- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Перфектният фон дьо тен...
Vichy
http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
Препоръки,мнение,критика...
Офф,.. тва на Импала...много цапа при допир...остава ми по ръцете като се докосна по ръцете
![]()
Сега съм се зарибила по Bourjois, но не знам кога ще си взема....в затънтения ни град. ..![]()
лелей купувате си дрехи уж хубави марки а за лицата си избирате най-нискокачествената козметика..Първоначално написано от christina_aguilera
имекс е лекарство и не трябва да се изполва като фдт защото лъщи и ако го ползваш често спира да действа ползва се само след пълно изчистване на лицето от козметикПървоначално написано от adizitk1
Tova fon dio tena s chetchicata li e? Ako e toi, az mnogo iskam da si kupq takyv, grimirah edno momiche za bala s takyv i stoi prosto neveroqtno i estestveno i se nanasq lesno.Първоначално написано от mil4eto_
FDT na Clinique sa super 45-50 leva sa no si zaslujavat
Istinski 4ovek e samo onzi,koito 4uvstva i 4ujdata bolka!!!
Аз наскоро си взех Revlon Colorstay и за сега съм много доволна,покрива много добре и изобщо не стои като маска.Цената мъ е около 18-20 лв.Иначе по принцип съм доволна и от Vichy,като консистенция е много добър,но най-светлия цвят е тъмен за моята кожаи немога да го ползвам,не ми седи естествено,но качеството му е много добро(около 23-25 лв струва)и друг за който съм чувала много добри отзиви е L'oreal,но не мога да дам мнение,защото не съм го ползвала.
![]()
благодаряПървоначално написано от СладурКаа
![]()
на мен на Импала си ми харесват,затова ги ползвам тях
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]
Az puk sum kraino nedovolna ot fdt na L`oreal!Mnogo e otnositelno da kaje6,4e na tebe kato ti stoi dobre daden produkt,na Pe6o su6to 6e mu sedi!Zavisi ot tipa koja i kak tozi tip suymee da se su4etae s fdt!Taka,4e edin suvet ot mene-otiva6 v shopa i se konsultira6,po princip postavenoto lice,bi trqbvalo da e informirano za produktite,koito prodava i za kakvo za prednazna4eni!Първоначално написано от vra4anskokote