.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33
    DMX_fen_25
    Guest

Как да разбирам поведението и?

Значи поминалия ден докато чаках на спирката неква мацка постоянно ме гледаше и не сваляше очи от мен. И аз си вика мтаяа нещо полудя;а все да гледа в една точка! Но на другия ден пак я видях на спирката и тя пак ме гледаше така и аз не се въздържах и и казах "Кво толкова ме зяпаше?" А тя ми вика "неможе ли?" " Ти толкова ли си тъп и ли на такъв се правиш" и се качи на трамвая
    Хм какво може да значи това?

Значи че може би си тъп ?!

Повече от фен
    Град
    на бюрото пред PC-то в Шумен
    мдааааа. снощи сънувах съм две бели мечки се биеха и един пингвин доиде да ги разтърве. жалко за пингвина щото мечките го изядоха. какво ли значи това???

Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    +1
    SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!

Може да те е харесала затова. Или пък нещо да не е било наред във външният ти вид...От къде да знам...
    МомИче съм!

Ти верно си тъп...

Град
    Своге
    Цитирай Първоначално написано от hoseto_
    мдааааа. снощи сънувах съм две бели мечки се биеха и един пингвин доиде да ги разтърве. жалко за пингвина щото мечките го изядоха. какво ли значи това???
    Nothing's gonna change my love for you!
    You ought know by now how much I love you!
    One thing you can be sure of
    I'll never ask for more than your love!

Има няколко версии:
    1.Че те е харесала
    2.Нещо не ти е било наред/ примерно ти се е бил разкопчал ципа на панталоните ти, косата ти е била щръкнала, имал си по устата паста за зъби и т.н/
    Но във всички случай можеше да й го кажеш по-нежно, да я заговориш, а не ''к'во зяпаш'' и нещо от рода.

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от hoseto_
    Много добро

Мега фен Аватара на sasha_90
    Ако беше тъп и грозен нямаше да се задържи толкова погледа й върху теб.Може би е харесала как изглеждаш-незнам.

Мега фен Аватара на koalka
    Еми, явно те харесва момичето.Няма друга причина, поради която да те гледа така.

Повече от фен
    Ako se be6e zapoznal s neq i q be6e razpital 6te6e da razbere6 po darjanieto i.Naistina ne si bil mn mil.

Повече от фен
    Град
    Враца - София
    Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    Ако беше тъп и грозен нямаше да се задържи толкова погледа й върху теб.Може би е харесала как изглеждаш-незнам.
    А ти определено си се издържал тъпо...и тя си ти го е казала Страхотно първо впечатление
    TaKe OFf YoUr CloThES...RelAx oN YoUr bEd,ClOsE YoUr EyEs AnD OpEn YoUr LeGs As MuCh As You CaN..It'S TiMe FoR.....PAMPERS!
    http://textove.com/text.php?song=4775

Супер фен
    и кфа причина можа да е, щом някой гледа някой друг - защото го кефи.. а ти защо задаваш глупави и груби въпроси - то е ясно защо те "зяпа".. правилно ти е казало момичето - тря си доста зле да не зацепиш зашо те е гледала.. порасни..

Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.

Град
    (: Русе :)
    +1
    So free

Ами сигурно е искала и ти да я погледнеш малко,ама
    ти яко си я скастрил ,споко на бас ,че другият път няма да те гледа така ;/

Guest
    moje da te e haresala
    " Ти толкова ли си тъп и ли на такъв се правиш" - a tva moje da ti go e kazala za6toto se opitvala da ti namekne ne6to
    i mejdu drugoto dosta gadno otno6enie si imal kam neq

Град
    (: Русе :)
    мнооогооо тъп
    So free

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    moje da te e haresala
    " Ти толкова ли си тъп и ли на такъв се правиш" - a tva moje da ti go e kazala za6toto se opitvala da ti namekne ne6to
    Не е гадно - просташко е.
    "К'во зяпаш?!?!" - т'ва го е казал на непознато момиче...Смятайте как говори на приятелки...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от lizzard_92
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    moje da te e haresala
    Не е гадно - просташко е.
    "К'во зяпаш?!?!" - т'ва го е казал на непознато момиче...Смятайте как говори на приятелки...
    mi zna4i verno e mnogo tap

pi4 opredeleno si tup za 2 ne6ta : 1vo za da i kaji6 ko zqpala ili t.n a ne da i kaji6 moje li da se zapoznaem ili ne6ty ne tolkova seslko i tupo i 2ro za tva 4e pi6e6 mn tupa tema s mn tup tup vupros
    Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..

Имал си петно да дрехите или някое приче ти се е изцвъкало на главата, незнам
    ˜”*°•NqMa Da Me PriTeJaVasH...Sry, SlaDak, SaM OsTaaSh..•°*”˜

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Ми най-вероятно те е харесала, ама ти с това тъпо изказване си преебал нещата като гледам....

и аз мисля 4е те е харесала \/ и може би е очаквала да разбереш и регираш но не с такова тъпо изказване
    impossible is nothing!

Повече от фен Аватара на FEN_NA_MOTORI
    Ае верно си тъп !!! Искала е да ти покаже, че й харесваш и нали знаеш, че момчетата трябва да направят първата крачка... Трябвало да я заговориш! Не че не си израсил простотията "Какво ме зяпаш!" ... Ае ти знаеш ли как се сваля момичета?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си