- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бях жестока...
ima6e 1 mom4e koeto mn me haresva6e,be6e mnogo mil s mene,izslu6va6e me v rqdkite momenti v koito mu obry6tah vnimanie.....be vluben v mene
prez cqlata u4ebna godina....no az prodyljavah i prodyljavah da go othvyrlqm...prosto ne be6e za mene,be6e leko pylen...tova mi be problema...
i dnes go vidqh za tezi nqkolko meseca be otslabnal,hodil e na fotnes,stanal e golqm sladur...i re6ih da vidq dali nqma nqkvki 4uvstva kym mene vse o6te...izglejda nqma6e....problema e 4e az mai se vlubih v nego .....kak moga da napravq taka 4e da mi obyrne vnimanie ?
Модерирано по т.7 от Правилника!
коалка
Няма да ти обърне внимание.Сама каза,че си била жестока с него.А сега той ти отмъщава(може би)за лошото ти държание.Научи се занапред да не обръщаш таковавнимание на външния вид,защото важно е какво сърце имаш.
Явно си отмъщава да разбереш какво му е било.И сега ако е разбрал някак си че го обичаш ще те наранява,начинът да си го върнеш е труден може би вече не те харесва,но винаги има шанс(послушай сърцето си) ако наистина си сигурна че го обичаш то тогава ти си на вход да го свалиш.
Поеми във вярната посока
Щом си била жестока с него той сега определено би ти го върнал. Но в случай, че все още има чувства към теб може би като разбере че си влюбена в него ще си каже "Какво толкова като не се държеше добре с мен.Нали сега ме харесва". Пробвай се, да му признаеш чувствата си пък може и да стане нещо....
и аз така мисля ... докато не се научите че външният вид не е най-важното така ще страдате ....Първоначално написано от thefreak
So free
vsi4ko se vra6ta..,po-dobre nameri nqkoi drug,i tozi pat ne gledai kolko e palen
![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Та па голямото страдание, голямото нещо.Първоначално написано от CBupen`3aeK
Какво всички пишете, че сега ще си страда.
Ама, че сте и вие.![]()
Къде го видяхте това страдание. Хаха.
Както и да е.
Според мен няма смисъл да се занимаваш повече с него.
Било каквото било.
Дори, недай си Боже, тръгнете заедно, мислиш ли, че той е толкова глупав, че няма да си каже "Ха, отслабнах и тая се захфана с мен, за какво ми е!?".
Точка.
Няма лошо да си повърхностен. Лошо е когато започне да те гложди от вътре, че си такъв.
За тва го давайте по-оптимистично.![]()
малее ква си проста ма пу да та е** кво кат е бил пълен а кво от туи ма малее че си зле ся той кат си е падал по тее ти си са напраила на газарка и мн са радвам че ся та е отрязал и че не те харесва нека да ти е зле радвам са
SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!
Кфо пускаш тая тема кат увлечението ти ще мине след 2 дни ?! Поредната дет не знае кфо иска бил леко пълничък и кфо от тва ?! Той може да отслабне ма ти нема поумнееш нали !
Абсолютно точно казано =D>Първоначално написано от GregoryHouse
А пък това,че отмъщава са пълни глупости за мен...,а вариант просто да се е отказал от нея...и да я е забравил не съществува ли![]()
И към авторката нали знайш "Каквото посееш,това ще пожънеш" , всичко се връща!
A qui
Тия феномени ги наричам с баналния лаф "Всяко чудо за три дни".Първоначално написано от GregoryHouse
Сега се научи от грешката си и за напред не я повтаряй!![]()
Nothing's gonna change my love for you!
You ought know by now how much I love you!
One thing you can be sure of
I'll never ask for more than your love!
Всичко се връща![]()
кво ти пука че е куха нали ти духа
Първоначално написано от Анонимко
е какв като е бил пълен???.........това ли е най-важното за теб-пари коли хубави мускулести мъже без грам мозък в главата?...
ако това ти е идеала за перфектният мъж.............
ужас.......нямам думи просто.......ами честно казано ти си го заслужаваш след като си била жестока със него той сега естествено ще ти отмъсти и ще те отхвърли..........
иначе незнам честно казана поговори с него извиниму се обясни му какво чувтваш към него че не си била права като с се дэржала лошо със него кажи му че сега го обичаш извини му се за държанието си към него макар че не сскам да те отчайвам аз лично никого не бих простила такова държание!
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Първоначално написано от thefreak
![]()
![]()
![]()
просто ми взе думите от устата
![]()
Според мен нямаш много големи шансове, даже никакви.Той явно нищо не изпитва към теб, преодолял те е.Лошо е, че тогава си гледала само външния вид...
нека ти
просто нямам какво да кажа ... ти не си се влюбила / влюбваш в него. толкова си повърхностна че даже незнаеш ко искаш май аре вари да спиш и порастни
Ахааааааа...Момчето отслабна и ти се влюби в него...Браааааво на тебе...По-добре за него е да НЕ ТРЪГВА с тебе!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!1
![]()
![]()
А така!!!Първоначално написано от GregoryHouse
![]()
Като е пълен и кво? Сега е отслабнал и няма причина да се срамуваш? Много си повърхностна! Аз ако съм на негово мястно ще те подминавам кат пътен знак!![]()
Еми следващия път внимавай! Прекаленно много държиш на външния вид ... а има много по-важни неща !!!
На негово място, нямаше да ти обърна внимание.Външния му вид се е променил но е същия човек.Не си дала шанс и на двамата да се опознаете а сега изведнъж..не става така.ако гледаш единствено външния вид, никога няма да си истински щастлива..
˜”*°•NqMa Da Me PriTeJaVasH...Sry, SlaDak, SaM OsTaaSh..•°*”˜