеми във вярната посока
Може да те има само за приятел...Или пък да си закъснял и тя вече да няма чувства към теб...![]()
Nothing's gonna change my love for you!
You ought know by now how much I love you!
One thing you can be sure of
I'll never ask for more than your love!
абе май ти се излагаш публично. поредният адски влюбчив, зависим...направо обсебен от жените мъж, губещ себе си и своето достойнство в името на изгубена кауза ...а тя е изгубена,защото си такъв, какъвто си...
в случая - с постоянство нищо не става! някой някога беше дал едно определение за лудостта: "да си луд значи да правиш постоянно едно и също нещо, по един и същи начин, и да очакваш различен резултат"
Нещо си в сериозна грешка,ако ме позанваше друго щеше да говориш, но с думи е трудно за обяснение нали?Първоначално написано от heartless*charm
Поеми във вярната посока
Подкрепям напълно ... =D>Първоначално написано от heartless*charm
ем кат не иска да е с тее ко нахалстваш а я отиваи при др
SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!
Отказала ти е-не те е харесвала.Вероятно за нея си бил само приятел.
Забрави я! Щом те е отхвърлила изглежда няма чувства към теб!
Що пъ да не пробва ?! Може да се прави на недостъпна (като мноого други) и да иска да се потруди да я спечели ?! Действаи бре ко чакаш...Първоначално написано от heartless*charm
каза ми че съм и провалил живота и незнам си кфо още обаче днес ще се видим и ще се изясним поне![]()
преди месеци била имала но сега НЕПървоначално написано от sLadkaTa_LoRi
![]()
![]()
![]()
![]()