.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 47 от общо 47
    mileliuma4e
    Guest
    awe ei mn ste tupi mom4eto iska da my pomognete ami vie plqmpate gluposti mn ste zle sprete se malko vij sa ti trea da po4aka6 malko o6te 4 godinki i togava misli taka sega ne ti puka we zemi si4ko s nasme6ka 4 godini i se maha6 az taka 6te kapraa na men mi go kaza edno momi4e kakto az sega i mi ostaa 1 godina y nas i si begam i hi4 ne mi puka na men mi se slu4i absuliutno su6toto kato bqh na 14 i izdurjah 3 o6te 1 spoko 6te se minat ei taka i nqma da gi vijda6 i ne gi slushai teq glupaci det sa pisali predi men.....

anastacia89-гост
    Guest
    Айде бегай у 4-ти километър,чакат те с отворени обятия.И се научи да пишеш.

.И се научи да пишеш.
    + [-o<
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Цитирай Първоначално написано от mileliuma4e
    awe ei mn ste tupi mom4eto iska da my pomognete ami vie plqmpate gluposti mn ste zle sprete se malko vij sa ti trea da po4aka6 malko o6te 4 godinki i togava misli taka sega ne ti puka we zemi si4ko s nasme6ka 4 godini i se maha6 az taka 6te kapraa na men mi go kaza edno momi4e kakto az sega i mi ostaa 1 godina y nas i si begam i hi4 ne mi puka na men mi se slu4i absuliutno su6toto kato bqh na 14 i izdurjah 3 o6te 1 spoko 6te se minat ei taka i nqma da gi vijda6 i ne gi slushai teq glupaci det sa pisali predi men.....
    Тия дето си мислят че като станат на 18 ще си живеят живота най ме кефят. Некви оптимисти. Малко са хората които се откъсват от родителите си на 18 и живеят добре...адски малко.Тея които си заминават от тях за да спят на улицата са доста повече ама се съмнявам,че повечето го искат тоя живот.Така,че ваша си е работата. Аз бих избрал да остана у нас отколкото да спя в кашон на улицата..Колкото и да ги мразиш .. може да поживееш с тях.
    Simplicity is harder than complexity.
    Прост народ - слаба държава!
    Има три вида хора. Част от проблема, част от решението и част от пейзажа.

mileliuma4e
    Guest
    ei goveda takia samo ne mi se otvarqite qsno li e we stotli i smotluovci smotani mn ste tupi neksi deto si slagat kartinki na kuklichki s chantichki na men 6te se molqt we q hoete se kriete we goveda s govedata

mileliuma4e
    Guest
    Тия дето си мислят че като станат на 18 ще си живеят живота най ме кефят. Некви оптимисти. Малко са хората които се откъсват от родителите си на 18 и живеят добре...адски малко.Тея които си заминават от тях за да спят на улицата са доста повече ама се съмнявам,че повечето го искат тоя живот.Така,че ваша си е работата. Аз бих избрал да остана у нас отколкото да спя в кашон на улицата..Колкото и да ги мразиш .. може да поживееш с тях.

az ne kazvam 4e gi mraza i 6te jiveq na ylicata mi ne az obojavam roditelite mi 4e sa me turpeli..... i ne mi se praete na mn ymni kuklichki

ei goveda takia samo ne mi se otvarqite qsno li e we stotli i smotluovci smotani mn ste tupi neksi deto si slagat kartinki na kuklichki s chantichki na men 6te se molqt we q hoete se kriete we goveda s govedata

ааааааа първо се научи да пишеш без грешки!!!

mileliuma4e
    Guest
    she mluknesh ma kva si ti ma piklo da mi rusi6 gluposti i da se plezish ,kato su6tinsko detence

mileliuma4e
    Guest
    paranoia написа:
    kfo da praa sa.......mraza oniq det sa me napraili....nenavijdam gi,adej obmislqh kak da gi ubiq i da ne ostavq uliki........nai sukrovenata mi me4ta e da se razkaram ot skapanoto si semeistfo,iskam da se razkaram........basi hora kajeet kak da se razkaram ot nas deba.......da gi ubiq li,da se samoubiq li,drugade li da jiveq,prosto ne moa poe4e

namina написа:

нямаш право да говориш така за родителите си.
    кой те е отдгледал?......благодарение на тях си родено и живо
    а като искаш свобода почни сам да си изкарваш парите да видиш колко е лесно.
    хората цял ден се трепят да ти купят дрехи убувки и......т .......н.......
    а ти как им се отблагодаряваш щял да ги убива я по -добре като искаш самостоятелен живот почнти да бачкаш секи ден да се трепеш като луд.и после като се прибереш някой да иска да те убива.
    я се дръж малко по сериозно!

a ti kvo pravo imash da mu govorish taka

she mluknesh ma kva si ti ma piklo da mi rusi6 gluposti i da se plezish ,kato su6tinsko detence
    е*** си майката и пали на 200 айде да те видиме ако те збараме със мойте хора щи ебеме майката ще се прибереш със краката на преде.

mileliuma4e
    Guest
    ok ama az kazvam na pred a ne na preda taka4e ok nqma problemi i nqma kak da me sbara6 :P

mileliuma4e
    Guest
    naprede de oburkah se da ne dA ne i sse molite da y4a y4ete se vie

mileliuma4e
    Guest
    naprede de oburkah se da ne mi se molite da y4a y4ete se vie

аз секи мога да спипам само да искам!

mileliuma4e
    Guest
    ok 6tom kaa6... ot kude si ?

СФ

mileliuma4e
    Guest
    ot koi kvartal sestra mi jivee tam ?

Re: Мразя скапаните си родители

Цитирай Първоначално написано от paranoia
    kfo da praa sa.......mraza oniq det sa me napraili....nenavijdam gi,adej obmislqh kak da gi ubiq i da ne ostavq uliki........nai sukrovenata mi me4ta e da se razkaram ot skapanoto si semeistfo,iskam da se razkaram........basi hora kajeet kak da se razkaram ot nas deba.......da gi ubiq li,da se samoubiq li,drugade li da jiveq,prosto ne moa poe4e
    Има ли някои от Вас- всичките, които пишат по тази тема,да не са си мислили ''искам да се разкараам от т'ва скапано семеиство!!Мразя гиии!!'' само за 1 секунда- едва ли

Излез от филма!Това е само временно явление На всички ни се е случвало.А това: ''обмислях как да ги убия и да не оставя улики..'', не се засягаи, но е мн тъпо и смешно!!А минавало ли ти е през акъла някога, как ще живееш без ваще,кои ще те гледа и издържа??Интересен въпрос,нали?
    Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п

[quote="paranoia"]na 14 sum.........si4ko zapo4na otkakty ba6ta mi ia firma.....ottogaa po4ti ne se pribira,a taa firma q ia ot 11 godini nqkude(nz to4no),samo tupata mi maika me glea6e,a kogaty ba6ta mi si be6e u nas,samo se bazika6e za maika mi,i az nqkak si q namrazih i az nz kak to4no,oba4e i ba6ta mi ne e cfete za mirisane i negy namrazih,sig horata sa si safsem normalni,ama zaradi taa umraza,nenavijdam si4ko v tqh,kfoto mi kazvat kopele za men ne e taka,kfot praat ne e taka,ta zaradi tazi omraza iskam da se razkaram i iskam svoboda.......moe i da sum tup,ama se pak ne moe li da mi se pomogne ebasi [

Sorry пич, ма щом сам не можеш да си помогнеш- никои не може да ти помогне, да знеш.
    Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п

Голям фен Аватара на Iviqna
    Град
    Stranata na 4udesata :Pp

Re: Мразя скапаните си родители

ти нормал ли си !? нямаш ли поне малко уважение към тези които са те създали ?!
    http://www.vbox7.com/play:6c61a679 БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!!!!!!!!!!!!

redovnata
    Guest
    ei verny vie ne pi6ete za taq tema a se karate i onova momi4e zaplashva s hora i boi a vie imate li yvajenie ili samo-boi,boi i samo boi

Град
    Пловдив
    iskam si praa kfot iskam we kele6..........tfa za men e svoboda
    Тъп си като школник братле
    РУТИ ДОВАРО!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си