- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Перфектният фон дьо тен...
prepora4aite mi fondioten...iskam da e s dobro pokritie,no da ne stoi kato maska i da e dalgotraen i ako e vazmojno kato se dokosna po liceto prastite me da ne stavat celite vav fondioten
Moderated by krem4et0
т.7 от Правилата на форума!
na Oriflame fondiotenite sa hybavi,a i sa na dostapni ceni.Ako ima6 interes pi6i![]()
Доволна съм от Impala!![]()
Love Ickooo
+1, а и са на добра цена ( мисля, че около 4 лв )Първоначално написано от bebitooo___
![]()
Аз използвам на Мейбълийн онзи водния![]()
И въпреки,че пише ,че течните(редките) фон дю тени са за суха ,а не за мазна кожа, на мен ми аресва как ми стои.
Нанася се супер лесно и не стои изкуствено.
Струва между 10 и 20 лева -не помня![]()
Купих су нов на Maybelline "Wonder Finish" ма много е течен и прекалено бял за мене аз винаги си нацелвам или малко по-тъмни, но този път реших да експериментирам и ето какво стана.. Нищо ще го дам на майка ми и ще си взема другия на Maybelline , който преди ползвах "Ever Fresh makeup" тои е добър и мн хубаво стои.
I am the substance and the one who has no substance.
Аз ползвам Мейбълийн антибактериалния и съм много доволна-тъй като имам и леко проблемна кожа,скривам недостаъците спокойно,а и все пак е антибактерияален
az su6to sum za impala...mn sa qki tezi .....super na hubavko miri6at , ne izsu6avat kojata,pravqt e po-meka i po-nejna kato kadife
I like Walking In The RAIN CAuse NO one SeeS i'M cRYIN' ***adDIcted To REtRO***
Съгласна съм с нея!Първоначално написано от e_l_i_z_a
Ползвам на RIMMEL RECOVER с блестящите частици като излизам вечер а иначе като ми потрябва през деня ползвам пак на RIMMEL - Stay Matte. Изобщо съм много доволна от тяхната козметика и пудра, фон дьо тен и коректор са изключително и само на тази марка.
Preporu4vam ti na L'oreal Accord Perfect...strahoten e pokriva si4ko i ne stoi kato maska ot li4en opit ti go kazvam![]()
Първоначално написано от Liz
Определено на Maybelline са ми любими ..хем стоят естествено и прикриват всичко ..няма за мен по-добър фон дьо тен
SEVENTEEN много естествено стои, въобще не се забелязва, а и е точно за тази възраст..
Първоначално написано от e_l_i_z_a
+1
Nqkoi jeni sa rodeni da badet Emblemi i da sa na varha,a za drugite ostava Nelepata uchast da gi kopirat!
Maybelline Pure make up /vodniq/, fond de teint na Chanel,Dior,YSL sa mnooogo hubavi...
Nqkoi jeni sa rodeni da badet Emblemi i da sa na varha,a za drugite ostava Nelepata uchast da gi kopirat!
Днес се зазяпах по новия на Bourjois с освежаващ ефект ... Много е добър !!!Не се забелязва и е покривен 90%
Не омазнява лицето и не стои като отделно покритие
Много е подобен на Ревлона,който предложих в едно от предните си мнения.Само че е от по-ново поколение
![]()
Формулата е с девиз "10 часа сън"![]()
20лв![]()
borjois- i ne e mnogo evtin ama pone nema se obrinete... nz de moge da e evtin ... 20 lv ne e mnogo za fon dio ten nali? az ne polzvam no edna fr mi e kazala
Testis unus,testis nullus...
Първоначално написано от christina_aguilera
Мечтите са безкрайни..
На Rimmel фон дьо тен-а (Rimmel Recover) e страхотен.Препоръчвам го на всички-много е лек и покрива стабилно несъвършенствата по кожата иии мирише много свежичко.Плюс това е с витамини
![]()
get off.
Bourjois Repulpant.Mn vreme go polzvam i sam mnogo dovolna izpalnqva vsi4ki iziskvaniq koito si napisala.Sadarja i kolagen.Struva 25 lv nqkade.
Next Time I`ll be True...
една приятелка си беше взела на Classics - perfect finish ... веднъж го изпробвах и останах мн доволна....не е никак скъп - 5лв е, но прави кожата порцеланова
Za mene perfektnia fonduten e na VICHY, struva okolo 25-30 leva do kolkoto si sp0mnqm! Maika mi naskoro mi kupi pak na VICHY krem i fonduten v edno.. ot nego sum stra6no dovolna! Iz0b6t0 pr0duktite im sa strahotni! Pokrivat dobre liceto,stava adski glatko i e mnogo traen!!!
МдааамПървоначално написано от e_l_i_z_a
Аз съм фен на Deborah
...Лудата, която цял живот събира възглавници и се мъчи техния пух да превърне отново в птици...