Цитирай Първоначално написано от Анонимко
ima6e 1 mom4e koeto mn me haresva6e,be6e mnogo mil s mene,izslu6va6e me v rqdkite momenti v koito mu obry6tah vnimanie.....be vluben v mene
prez cqlata u4ebna godina....no az prodyljavah i prodyljavah da go othvyrlqm...prosto ne be6e za mene,be6e leko pylen...tova mi be problema...
i dnes go vidqh za tezi nqkolko meseca be otslabnal,hodil e na fotnes,stanal e golqm sladur...i re6ih da vidq dali nqma nqkvki 4uvstva kym mene vse o6te...izglejda nqma6e....problema e 4e az mai se vlubih v nego .....kak moga da napravq taka 4e da mi obyrne vnimanie ?

е какв като е бил пълен???......... това ли е най-важното за теб-пари коли хубави мускулести мъже без грам мозък в главата?...
ако това ти е идеала за перфектният мъж............. ужас.......нямам думи просто.......ами честно казано ти си го заслужаваш след като си била жестока със него той сега естествено ще ти отмъсти и ще те отхвърли..........
иначе незнам честно казана поговори с него извиниму се обясни му какво чувтваш към него че не си била права като с се дэржала лошо със него кажи му че сега го обичаш извини му се за държанието си към него макар че не сскам да те отчайвам аз лично никого не бих простила такова държание!