- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Да коментираме... Grammys 2012
Една идея за нова тема, която ми хрумна - да обсъждаме тоалетите на звездите от вай-важните им събития, започвайки с
Наградите Грами от изминалата нощ.
Рияна в колаборация между Армани и самата нея.
Адел в специално направена за нея рокля на Армани.
Фърги в Жан Пол Готие.
Кели Роуланд в Абелрта Ферети.
Кари Ъндъруърлд в рокля на слабо известна дизайнерка от Лондон, Гомез Грациа.
Парис Хилтън в Basil Soda.
Джеси Джей в рокля от огледалца на Жулиен МакДоналд.
Ники Минаж с копие на Папата под ръка, имитирайки Червената Шапчица в рокля на Версаче.
Кели Озбърн с интересен цвят на косата и рокля на Тони Уард.
Коя ви харесва най-много? А коя не?
Мой личен фаворит, като за първи път, е Парис Хилтън. Много красива рокля, много добре подбрани аксесоари. Роклята на Кари Ъндъруърлд също е неочаквано приятна въпреки всичките тези блещукащи неща, а отзад е с много красиво изрязан гръб, ще намеря снимка да пусна.
''Well behaved women rarely make history.''
My imagination will get me a passport to hell one day..
http://www.facebook.com/pages/Shopah...194137?sk=wall ^^
За нея знам ,че се е шегувала "Имах два варианта и този беше по-безопасния"![]()
Кели е хубава тоя път, ама Фърги и Ники Минаж са се изложили..Ники е нещо като фолоуър на Лейди Гага, ама и двете са ми ужасно противни на външен вид..
Адел е страхотна, както и Кели Роуланд, Адел си е заслужила наградите определено
страхотна е
На мен Адел не ми харесва толкова.
Фърги и Ники Минаж са просто ... ;х нямам думи.. ужас.
Фаворитки са ми Кари Ъндъруърлд, Парис и Кели Озбърн
Кели Роуланд, Кели Озбърн и Рияна ми харесват най-много.
Риана и Кели Роуланд ми харесаха. Другите...не толкова , а Фърги и Ники Минаж ...ужасТ! Ники Минаж задминава по кич дори лейди ГаГа,аре гагата е г/д оригинална на моменти,ами Минаж е супер смешна. Ужас и безумие!Адел винаги се облича така и прилича на лелка,а е само на 21 и е толкова красива! А какво да кажем за гласа ѝ! РАЗБИВАЩ!
maDamn
Въпросът е, че не иска. В не едно интервю е казвала, че целта ѝ е да бъде на първа страница на Rolling Stones, вместо на Comopolitan (макар че беше...). Фактът, че гласът ѝ продава, а не тялото ѝ, е достоен за уважение.
На мен ми се понравиха Адел и Кейти Пери, Парис е подходила добре, като че ли за първи път. Кели Роланд също не е зле, роклята ѝ отива. Фърги доста се е изложила и поне цветът да ѝ отиваше... Като стана на въпрос, не мога да разбера защо тези звезди, при положение, че имат стилисти, носят цветове, които не им подхождат? Повечето се губят в роклите си и не изглеждат красиво просто, защото роклите не са за тях.
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Риана, Кели и Парис са ок. Макар че на Риана косата е ужасна...Другите са ми пълна скръб, въпреки че нито един от тези тоалети не бих избрала аз. (дори и от тези, които ми харесаха - то е просто на общия фон)
Адел като е толкова известна личност да вземе за да заприлича на човек,да се вземе в ръце,да поотслабне,какво е това нещо,пък и стилът й е ужасен..
Да не би да има три очи? Или 5 ръце? И един крак по-малко?
Човек е жената, просто не е като всички останали - поразлична е. И не е 200 килограма, ще ce учудя ако има 100. Симпатична, не ужасно дебела, но все пак с тегло над нормата, и с интересен стил. Дай да забраним на всички пълнички хора въобще да си показват носовете, защото не са "хора".
Аман.
Адел ми е супер противна. Адски много се ядосах като взе грамито на Coldplay. И преди не я харесвах, ама вече май изобщо не я долюбвам. Точно примера за един надценен музикант. И то много надценен. Изключително много ме дразни самочувствието, което вади от интервюта. Имам някакви спомени, че чак до Beatles се беше наредила.
Кейти мисля, че не сте пуснали.
Skrillex
Deadmau5 беше определено изпъкващ образ
Wiz и Amber. На тях не съм им фен, но роклята ѝ ми хареса, а и като цяло комбинацията черно и жълто беше сладурска.
![]()
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Да добавя и (така на мен противната) Тейлър Суифт :
Кейти Пери в пълен ръст (роклята е на безпогрешния Ели Сааб, туп-туп-туп):
И Лейди Гага във Версаче :
А относно килограмите на Адел... такъв масивен главоломен глас не се вади от кокали. Но който нагоре беше казал, че вади невероятно самочувствие - съгласна съм. Харесва ми идеята на онова й изказване "правя музика за ушите, не за очите", но славата като че ли почва да й се отразява... Иначе харесвам песните й. Който и да й е разбил сърцето я направи мнооого богата.
Не излежда неприемливо. И да, наистина вади огромно самочувствие, но пък глас има.