- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бях жестока...
Ако бях на мястото на пича, щях да ти ударя една чурка, след което щях да те накарам да съжалиш, че си се родила. Свини като теб освен за тъпчене, за друго не стават. Не за друго, ама и аз съм бил пълен и са ме мачкали разни пачи от 2 лева. Аман!![]()
Know the smallest things and the biggest things, the shallowest things and the deepest things. These things cannot be explained in detail. When you attain the Way of strategy there will not be one thing you cannot see.
Точно така!Първоначално написано от drfatt
![]()
няма какво да направиш,освен следващия път да не се правиш на недостъпна и "Жестока".Първоначално написано от Анонимко
нямам повод да сънувам....
еми да, повърхностна си, но някои хора тук бяха отбелязали, че и аз съм...така че ще се опитам да ти дам обективен съвет...![]()
ако момчето е мазохист, още си пази старите чувства... твърде вероятно е малко да те потормози и после да ти даде шанс...което ще е лошо за него, защото от теб добро няма да види
а ако е умен и държи на достойнството си, изобщо няма да ти даде шанс
I love the way you love, but I hate the way I'm supposed to love you back.
Absoliutno sam saglasna!da si mislila po-rano!Първоначално написано от WitcH_oF_DooM
Ахахаха... как беше оня лаф? "Дръж питомното че да не гониш дивото" или нещо в тоя стил
Абе накратко - изпуснала си влака щото си тъпа и повърхностна кучка
Не че има нещо лошо в т'ва де. От т'ва може да се живее и то добре но в тоя случай едва ли ще ти помогне
Mila az prejivqh su6toto toi be6e lud po men kvo li neprave6e zza da mu oburna vnimanie ,no az neme interesuva6e i kum kraq na min. u4ebna godina se vlubih v nego no trqbva6e da izlezem vakanciq i ni6to nestana sega kato po4nah me daskalo 6te vidq kvo 6te stane
Няма перфектни неща...той година е тичал след теб а ти нищо....защо външноста е от такова значение....се пак опитай може пак да събудиш чуства с него но може би той си е казал карай....смятай него кво му е било цяла година...
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
Първоначално написано от GregoryHouse
така е и аз сум пълничък ама к`во от тва.Някои п*дали ми се подиграват друг не наистина триабва да се научите че външниа вид не е важен (не много)
Като сте толкова повърхностни никой неможе да ви помогне!!! Аз лично в такава ситуация съм давала шанс въпреки, че момчето не ми е допадало на външност просто защото ВЪНШНОСТТА НЕ Е ВСИЧКО!!!
Всичко се връща са казали хората, преди ти си била жестока и безразлична сега е дошло неговото време да бъде гаден с теб... сама си си виновна външността не е всичко...![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
карма баце
To the world you're just one person but to one person you could mean the world Love isn't about finding a perfect person it's about seeing an imperfect person perfectly
скайп: flight_of_the_phoenix
еми подкрепям мнението.. хах... както обикновенно - кратко, точно и ясноПървоначално написано от GregoryHouse
![]()
=D> точно ясно и кратко! =D>ВЪНШНОСТТА НЕ Е ВСИЧКО!!!![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Shtom predi vreme si postypila taka s nego i ne si mu obratyshtala vnimanie povqrvai mi sega nqma da go napravi![]()
V jivota moje da vqrvash samo na sebe si i to nevinagi!
Мммммм сори такъв е живота човека е бил пренебрегнат преди и сега е решил че твой ред.Иначе като гледам ти си се влюбила заради външноста му или греша знаци гледаш външноста отколкото характера.
.... мацка ... НЕКА ТИ
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
Хмм имам въпрос. Какво разбираш под "влюбих"?
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
според мен той сега иска да ти покаже как се е чувствал...била си жестока със него и доста повърхностна!сега всичко се връща.все пак опитай да говориш с него дали има чувства към теб признай му и ти и може и да имаш шанс.знам ли!?не мога да ти кажа нищо друго.айде успех!
...Смъртта е бягство от проблемите... а не тяхното решение...
А ако играе игра глупачеПървоначално написано от Анонимко
![]()
''Ако се питаш какво да правиш в този ден,защо не вземеш да се влюбиш в мен, а аз пък щом те зърна,тъпкано ще ти го върна!!''
Когато ти прочетох темата,веднага се сетих за този спомен,готин е нали?
Изпуснала си влака мило момиче,но като не замислиш живота продължава...![]()
Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п