.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 61
    nasty
    Guest

Перфектният фон дьо тен...

prepora4aite mi fondioten...iskam da e s dobro pokritie,no da ne stoi kato maska i da e dalgotraen i ako e vazmojno kato se dokosna po liceto prastite me da ne stavat celite vav fondioten

Moderated by krem4et0
    т.7 от Правилата на форума!

Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere
    Единият вариант е Rimmel Recover(14лв),другият е Revlon Colorstay with Softflex(20лв),другият е нещо Estee Lauder или Dior

Guest
    na Oriflame fondiotenite sa hybavi,a i sa na dostapni ceni.Ako ima6 interes pi6i

Доволна съм от Impala!
    Love Ickooo

Голям фен Аватара на christina_aguilera
    Град
    Burgas
    Цитирай Първоначално написано от bebitooo___
    Доволна съм от Impala!
    +1, а и са на добра цена ( мисля, че около 4 лв )

Супер фен
    Аз използвам на Мейбълийн онзи водния

И въпреки,че пише ,че течните(редките) фон дю тени са за суха ,а не за мазна кожа, на мен ми аресва как ми стои.
    Нанася се супер лесно и не стои изкуствено.

Струва между 10 и 20 лева -не помня

Повече от фен Аватара на Liz
    Град
    Canada/Sf
    Купих су нов на Maybelline "Wonder Finish" ма много е течен и прекалено бял за мене аз винаги си нацелвам или малко по-тъмни, но този път реших да експериментирам и ето какво стана.. Нищо ще го дам на майка ми и ще си взема другия на Maybelline , който преди ползвах "Ever Fresh makeup" тои е добър и мн хубаво стои.
    I am the substance and the one who has no substance.

Guest
    Аз ползвам Мейбълийн антибактериалния и съм много доволна-тъй като имам и леко проблемна кожа,скривам недостаъците спокойно,а и все пак е антибактерияален

az su6to sum za impala...mn sa qki tezi .....super na hubavko miri6at , ne izsu6avat kojata,pravqt e po-meka i po-nejna kato kadife
    I like Walking In The RAIN CAuse NO one SeeS i'M cRYIN' ***adDIcted To REtRO***

Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere
    Аз пък мисля,че тези на Impala са с отвратително качество и стоят като маска.... и са аааадски гъсти и трудно се размазват бляяяк

Фен
    Град
    вкъщи
    Цитирай Първоначално написано от e_l_i_z_a
    Единият вариант е Rimmel Recover(14лв),другият е Revlon Colorstay with Softflex(20лв),другият е нещо Estee Lauder или Dior
    Съгласна съм с нея!
    Ползвам на RIMMEL RECOVER с блестящите частици като излизам вечер а иначе като ми потрябва през деня ползвам пак на RIMMEL - Stay Matte. Изобщо съм много доволна от тяхната козметика и пудра, фон дьо тен и коректор са изключително и само на тази марка.

Preporu4vam ti na L'oreal Accord Perfect...strahoten e pokriva si4ko i ne stoi kato maska ot li4en opit ti go kazvam
    I can be the drug you can't resist

www.ketikote.aha.bg

Цитирай Първоначално написано от Liz
    Купих су нов на Maybelline "Wonder Finish" ма много е течен и прекалено бял за мене аз винаги си нацелвам или малко по-тъмни, но този път реших да експериментирам и ето какво стана.. Нищо ще го дам на майка ми и ще си взема другия на Maybelline , който преди ползвах "Ever Fresh makeup" тои е добър и мн хубаво стои.

Определено на Maybelline са ми любими ..хем стоят естествено и прикриват всичко ..няма за мен по-добър фон дьо тен

Голям фен
    Град
    София
    SEVENTEEN много естествено стои, въобще не се забелязва, а и е точно за тази възраст..

Град
    Градът на скучаещите милионери
    Аз пък мисля,че тези на Impala са с отвратително качество и стоят като маска.... и са аааадски гъсти и трудно се размазват бляяяк

+1

Nqkoi jeni sa rodeni da badet Emblemi i da sa na varha,a za drugite ostava Nelepata uchast da gi kopirat!

Град
    Градът на скучаещите милионери
    Maybelline Pure make up /vodniq/, fond de teint na Chanel,Dior,YSL sa mnooogo hubavi...

Nqkoi jeni sa rodeni da badet Emblemi i da sa na varha,a za drugite ostava Nelepata uchast da gi kopirat!

Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere
    Днес се зазяпах по новия на Bourjois с освежаващ ефект ... Много е добър !!! Не се забелязва и е покривен 90% Не омазнява лицето и не стои като отделно покритие Много е подобен на Ревлона,който предложих в едно от предните си мнения.Само че е от по-ново поколение
    Формулата е с девиз "10 часа сън"
    20лв

borjois- i ne e mnogo evtin ama pone nema se obrinete... nz de moge da e evtin ... 20 lv ne e mnogo za fon dio ten nali? az ne polzvam no edna fr mi e kazala
    Testis unus,testis nullus...

Revlon Colorstay with Softfleks или нещо на Oriflame някои неща са им боклуци, но фон дьо тените са много добри
    Тези, които носят светлина на другите, никога не остават на тъмно!

Цитирай Първоначално написано от christina_aguilera
    Цитирай Първоначално написано от bebitooo___
    Доволна съм от Impala!
    +1, а и са на добра цена ( мисля, че около 4 лв )
    Мечтите са безкрайни..

Голям фен Аватара на Juicy_Lucy
    На Rimmel фон дьо тен-а (Rimmel Recover) e страхотен.Препоръчвам го на всички-много е лек и покрива стабилно несъвършенствата по кожата иии мирише много свежичко.Плюс това е с витамини

get off.

Повече от фен Аватара на kameliqbaby
    Bourjois Repulpant.Mn vreme go polzvam i sam mnogo dovolna izpalnqva vsi4ki iziskvaniq koito si napisala.Sadarja i kolagen.Struva 25 lv nqkade.
    Next Time I`ll be True...

една приятелка си беше взела на Classics - perfect finish ... веднъж го изпробвах и останах мн доволна....не е никак скъп - 5лв е, но прави кожата порцеланова

Za mene perfektnia fonduten e na VICHY, struva okolo 25-30 leva do kolkoto si sp0mnqm! Maika mi naskoro mi kupi pak na VICHY krem i fonduten v edno.. ot nego sum stra6no dovolna! Iz0b6t0 pr0duktite im sa strahotni! Pokrivat dobre liceto,stava adski glatko i e mnogo traen!!!

Мдааам Аз съм фен на Deborah
    ...Лудата, която цял живот събира възглавници и се мъчи техния пух да превърне отново в птици...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си