- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- До всички ученички.
Не се оплаквай...имаш нужда от училище...особено пък от часовете по български език!Първоначално написано от Liz
абсолютно съгласен!!!Първоначално написано от TheNightRider
честито ви.![]()
аз не искам да се връщам там... едно от малкото хубави неща беше, че нямахме униформи.![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Първоначално написано от TheNightRider
ъъъ...що?
униформи нямаПървоначално написано от TheNightRider
![]()
кво ви ставааааааа бееееееееее хорааааааааа да не сме през социялизма
![]()
![]()
![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
малоумно
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Айде честит първи учебен ден!![]()
много шестици през годината... и дано ни дигнат най-после стипендиите тея от министерството...
![]()
![]()
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
Аз зат'ва и не ходихПървоначално написано от _SL_
![]()
![]()
хаха, надявай се...все са ги вдигналии дано ни дигнат най-после стипендиите тея от министерството...![]()
пхах, ние в мойто даскало можем само да мечтаем за стипендии..![]()
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
I pri nas niama takiva ekstriПървоначално написано от ЕPu
![]()
Ina4e az po4nah daskalo vuv vtornik i mnogo se radvah oba4e v4era me slojiha v otvratitelen klas,okaza se 4e sa mi oburkali predmetite koito sum si izbrala i razbrah 4e ob6tata mi ocenka za godinata triabva da e minimym 19,5 ot 20 za da vliaza v yniversiteta koito me interesyva.Izpadnala sum v dulbooooka depresia
Вече ми е все едно...Първоначално написано от TheNightRider
![]()
Иначе, ако още учех.. Определено нямаше да съм съгласна да ходя с униформа....![]()
Беше си егати простотията...викат ни 8 и 30,аз отивам в 9,те още не са почнали...после излизаме на двора(тоя целия калабалък от всички класове трябва да минат през една вратичка непрокопсана) Някви четоха нещо ама тъй като всички говореха нищо не се чу...после заради стачката ни освободиха и ни викаха 45 минути по-късно..после пък се качихме в стаята дадоха ни програмата за понеделик и ни пуснаха....Повече няма да ходя,само да ставам в 7 часа да се къпя и т.н. после 30 минути пък и на всичкото от горе бях цялата мокра,щото блузата ми не беше изсъхнала за 12 часа
!!..
Ако учиш в държавно училище няма как да не получваш стипендия,Първоначално написано от slun4ice
ако упеха не тио е над 5 и 50,или над 4 и 50-ако имаш само един родител/сте социално слаби.
Аз винаги мнгоо се радвах на стипендиите,винаги ми ги даваха по 3 наведъж. :P
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Ейй.. Верно бе.. Стипендии.. Това ми беше любимо. Отивам да даскало и гледам надпис "Дават се стипендии"... И се връщам с 40 или 60 лева повече.. (Понеже и на нас ни ги даваха за 2 или 3 месеца)![]()
Не си добреПървоначално написано от OtherDimension
, както казах в др тема искам само момичетата с униформи (поли) а ние както си знаем а за даскалото да свършва по бързо и да мине по бързо че да побачкам малко
![]()
Е нормално то твойто даскало е минало пред 50-60 години!Първоначално написано от exploitedteen
![]()
По темата последната година е най-сладка.
Предстои да го разбера.
Light The Universe
Едно време си е за едно време.![]()
Light The Universe
Y4a v 4yjbinaПървоначално написано от RAWRRR
![]()
Първият учебен ден мина мн тъпо. Застоях се за около 5-10 минутки и атакувах барчетата, че хубавите не отварят толкова раноБяхме цели 10 човека на училище! Рекорд
Освен това ми подариха червен балон
Балони rlz
![]()
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
бахти тъпото сега пак ще гледам сумати време едни и съши мутри, едни и съши дефектни даскали...ебем ти...мразя еднообразието и географката![]()
Села ви!Първоначално написано от 1921
Light The Universe
мдаПървоначално написано от exploitedteen
![]()
нз на вас как са ги давали наведнъж за 2-3 месеца,но на нас си ни дават всеки месец...ама много малко беее...да вземат да ги закръглят поне на 30![]()
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
1921 как еднакви бре, на мен са ми сменени 50% от училители![]()
бтв, моя първи учебен ден беше смотан фарс...за което е виновен смотаният ми директор
бтв 2, днес 9 сутринта по канал 1 са давали филмче за училището ми и утре в 5 сутринта ще го повторят![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Най-вероятно, както всеки друг, но при положоние че не съм в БГ..нямам такива.Първоначално написано от Анонимко
I am the substance and the one who has no substance.