- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- От колко годишни носите сутиен?
10![]()
Амии аз сега почнах да нося - демек 8 клас :P
13![]()
Не върви пред мен, може да не те последвам. Не върви зад мен, може да не те водя. Върви до мен и ми бъди приятел.
бях на 9, но определено имах какво да сложа вътре, а не за да съм като другите, защото другите на моите години нямаха какво да сложат...![]()
![]()
времет0 тu uztuча
аз нося от 15 годишна... обаче никак не съм фен на сутиените, все нещо ми е неудобно или ми опъва, или като сложа и по-бързо се изпотявам от него...
за лятото ползвам само силиконов сутиен - вземам си от интернет - ей такъв е http://marquise-group.com/shop/produ...roducts_id=403
много съм доволна и си нося всичко - без тръб, без презрамски - супер е
само дето има тънкости при слагането така че да не пада и да не личи - докат се науча... голям зор беще, ама сега нося по 8 часа на ден без да мръдне, а и ползвам един сутиен цял сезон.
v na4aloto na 6 mn sa mi sme6ni tiq deto e taka samo slagat sutien i go pulnqt s pamuk ili 4orapi![]()
13
12-13 .. там някъде![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
12![]()
12 и половина![]()
14![]()
Не трябваше да бързам толкова .
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
мии от началото на 7 кластоест.. 13-14 год
![]()
6-ти клас .. 12-13 години![]()
Don’t forget
to Remember me
I’ll be back – so remember me
Please keep me in your heart
If we have to ever part
Don’t forget me, to remember me...
~*~~*~ T.I. ~*~
~*~
някъде 5-6 клас .... доста време се е минало хаха![]()
винаги има две мнения .. -моето и грешното ..
амии аз имам какво да сложа в сутиена номера ми е б 85нося от 12-13 годишна :P
не съм слагала.. няма какво да пъхна![]()
Gossip Girl here. Your one and only source into the scandalous lives of Manhattan's elite.