.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    mrazqq daskaloto...obicham samo vakanciite...losho mi stava pri misalta che lqtoto svarshi... tva beshe edno veliko lqto...
    Аз мога!

Никаква тръпка не изпитвам

или пък ако имам някакви чувства към училището, то определено не са хубави

Your worst enemy is your self
    Will you fight, or give in?

уффффффффф свърши най-после.......
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

emi kvo da kaja min god mi beshe nqkfo strashnichko shot zaiche i tdz puk taq god hem iskam na daskalo da se vidq s klasa(ne che prez lqtot ne sme izlizali ) hem ne iskam ...nOO za ko trqq se ychi da beshe neshty kato detska gradina samo che ... ychenicheska gradina shteshe da bude mn zabavno samo si hoim da si lafime puk to ko trqq se ychi

Тръпката я няма

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Тцццццц тръпка нямаше по скоро недоволство егати неискам проклетата ваканция да свършва край с късното спане край с веселието.Ужас грам не ми се ходи на училище тръпката нямаше за последно я имаше в 8 клас и се изчезна единственота тръпка е че виждам пак класа че ще падаак купон за другото не ми дреме само се надявам да мине бързо тая учебна година че да почне другата ваканция

Попринцип няма, но ако имаме класно по математика или нещо гадно, се чувствам мегагадно и сякаш искам някъде да се скрия. Тръпка .... имах седми клас като вземахме раздела по история за древна Елада, имах и девети клас, когато вземахме гръцка митология, но едва ли ще се появи скоро отново
    Memento moriendum esse!

Супер фен
    Град
    Своге
    на мен ли4но ми е много радостно.Все пак там 6те съм сред пове4е хора и е по-год,макар 4е тая година трябжа да у4а доста,за6тото 6те кандидатстжам и не искам да се изложа.
    И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !

ооо и аз кат' бях 8 клас беше голямо вълнение...въобще не го чувствах като започване на мъчение а започване на веселба ....е така и стана с моя клас, но вече от тази година.....хм промениха се нещата. Аз почнах на 3 септември даскало и то вече свикнах с идеята че започваме и ми е някак си безразлично .... но пък се радвам че ще съм по-дълго време с приятелите си там и мн се нервирам заради шибаните даскали (е има някои изключениея)

Да си кажем честно,снощи,когато пуснах темата,въобще не исках и да си помисля за даскалото,защото в една друга моя тема писах за това,как ме е страх да отида,за да не видя едни момичета.Но днес,отивам си аз,вече ще пукна на вратата(добре че беше почнало тържеството и не се наложи да се гледам кръвнишки с никого) и отивам аз при моя клас на двора.И какво да видя,тия момичета,дето толкова ме беше страх от тях,ми се хвърлиха отгоре като първи дружки и решихме,че повече няма да правим караници.Е,няма да е същото,както преди,но...
    Та днес беше супер як ден,навсичкото отгоре са дошли супер много хора,които познавам в това моето даскало и ще е много забавно.
    Извинявам се,1е се раздърдорих,но ми е голям кеф.
    п.п:Някой ходи ли на концерта на Музик Идол днес?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си