- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Позволяват ли ви да каните гаджето?
Ми не ми правят проблеми.Понякога не казвам, че съм у тях, ама като кажа,нищо не викат.И у нас дават да го викам, но гледам да е, когато съм сама![]()
Нямала съм проблеми нито да идват у нас гаджетата ми, нито аз да гостувам у тяхНаще за някои неща са бая разбрани
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Ве4е дааааааа![]()
Дам. И той идва у нас, и аз у тях.
...Лудата, която цял живот събира възглавници и се мъчи техния пух да превърне отново в птици...
дават ми..Първоначално написано от Анонимко
![]()
Животът е адът описан в Библията!
Еми не съм ги питала....Но е идвал у насВсе пак за тях съм тяхната малка дъщеричка....и....просто...так да им изтропам моя 21-годишния...хах не
Иначе у тях доста често ходим,което както казаха в някои от предишните постове,е доста неудобно ама....той си ме разбира
А един път правихме купон у нас и той също беше...и татко ненадейно се прибра...но нищо не каза....Мисля че след време и гостуването ще стане...иска ми се и да ме пускат да спя у тях....ама май съм мъничка още....а и "си имам къща"...и дори у приятели не ме пускат да спя...не дай Боже да се прибера и да кажа "Мамо може ли да спя у Ванката "
![]()
![]()
![]()
Дам дават.
Никога не питам, но те нямат нищо против. Само дето с гаджето избягваме да сме в нас, когато и родителите са там, защото все пак правим и други неща и е малко неудобно, когато те са наоколо![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
в момента нямам,но бившия цяло лято не излезе от нас,само за да отиде да се преоблече и изкъпе у тях..иначе в къщи спеше,ядеше и тнвечер майка ми стоеше с нас по необясними причини докато не и се приспи
![]()
а аз в тях да съм ходила 5 6 пъти..![]()
Жената с характер ,плаши слабите мъже,
но подлудява силните..! ~
защоПървоначално написано от shadow4e
![]()
Разбира се!![]()
Позволяват ми .. той идва у нас аз у тях .. той спи у нас аз у тях..![]()
Никога не съм ги питал за такива глупости ... хаха наще даже ме питат ... (тя мойта се казва Даниела) Данито няма ли да идва... хаха и ме избива на един смях ... имам чувството че тва за тях е малката им дъщеря... така се разбират с нея... абе муцка![]()
![]()