- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Тръпката от даскалото
И така,въпроса е следния:
Какво чувствате като се замислите,че след броени часове отиваме в нашия ад и рая на лошите даскали?
Изтръпвате от ужас или се кефите?
Ами вие,които сменяте училището и никого не познавате?Позитивно ли сте настроени или мъничко ви е страх?
Аз не грея от особено желание за даскалото,а и като се замисля за него нещо в мен изтръпва и ми казва"Не искам там!!"![]()
да си кажа 4естно мъни4ко ме е страх![]()
Аз сега ще съм 8ми клас и ми е мн уплащено некакво. Нали съм в ново училище
. Дано да нема издънки
![]()
Мене ни ме е страх,нито ми е кеф...Не искам да учааааа![]()
![]()
![]()
ххаха... аз пък съм от 3ти септ на даскало и са ми е ебати кефа!!!
Ама чак сега нещо пак започна адски да ми липсва вс от старото даскало...![]()
![]()
![]()
ух.. сдухвам се нещо![]()
Aбе страх ме е.В1клас не ме приеха мн добре и до 5 клас имах само 1 приятелка.Мн ме тормозиха-тогава бях 1 добричко детенце и...тъпчеха ме.Сега не съм такава,ама все пак ме е страх от неизвестното и като помня от преди...(в ново даскало съм)Пък и с моя шибан мъсмет вс ще са гадни и смотани....ама кой знаеможе и моето време на щастие да е дошло...
Ами честно казано някак се кефяВ ново училище съм, обаче в новия си клас познавам трима души и не ми е самотно. Учителките изглеждат свестни...Бе нз, радвам се...
![]()
Cherry_girl@_@ -> mtg1992bg
Tочно тва си мислех сега....не ме ебе не съм много превъзбудена по случая.Страх (силно казано страх) ме е единствено ,че тряя да виждам една овца от класа ми и еддни 2 даскалки иначе......не ми пука
Не ми се ходи на училище, това е.Не искам ваканцията да свършва, но няма как.
Ами аз сега съм в ново даскало и по-точно 12-то, та имам една от моя клас която учи там ама не е в мойта паралелка и нз леко ме е базе въпреки че вече съм сменяла даскало .Интересно ми е кфи ще са там хората и как ще ме приемат.Кофти е че сега трябва да правя добри впечетления и никфи издънки което е доста трудно за мен , но не се знаем може и да е хубаво. Тръпка си е ама честно казано не съм си умряла за учене хихи![]()
Love conquers all
This one will last a lifetime
And if love conquers all
This one will last forever
Отдавна при мен я няма тръпкатаЗа последно се вълнувах може би преди началото на 8ми клас. Всичко вече ми е...безразлично. Е, разбира се, радвам се донякъде, 'щото към края на ваканцията се усещаше някаква скука...
![]()
Ох..ами нз, донякъде като съм на даскало ми е яко- заради класа и приятелите тама и съм ангажиран, а иначе ваканцията ми е някво много мързеливо
въпреки това обичам мързела
![]()
Абе не чакам с нетърпение ама ...![]()
хъхъ..
as ne moga da is4akam do utre da si vida priatelite i da se sabavliavame moito daskalo si e pulno s kef super e!
Честно казаноо ми се ходи, да си видя приятелчетата, че ми липсват много, освен ученето си ни е много забавно в училище, пълно с простотийки![]()
![]()
![]()
Абе честно казано не ми пука кой знай колко ... Иначе ми е някфо сдухано като се сетя, че ще трябва да се учи suxxxx...ама важното е купона да тече
![]()
>>> House Music <<<
Искам още да е лято.Да си седя по цял ден и да си мисля за *****,но не може.От друга страна се радвам,че ще съм в 11 клас и скоро завършвам.
Позитивно, разбира се.Първоначално написано от moon_flower
Притеснение и любопитство - по малко и от двете.
Мисля, че първите дни ще ми бъде интересно...
А защо не и по-нататък...?
Първоначално написано от moon_flower
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
На мен пък ми се ходи, интересно ще ми е първите 1-2 седмици... после ще се чудя кога е зимната ваканция![]()
9-и клас за първа година в 132-о!Мразя когато не държа нещата под контрол!А сега става точно това-не знам какви ще са ми съучениците!!!
Добрите приятели си ближат раните,а на-добрите се правят,че нищо не е станало.
Ммм не ми се ходи..макар че искам да си видя приятелите,но не и даскалите,въпреки че ми е кеф когато нищо не съм учила и препиша и имам 6 и даскала после ми каже "Браво много си учила"![]()
Какъв "ад" ви гони какви "лоши даскали"Сеедно слушам някой първокласник.В даскало за мене си е купон права глупости с приятелите съм,има пичоци и се ебавам с даскалите.За това се радвам,че почваме
![]()
The grass was greener
The light was brighter
The taste was sweeter
The nights of wonder
With friends surrounded
The dawn mist glowing
The water flowing
The endless river
Forever and ever
МРАЗЯ УЧИЛИЩЕ!!!Мразя всички учители!!!
За мен на 15 септември се отварят вратите ада.Дявола е директора , а учителите са демоните , които ни тормозят!!!
И ни заплашват с 2ки.