- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Мъжки фантазии
iskam da mi razkajete za ne6tata koito me4taete priqtelakta vi da napravi ili ne6ta koito e pravila i napravo wi e pobrkala ot udovolstvie...primerno predstavete si 4e si lejite goli zavarzala vi e o4ite i vie ne pravite ni6to osven da se naslajdavate na tova koeto pravi tq...kak si go predstavqte?koe bi vi pobarkalo ot vazbuda...da ne izdarjate za seks no tq da prodaljava da ne vi go dava a samo da vi drazni(taka da se kaje)
prosto vsi4ko koeto vi pobarkva ot kef v seksa,trqskaneto,ebaneto,4ukaneto ili kakto tam si iskate go nari4aite
Moderated by Aleandra
т. 7 от Правилника!
Това със завързаните очи е добра идеяПървоначално написано от nasty
aide malko po podrobno debez zna4enie mqstoto...vaprosa e kakvo da napravi tq za da vi pobarka...iskam da pobarkam priqtelq mi taka 4e nikoga da ne go zabravi i da iska o6te i o6te...haide pomognete mi pls
Завържи го и го бий с камшик мисля, че няма да го забрави никога, а ако си пада по само-мазо ще иска още и още...Първоначално написано от nasty
![]()
Ам значи представям си как nasty ме е завързала ръцете и краката за леглото и на мен ми е щръкнал кура в очакване. После nasty сяда отгоре ми и кура ми потъва във влажната й пичка. Тя почва да се друса нагоре-надолу и преди да свърша слиза от коня и почва да го смучи, като накрая поема цялата сперма в устата си.
eeeeeeee mnogo barzo az iskam ne6to bavno i dalgo predi seksa...napravo me razo4arovate...daite po taka...a tova za kam6icite6te si pomislq,malko me e strah posle toi da ne vzeme kam6ika
![]()
С камшика е идеално.Първоначално написано от nasty
Първо бой(естествено няма да го претрепваш), докато е вързан, после ще го накараш да те лиже...след т'ва може да опражниш малко тормоз отново, и след т'ва може да се пристъпи към секс.
Аз пък веднъж накарах приятелката ми да си завърже очите и и казах, че ще и направя изненада.Тя си ги завърза и аз и отрязах главата...И така.Нема файда от жените
Кви ти 20 етажа е. Ся като ни направят небостъргача в бургас, да видиш за ко стааа думаПървоначално написано от moncho
![]()
Mмм, моят мъж най-много обича да ме връзва, да ме бие, да му духам, да му се моля.. Аве глупости все![]()
![]()
![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Рядко. Знае как да бие, без да остават следиПървоначално написано от Let^the^Music^Play
![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
А да ходя до пазара да ти купя домати, не искаш ли?
taka kato si tragnala moje i edni 4u6ki da zeme6Първоначално написано от Made_of_Pain
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
А може и няколко пъти да пропусна пазара и с малко помощ- ще съберем за мозъчната ти трансплантация =)Първоначално написано от VerryBerry
a,ne,mersi,az si darja na 4u6kiteПървоначално написано от Made_of_Pain
![]()
![]()
![]()
![]()
Watching the stars
Go by...
Явно ти е спешна операцията...
Първоначално написано от Made_of_Pain
![]()
![]()
![]()
![]()
6egadjiika
![]()
![]()
Watching the stars
Go by...
Ти ли ще ми кажеш?
Не се караме + това, а обсъждаме важна операция.
Като някъде в профила ти светне "Модератор на дрън дрън" ми звънни и ще ти кажа, че ще ми обясняваш, какво да правя, като станеш Ърл.
хахахах
Супер куха се изкара сама.
Не стига че се намеси, пък и си тръгваш обидена.
peaceПървоначално написано от sexita
![]()
Watching the stars
Go by...
Е.. поне ти се струвам нещо =)
За твое сведение - пиша =) , не говоря в момента.
И спокойно... не е нужно да си държиш ръцете далеч от клавиатурата, аз знам, че ти си си тъпа =). Няма какво повече да ме изненада в теб =)
=> трябва да се обиждаш от всички.Първоначално написано от sexita
ee,vie pak..temata q prevarnahte na karanica..aide sega...-relax,take it easy...![]()
![]()
Watching the stars
Go by...