- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Перфектният фон дьо тен...
2-та най-скъпи на Avon са с доста добро качество.Единия,яко не се лъжа е за чувствителна кожа и не е толкова гъст,колкото другия.Сега ползвам него и стои страхотно на кожата ми.Почти не се забелязва,а за това е важно да избереш правилния цвят за твоя тен.На гаджето ми веднъж му казах,че ползвам Фдт и той остана учуден,че не го е забелязал по лицето ми.За да има ефект от цялата работа по лицето ти трябва след фдт да се нанесе и качествена пудра.Това е завършека.
Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???
Ползвам на oriflame и съм доволна от него![]()
Много съм доволна от фондьотеновете на VICHY и на MaybellineА на Vichy както каза някой преди мен се нанася много лесно,траен е и аз си го нанасям на съвсем тънък слой и си покрива всичко
![]()
Аз използвам на "IMPALA" ФДТ и сам наистина доволна от него.Не е скъп,покривен е,абе за мен си е идеален и не го заменям с друг.![]()
И аз съм много доволна от ИмпалаПървоначално написано от christina_aguilera
Само че 2-ката ми е тъмна, пък 1-чка незнам дали въобще съществува
За това я смесвам с крем на Нивея, за да стане много светло и да не ми седи като на някой дето се е гримирал на тъмно
![]()
Както казах ползвах на Maybelline "Ever Fresh" и ми е любим, беше перфектен и за моята кожа, спряха да го произвеждатУжас точно да си намера такъв какъвто най-ми харесва и да го заместят. И после както казах си купих пак на Maybelline "Wonder Wish" но го дадох на майка ми щото беше прекалено светъл и воден и не покриваше мн добре. И после си купих на Rimmel "Lasting Finish" и е ужасен!!Като си го сложа изглеждат все едно съм болна от Хепатит!
И най-накрая си купих преди няколко дена на Cover Girl "True Blend" в Бг ги няма, но добър, слива се добре и се нанася лесно.
I am the substance and the one who has no substance.
na manhathan cozmetic sa mn hubavi osobeno za problemna koja
I az sam mn dovolna ot tozi na Maybelline vodniq i ne go zamenqm za drug.Cenata e niska(12,50) a ka4estvoto e bezupre4no!
![]()
xqxqxqxqx 2-kata ti e tamna?Първоначално написано от dan4ety
az polzvam 6-ticata na Impala
no 4esno da si kaja - ne sam dovolna
prosto si li4i 4e 4ovek e s fon dio ten... moje bi tova e za6toto az slagam malko pove4e za6toto realno imam problemi s kojata.... no vse pak samo po cenata 4ovek moje da razbere 4e ne my e 4ista rabotata - 4,50 e mizerno, ka4estvoto sa6to bi trqbvalo da e.. ne mi se misli kolko problemi pravi na kojata tozi fon dio ten... ne si kypyvam po skap fon dio ten 6toto me marzi da sabiram pari
ama sq mislq da se stegna i da si zema na Vichy za6toto tqhnata kozmetika realno e ka4estvena
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Аз лично използвам за Maybelline и съм много доволна това е единствения фонтъоден който не ми изрива кожата ефекта е страхотен и се нанася лесно трае дълго .
a kolko stryvaПървоначално написано от Juicy_Lucy
IMPALA super e i pri tova e evtin 4.20 \/
One Tree Hill..Forever...Naley..!!!
да ''иделани'' са на импала боклуците искам всички дето се цапотят с тях да пишат след 10 години да кажат имат ли кожа по лицето .. Поне като сте решили да се гримирате го правете качествено а не за по 1-2 лева с някакви блажни бои... Аз лично използвам рядко пудра на Max Factor и покрива много добре =D>
az sam polzvala na impala i na oriflame i sam dovolna, no za da ne se capa6 kato se pipne6 trqbva da slaga6 po po-malko
Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P
Аз съм страшно доволна от антибактериалния ФДТ на Манхатън! Не бих го сменила с нищо! Стои естествено и и не цапа при допир. С изключително лека консистенция е, което го прави лесен за нанасяне и попиване от кожата. За пъпки не знам дали помага, но моята за чувствителна кожа е идеално средство за предпазване от мръсотиите в околната среда, които по принцип я дразнят![]()
Ммм...На мен мн ми харесват на Avon :P
мили хора, твадето си го мажите по лицето , не ви помага , да найстина може да закрийте някой неща , но от тези лайна лицето ви ще стане ужасно !!! вярвайте ми ! не си пречинявайте такива неща на лицето , сигурна съм че без тея гумна по лицето сте по красиви от обикновенното !
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Аз използвам IMEX.Това е лекарство за акне и аз го използвам предимно за това,но минава преспокойно и за фон дьо тен.
![]()
А колко струва,къде да го намеря,има ли някой друг да е доволен от това,вреди ли по някакъв начин,абе-разказвайте!ПЛС!Първоначално написано от e_21.11
![]()
Az sum sus Manhhatan AntibacterialDOlovna sum no nemoga a kaja dali se nanasq lesno,tui kato predi nego vinagi slagam kremche Nivea.. apuk s kremche vinagi se nanasq lesno fon dio tena
Dobur e
![]()
~Remember,remember...25th of November~
Аз съм със Синяк ЕХ, това е лечебен крем с тониращ ефект. Струва към 9 лв и помага за много неща - белези, ранички, пъпки, а като се нанесе след основата е супер. Аз много съм доволна от него.
Izpolzvam edin na AVON ne moga da ti kaja to4no koi e ako ima6 interes pi6i!Mn dobre se raznasq i ne se razti4a okolo 10 lv!Mn dobar!!![]()
моя е на манхатан и върши чудесна работа![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
мноооого ви моля отговорете мииииПървоначално написано от adizitk1
![]()
![]()
![]()