- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- От колко годишни носите сутиен?
аз от 12 годишна просто разбрах че ми е дискомфортно без сутиен само спя без него а иначе има какво да се сложи вътре и то много
мен вече почва да ме дразни тоя сутиен ама какво да се прави![]()
![]()
мм.. 13 края на 6 клас
13![]()
Аз зап0чнах да нося сутиен в края на 5 клас... Тогава реших че вече ми е нужен... да ви се похваля днес си зех два мн са яки
на 13 май беше..![]()
Не прощавам и за нищо не съжалявам. С високо вдигната глава винаги продължавам. На никой не подражавам и себе си отстоявам. тъпите ку**и не признавам, а големите надувки с надсмешка отминавам!!!
Ами аз вече съм 8ми клас ии все още не нося... дори бюстие не нося.. Но всеки се развива различно.. няма определена възраст ... Естествено от моя клас аз съм най-недоразвита... и ми е гадно, нооо.. какво да се прави..![]()
![]()
BLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!!! xD
13-14 значи 7- 8 клас![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
На 13 години.. Първият ми сутиен беше чашка B.Е късно се усетих, но все пак не съм като някои дето няма какво да пъхнат вътре ама се наперили със сутиените.. : d
5ти клас....средата....и то защото вече наистина се нуждаех....мн ми беше странно отначало ... но се свиква....![]()
края на 5 клас някъде...![]()
![]()
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
5 клас някъде.
Имах една съученичка,която носеше от началото на 4ти клас и имаше доста големи гърди за възраста си и беше слабичка.![]()
Ами аз нося от началото на 5-ти клас но не за да се фукамм а защото съм по-едра и.. мама много трудно ме нави да си купя и беше голям смях но сега вече свикнах.Междудругото аз бях първата в класа която сложи сутиен и след мен всички момичета го направиха но започнаха да слагат някви грамадни подплънки или ги пълнеха с памукк и някави ей такива глупости!! БЕШЕ УЖАСНО СМЕШНО![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ами аз нося от началото на 5-ти клас но не за да се фукамм а защото съм по-едра и.. мама много трудно ме нави да си купя и беше голям смях но сега вече свикнах.Междудругото аз бях първата в класа която сложи сутиен и след мен всички момичета го направиха но започнаха да слагат някви грамадни подплънки или ги пълнеха с памукк и някави ей такива глупости!! БЕШЕ УЖАСНО СМЕШНО![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
На колко ли... 12-13.. А сега на колко съм... 13..![]()
Едвам имам с какво да го попълня, но все пак моя размер почти не се намира - 80А, така че нося В.
Нося сутиен от 8-ми клас.
Humans need fantasy to be human.