- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- От колко годишни носите сутиен?
От 6 клас и все още съм си същия размер![]()
и аз съм такаПървоначално написано от MegiBoOm
![]()
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
Нося сутиен от 6 клас тоест на 12 години съм била, а по другия въпрос без коментар![]()
![]()
какwотo i да стаwа знай че момiчето от тwоето мiнало ще те пазi wечно w сърцето сi [!]
Az purvo zapochnah ot bustie i veche 6 klas zapochnah da nosq sutien no maluk i v posledstvie si vzimah po-golemi razmeri. Spored men ako ima kakvo da slagash vutre nosi sustien
![]()
Само аз ли нося от 3ти клас.... И си го опълвах де ... Плюс това нямаше на кого да подръжавам, защото само аз и май още едно момиче носихме от моя клас.
Аз пък почнах да нося на 13..защото всички от класа ми почнаха и ми стана кофти, е..имаше какво да сложа вътре, макар че майка ми ме спираше :д..дори този сутиен беше без банели.. и все още нося такива, ама са доста неудобни..като си вдигна ръцете и той се вдигаПървоначално написано от AliceSw
.. За това мисля вече да си нося, каквито трябва
![]()
![]()
Жалко, че хубавите неща в живота траят толкова, колкото една усмивка !! . .
13-14
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
от 5-ти калс
I remember your name crying in a rain
When you left and close my door
I remember myself in my emptiness
Waiting for a special call…
Eric <3 Pam <3 Jessica <3 True Blood <3
Към 6 клас някъде. Не че имах какво да сложа в него, просто имах ужасното чувство, че ми стърчат зърната.![]()
11-12
Всеки ден ми е екзистенциална криза.
От 10 годишна, кво да се прави, имах нужда!!!!
шести клас т.е. 12 години.![]()
сложих този месец имам какво да сложа беше ми време но и малко заради това че ми се подиграваха дори по малките от мен![]()
![]()
![]()
![]()
![]()